Ако имаш нужда от още нещо, драскай смело на ЛС.
Сигурно ли е вече, че на 21-ви няма да има епизод? Тоест потвърдена информация ли е или още не се знае?

Ханде е естесвена красавица, а Керем е харизматичен и красив мъж. Дошли са на сета с колата на Керем, хваната под ръка и усмихнати. Благодарили са на феновете за подкрепата....

От излъчените епизоди / до 44 епизод/ на 2 сезон действието в сериала се разгръща. В сцените с ретроспекции получихме много отговори на парливите въпроси.

Хубавото при сериалите и филмите е ,че провокират обсъждането и размислите върху различни въпроси, житейски теми и проблеми. 

Връщам се назад във времето когато Серкан е бил дете и е получил силни и тежки душевни травми. Израства далеч от родителите си в самота,без подкрепата и защитата им. Когато детето расте с емоционално незрели родители то получава дълбоки рани и белези за цял живот.Серкан расте в богато семейство, но родителите му проявяват незаинтересованост и дори от страна на баща му пренебрежение.

Момичета, благодаря ви , че сте споделили много интересни лични истории за това как сте срещнали своята половинка. Признавам си ,че за мен беше много вълнуващо да ги прочета -всяка една споделена история е една неповторима любовна приказка.

Засега Енгин води, който пък аз хич не харесвам. Но въпрос на вкус, както се казва. Надявам се Керем бързо да обърне резултата. От номинираните симпатизирам също на Арас и Ибо, но не се възползвах от опцията да гласувам за 3-ма, дадох си гласа само за нашия човек. Всичко или нищо. 

Шегата настрана - пиша си само в нашата тема и смятам така да си остане. Иначе ръцете ме сърбяха да им драсна няколко неща. Ама положението ще е глас в пустиня, ми се струва. С радиото мога да си водя по-смислен диалог, та реших да не се хабя. Препоръчани теми