🍒Черешката на тортата🍒 - Сезон 16 (Tема 4)

• 57 199
  • 1 020
  •   1
Отговори
# 765
А ми виното? 😀

# 766
Хладилника беше с две чекмеджета и ми се видяха съвсем прилични като размер. Може би се равняват като литри с вертикалните. По скоро е неудобно да редиш разни дребни неща, тъй като няма рафтове. Купичките ги сложи в тавичка и така ги прибра.
Малко като фризерите ракла, отваряш и ровиш, ровиш.Smiley

# 767
Мда, да се направят на интересни, вместо да си вземат един нормален хладилник си купили хладилни чекмеджета за професионална кухня.

# 768
  • Mediterraneo
Сибина има 12- 13- годишно момиче с Асен. Той има две деца от предишен брак, големи, не живеят в Бг.

# 769
Няма нищо лошо,че Сибина пазарува в малките квартални магазинчета.Трябва ли да се вдигне от центъра до някоя по-голяма верига?Има наоколо ''лидъл'',но да не се лъжем,че плодовете и зеленчуците не са добри там.Отделно дори с един хляб трябва да чакаш на дълга опашка.Плод-заленчука на тази улица наистина е много богат,с мн.добра стока целогодишно.В др.теми пък призовават да се подкрепят малките магазинчета,а не чуждите вериги.
Гледа си удобството жената и е абсолютно права за себе си.Направо се самоназначих за нейн адвокат,без да искам.Не,че примирам за нея.Ако ме поканят у тях,веднага отивам.После ще ви кажа с какво са ме нахранили и дали е приятен събеседник тя.За Асен знам,че си пасваме.

# 770
А да попитам като дадоха панорамата от жилището им(гледката)
някакви панели се опънаха пред погледа ми🤣🤣 ето..

в долния десен ъгъл се вижда цъфнало дърво..значи са снимани пролетта еп.
Района дето дрънкаше глупости е ул.Екзарх Йосиф , пред ПиЗ ..по няколко пъти на ден пазарувала , ахам повЕрвах и
магазина за вино  е пак там по диагонал
Ама гледката с панелите не се връзва с  този район Wink Та госпожата е  точно една голяма надувка!
Не се афектирайте.

# 771
Няма нищо лошо,че Сибина пазарува в малките квартални магазинчета.Трябва ли да се вдигне от центъра до някоя по-голяма верига?Има наоколо ''лидъл'',но да не се лъжем,че плодовете и зеленчуците не са добри там.Отделно дори с един хляб трябва да чакаш на дълга опашка.Плод-заленчука на тази улица наистина е много богат,с мн.добра стока целогодишно.В др.теми пък призовават да се подкрепят малките магазинчета,а не чуждите вериги.
Гледа си удобството жената и е абсолютно права за себе си.Направо се самоназначих за нейн адвокат,без да искам.Не,че примирам за нея.Ако ме поканят у тях,веднага отивам.После ще ви кажа с какво са ме нахранили и дали е приятен събеседник тя.За Асен знам,че си пасваме.

А, нека пазарува където иска и където и е удобно. Но в натъртването на "пазарувам от малкото магазинче" има нещо позьорско. Защо изобщо обяснява къде пазарува? Камерата показва, и се вижда, че не е хипермаркет. Много фалшиво ми се стори това, как с всички продавачки била заедно в социалните мрежи, как им звъняла и ходели да и доставят продукти и т.н. Излишно и превзето ми звучи.

А да попитам като дадоха панорамата от жилището им(гледката)
някакви панели се опънаха пред погледа ми🤣🤣 ето..

в долния десен ъгъл се вижда цъфнало дърво..значи са снимани пролетта еп.
Района дето дрънкаше глупости е ул.Екзарх Йосиф , пред ПиЗ ..по няколко пъти на ден пазарувала , ахам повЕрвах и
магазина за вино  е пак там по диагонал
Ама гледката с панелите не се връзва с  този район Wink Та госпожата е  точно една голяма надувка!
Не се афектирайте.

Ама гледката от прозореца е от блоковете срещу гара Подуяне!

# 772
  • софия
Не знам къде живее, но често я засичам пред офиса на една куриерска фирма, който е на препендикулярната улица зад нея. Заведението до ПиЗ мисля, че го откриха около началото на лятото/късна пролет.

# 773
  • София
Изключително приятна вечер и компания.

# 774
Да, много приятна и позитивна компания. С удоволствие гледам тази седмица.
Докъде ни докараха, да се радваме на нормални и възпитани хора.

# 775
  • софия
Чудесна е Кари и вечерята!
Дарина Такова е класа.

# 776
Тъкмо влизам да си напиша и аз мнението.
Страхотна Кари / до вчера не й знаех името/.
В друг дом готви, имаше си помагачка, но има разлика от нея и снощната домакиня с приятелките.
И на двете не помня ястията- Кари грабва просто.
Да ме извинят фенките на Сабина.

# 777
Панелката в дъното в ляво от гледката на сем.Григорови наистина озадачава.От друга страна на втората снимка се вижда дърво с пожълтели листа.Снощи изпуснах първите минути,сега не ми се занимава да гледам отново,но определено има несъответствие.Пък хем готвиха в нейната кухня,там ги посрещна,къде тогава е тази гледка и защо?За заблуда на врага?Вярно,че беше казала,че звъни на продавачките. Joy Който е вип е така.Stuck Out Tongue
Вечерята на Кари не е мой тип,но момичетата се постараха,за което заслужават адмирации.Гостите се държаха някак снизходително към домакинята.Била много млада,как така готвела,месила.Млада е,но все пак на 27год. не мисля,че е някакво изключение и чудо жена да готви.Нейните бивши съученички вече имат деца,въртят къща и работят.Искаше ми се да ги беше поканила в жилището,където живее.Винаги е по-интересно.Сибина си мълча.Като цяло добре,че най-сетне на продуцентите им светна,че зрителите искат да видят нормални,възпитани хора.Както каза precious,направо се радваме за това.Надявам се да не ни хвърлят отново в другата крайност на Мегз,майката на всички котки (забравих и името) и др.целящи умишлени конфликти.Напр.разправията между Жени Калканджиева и Евгени Минчев.

# 778
Панелката в дъното в ляво от гледката на сем.Григорови наистина озадачава.От друга страна на втората снимка се вижда дърво с пожълтели листа.Снощи изпуснах първите минути,сега не ми се занимава да гледам отново,но определено има несъответствие.Пък хем готвиха в нейната кухня,там ги посрещна,къде тогава е тази гледка и защо?За заблуда на врага?Вярно,че беше казала,че звъни на продавачките. Joy Който е вип е така.

Тази гледка е точно срещу гара Подуяне, от тази страна на Ситняково откъм мол Сердика, само че блокът не е до мола, а на кръстовището пред гарата.

# 779
  • софия
Че то този блок е доста далеч от мястото, от което пазаруваше и дори не е в квартала.

Общи условия

Активация на акаунт