Керем Бюрсин в "Почукай на вратата ми" (тема 95)🍒

• 33 088
  • 745
  •   1
Отговори
# 225
Рибарят Wink

# 226
  • Кърджали
Съдийката им е казала че най-добре за кираз било да поживее с майка си и баща си в една къща...
Нещо и двамата се усмихват тайно тайно на това решение.

# 227
Така се спогледаха и се ухилиха и двамата накрая, че на мен ми стана смешно чак Grinning
Чудесен епизод, благодаря за преводите! Hug

# 228
  • София
Съдията реши да живеят в един дом...намирисва на брак, по хитрата им усмивка в края...

# 229
Ох, бе, браво на съдийката! На мен и сайта на фокс ми забива, примирих се, че ще гледам по нощите!

# 230
Как ще изтраем още една седмица .... Sad

# 231
  • София
Сцената в съда ми беше забавна и ми хареса всъщност. Още повече ме изненадаха с това бързо развитие и последвалото решение да живеят заедно. Това е Айше. Браво! Hug

Чакаме фрага сега! Heart Eyes

# 232
  • София
Казват, че по следващата сряда, 21 юли, е Байрам и нямало да има серия...

т.е. на 14 - има серия, на 21 - няма, на 28 - има и т.н.

# 233
  • София
Йок артък! Какво ще правим две седмици… Sweat Smile

Казват, че следващата сряда, 21 юли, е Байрам и нямало да има серия...

# 234
Щом ще ни пуснат фраг има надежда другата сряда да има епизод Wink

# 235
  • София
Йок артък! Какво ще правим две седмици… Sweat Smile

Казват, че следващата сряда, 21 юли, е Байрам и нямало да има серия...
Бърборанка, тъкмо ще си удължим удоволствието с една седмица да ги гледаме .  До края на м. август ще им се радваме.

# 236
Ама и на мен ми намирисва на брак…✌

# 237
  • София
Сериалът ни е страхотен! Сигурна съм, че скоро няма да гледам друг турски сериал. По-скоро ще си преповтарям любими епизоди и сцени от нашия. Дълго време ще е така. Но като че ли започнах да свиквам с мисълта за край. Толкова много ми харесва вторият сезон, че не искам да развалят всичко с безсмислено протакване и удължаване. Кираз, Серкан и Еда ще ми липсват. Но тези 11 епизода ще се гледат още много пъти. Heart

# 238
  • Кърджали
Абе нека не е брак.Щото това с брака им стана кат годежите в първия сезон...Сто пъти се сгодяваха, сто пъти се женят. Хайде да е само един път вече и като хората

# 239
  • София
Бракът не "оправя" нещата...трябва кардинално решение - да се оженят и да заживеят много, ама много далеч от изгонените от съдебната зала...

Общи условия

Активация на акаунт