🍒Черешката на тортата🍒 - Сезон 16 (Tема 4)

• 57 603
  • 1 020
  •   1
Отговори
# 660
# 661
  • Sofia
Не е Буйнов отдавна,а Методиев.

# 662
Аз мисля, че Здравко още от първия сезон си е диктор на Черешката. Всъщност не е коментатор, чете готови текстове, каквото му остават редакторите. Коментатор е само Манчев.
А Здравко Методиев дублира доста турски сериали и е известен глас. Но истинското преиграване с най-шашави интонации... е именно в Черешката

# 663
  • софия
Приятни хора с изключение на Григорова.

# 664
Дарина Такова не е ли майка на онази оперна певица, която готвеше доста добре, забравих ѝ името, онзи ден се изказваше в "Топ10" на Мармалад.

# 665
Дарина Такова не е ли майка на онази оперна певица, която готвеше доста добре, забравих ѝ името, онзи ден се изказваше в "Топ10" на Мармалад.

Мила

# 666
Да, на нея. Мила Михова май беше цялото име. Майка ѝ ли е това?

# 667
Да, на нея. Мила Михова май беше цялото име. Майка ѝ ли е това?

Да, майка и е. Струва ми се одухотворена и приятна.

# 668
Виктор Чучков ми изглежда по-приятен от брат му Борко.
Дюзев също ми е симпатичен. Черната пантера е красива, прилича на последната жена на Венсан Касел - Тина Кунаки.

# 669
  • Sofia
Аз мисля, че Здравко още от първия сезон си е диктор на Черешката. Всъщност не е коментатор, чете готови текстове, каквото му остават редакторите. Коментатор е само Манчев.
А Здравко Методиев дублира доста турски сериали и е известен глас. Но истинското преиграване с най-шашави интонации... е именно в Черешката
Абсолютно, много ме кефи.  Simple Smile

Благодаря ви, момичета!
И приятно гледане! Simple Smile

# 670
Менюто звучи добре, само това скучно тирамису накрая...да вземат да научат друг италиански десет вече Smirk

# 671
  • София
Харесва ми менюто. Аз и Мишо Дюзев харесвам. Обожавам особуко миланезе.

# 672
@Morena, аз съм момче, но приемам, че ми благодариш и на мен, хахаха....

Ето Здравко Методиев, в това видео след първата минута. Обяснява се как бил озвучавал 5 роли едновременно:

# 673
Май са наблегнали този сезон на приготвянето на ястията, това ми харесва. Че преди доста ги претупваха, за сметка на лигавщини по масата.

# 674
  • Sofia
@Morena, аз съм момче, но приемам, че ми благодариш и на мен, хахаха....
Разбира се, пропуснах да забележа... Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт