Строеж - къде, как, колко? Тема за взаимопомощ 38

• 46 168
  • 1 034
  •   1
Отговори
# 135
  • Сред мелниците
Нелина, благодаря, ползвах го това вече и видях, че нямат по-бяло. Но на мен на екрана ми сивее, да се надяваме , че е от монитора.
Ти казваш, че белия цвят сте го постигнали с боядисване, правилно ли разбрах? При основа  Нанопортоп кой номер са двата цвята ?
А и skk 007 казва , че цвета на латекса го постигат с добавка . Въпросът е дали е така за външно.

Последна редакция: вт, 20 юли 2021, 03:04 от В (като Вятър)

# 136
Някоя от вас да си е слагала соларни камери за видеонаблюдение и да е доволна. Поръчахме едни, но не бяха качествени и ги върнахме.

# 137
  • Пловдив
вятър,само на екран ще е така.
Не сме ползвали Баумит,но използвахме 3 други и бялото все бе еднакво.
Просто ММ имаше фасадна боя и обича да минава с боя върху мазилката,за да може да се запълнят част от микрофугичките и да влиза по-малко мръсотия.

# 138
На мен пък точно чисто бялото бяло не ми харесва. Блъска ми в очите и го свързвам с болнично отделение. Ние сме с бяло с едва забележим сив отенък и стои много добре.

# 139
  • Сред мелниците
Нелина, дано, дано!
Фаталина, вкусове разни. И добре че е така.
Иначе щяхме всички да сме еднакви и в къщите и в професиите си и в политическите си пристрастия, щяхме да ходим всички с червени обувки и да караме бели мерцедеси Simple Smile

# 140
  • Пловдив
Аз нямам лоши чувства  и обременености към никой цвят ,а ако имах ,нямаше да съм професионалист  Simple Smile
 Вятър,няма как да ти снимам боядисана и небоядисана бяла мазилка,защото на снимка няма да видиш разликата.
SKK,много ми е чудно фактури издават ли от същия тефтер? Simple Smile
Нашите комарници бяха "безплатни",и не се бях фокусирала върху тях. Само ги монтираха и веднага ги помолихме да ги свалят,защото предстоеше изолацията.
И ,когато ги сложихме миналата есен,установих ,че на големите врати имат 3 панти ,и  при затваряне,трябва леко да се  повдигнат, за да ги закопчеем.Свикнах,но от друга страна ако имаха повече панти щяха да ме дразнят ,защото цветът  им не е точно като на дограмата,а по-кафеникав.

Сега,нали все ви казвах колко мисля върху северната фасада на първи етаж...ами измислихме  я.Simple Smile Вчера приключихме цветната част с ММ.Остава да измаже с  бяло около входната врата и да налепим плочки.
Гаражът

И входа

Последна редакция: вт, 20 юли 2021, 12:57 от nelina_london

# 141
nelina_london, страхотно е, повече няма какво да добавя!!!

# 142
  • Пловдив
Drago,благодаря  ти!И на нас ни хареса.
Оказа се,че откриване на фасадна мазилка в цвят по РАЛ не е толкова лесно.Искахме да е същият цвят като дограмата ,а на фирмените каталози все бяха различни нюансии .Накрая приятел на ММ успя да открие  и се радвам,че не избрах нещо от каталог,защото нюанса щеше да е различен.

# 143
И на мен ми харесва. Много ме влече сиво напоследък.

# 144
  • София
Нелина, супер класно с тези цветове, красота! Вратата ви Hormann ли беше?

# 145
  • Пловдив
Благодаря,отново!
Toni,не е на Хьорман.Направих им запитване и за тази врата поискаха почти 5 хил.лв.Затова се преориентирахме  към алуминиева на Етем Е75.

# 146
  • Велико Търново
Nelina_london, резултата е чудесен! Направо е уау хоум Simple Smile!!!

# 147
Добър ден, от известно време ви следя! Или поне се опитвам..
Помогнахте ми с информация за какво да внимавам докато търсех парцел! 🌹
Вече имам такъв и съм започнала с подаването на документи за ЧЕЗ, ВиК, виза и пр. Днес имам среща с един архитект и конструктор.. , но не съм се спряла още на проектантско бюро, затова ще се радвам ако споделите вашите, може  и на лични.😊
Щах да пиша на лични на някои от вас, но ми беше неудобно да ви притеснявам..
Успех на всички! На новите в строежа, на тези които вече са на етап интериор, двор.. на всички! Продължавам да следя и черпя идеи!

Последна редакция: ср, 21 юли 2021, 09:10 от katia_13

# 148
Здравейте, къде в София мога да ксерокопирам строителни книжа? Благодаря предварително.

# 149
Здравейте, къде в София мога да ксерокопирам строителни книжа? Благодаря предварително.

До ГИС зад банята в центъра и около ЦУМ там на няколко,  има възможност и на много други места.

Общи условия

Активация на акаунт