🍒Черешката на тортата🍒 - Сезон 16 (Tема 4)

• 56 865
  • 1 020
  •   1
Отговори
# 855
Дарина е страхотна
Толкова спокойна, естествена, знае какво прави …. личи си, че го умее готвенето Simple Smile
Мила е наследила най-доброто от нея !!

# 856
Ето това е дама с класа! Невероятна е.

# 857
Да, браво на Дарина. Тъпото е, че тя няма как да получи повече точки от останалите, защото всички дават по 10 на всеки.

# 858
Прекрасна вечеря. Домакинята е перфектна.

# 859
Възхищавам ѝ се на Дарина.
Макар, че всички имат макс. точки, плакетът ще е за нея. Готвене, стил.. Класа!

# 860
Искам да опитам тортата! Няма кой да я бие Дарина. Но това беше ясно още в началото на седмицата, след като знаем дъщеря й на какво е способна в кухнята.

# 861
# 862
# 863
  • София

400 кв. м. Мен сега ме мързи понякога да отида до съседната стая, а живеем в 60 кв. Представям си, ако живея на 400 кв. Joy
Много ми харесва апартамента, извън шегата.
И съм голям фен на Йоли.

# 864
Хубава седмица беше.
Съвсем заслужено Дарина спечели.
Впечатлиме това, че нямаше "висш пилотаж" в готвенето /изключвам тортата/, а всичко беше много изискано и стилно.

# 865
Беше една много приятна седмица.
Всички се представиха добре и бяха добри домакини.
Дарина обаче направо им отвя главите.
В нея има класа, има стил. Чудесна жена. Прекрасен дом. Хубаво и вкусно меню, презентирано красиво. Изобщо класа, класа беше всичко.
Гостите мисля, че малко се чувстваха неловко, някак не на място, не са свикнали на такъв лукс и красота. Сякаш бяха в кралски дворец. Почувстваха се някак много обикновени на фона на заобикалящата ги обстановка, макар домакинята по никакъв начин да не показа превъзходство или надменност. И се държаха леко странно и стегнато.
Русата мадама е дразнеща, да. Уж нищо лошо не прави или казва, а дразни. Най ми бяха приятни Кари и Дюзев, а Дарина е просто разкош да я гледаш и слушаш. Спокойна, уверена, усмихната с подплатено самочувствие.
Беше една много хубава, приятна и спокойна седмица. Седмица в която имаше класа, стил, възпитани и образовани хора.

# 866
Тази русата дама през цялото време гледаше настрани и се подхилкваше. В началото на вечерта взе да рови в украсата на масата.
Много лошо впечатление направи.

# 867
А за следващата седмица видяхте ли други познати муцуни освен Любомир Ковачев?

# 868
Ирландският хляб на Йоли е страхотен. Преди няколко години все него правех. Много хубава рецепта. Предполагам, че и всичко останало ще е безобразно вкусно.
Здравейте може ли рецептата на хляба.

# 869
  • София
Тази русата дама през цялото време гледаше настрани и се подхилкваше. В началото на вечерта взе да рови в украсата на масата.
Много лошо впечатление направи.
Като напушена беше или пияна. Много странно чоплеше по зелениите по масата.

Общи условия

Активация на акаунт