Керем Бюрсин в "Почукай на вратата ми" (тема 95)🍒

• 33 134
  • 745
  •   1
Отговори
# 495
  • София
Марги, засега мнозинството сме за статичния кадър, където спят прегърнати - имаш го вече на ЛС. Simple Smile

Ако имаш нужда от още нещо, драскай смело на ЛС. Wink

Сигурно ли е вече, че на 21-ви няма да има епизод? Тоест потвърдена информация ли е или още не се знае?

# 496
  • Монтана
Това, че навсякъде в класациите сме първи вече смятам не учудва никоя от нас! Много им се радваме, обичаме ги и няма как да не сме доволни,че са първи! И то с каква разлика пред вторите....!!!
 Маргаритке, Бро, всички дами, които участват в оформлението и създаването на темите - правите всичко с много любов и заради това за мен вие сте номер1!!!
Няма да престана да ви се възхищавам и благодаря! Нашият любим сериал, Ханде и Керем го заслужават! За мен е удоволствие и радост да участвам тук!Благодаря!Бъдете здрави всички!

# 497
  • София
Хрумна ми нещо и набързо го направих. Да видим дали ще се окажа права, но мисля, че ще имаме нов фаворит за шапка на следващата тема. Heart

Казвайте, дами, вие избирате!

Сем. Болат в пълния му състав:

Или само ЕдСер:

Или анимиран вариант с двете:

# 498
Това се върти в Туитър.

Новини от сета: Имало е фенове на сета днес, които са говорили за няколко минути с Ханде и Керем. Няколко от феновете са купили преди месеци звезда за тях и са я нарекли Ханкер. Днес, са имали възможност да им дадат сертификата. Ханде е била много емоционална, казала им е, че няма нужда, да им подаряват подаръци.
Пишат, че е много красива на живо, че изглежда невероятно, честната й усмивка, трапчинки, мигли, очите, нос. Satisfied Ханде е естесвена красавица, а Керем е харизматичен и красив мъж. Дошли са на сета с колата на Керем, хваната под ръка и усмихнати. Благодарили са на феновете за подкрепата....

Simple Smile

Последна редакция: пн, 12 юли 2021, 21:22 от midnight__sun

# 499
Семейна идилия

# 500
Семейна идилия Болат Rolling Eyes

Скрит текст:
Кираз и баба Айфер в градината:
 - Бабо, като си била малка таблет имала ли си?
 - Не, миличка .
- А плейстейшън?  
-  Не.
- Джиесем?!?
 - Също не...
 - А, бабо, динозавър, ама истински виждала ли си?!
- ?! Сейфи, Еда ли я учи на тези неща?
- Не бабо, леля Айфер.
""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""
Еда:
– Скъпи, сваляй си ризата и панталоните!
Серкан:
 – Охо-о-о, май си нещо палава?
– Хайде по-бързо, че ще пускам цветно!
- ???

""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""
- Серкан, не издържам вече,  цял ден чистя, готвя, пера - чувствам се направо като Пепеляшка при мащехата и злите доведени сестри!
 - Джанъм беним , аз ти казах, че когато се роди Патетос, живота ти ще стане като приказка!
""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""
-Кемал ми се кълнеше, че заради мен би отишъл на края на света, а снощи не се прибра!- жалва се Айдан на Айфер.
 - Ми може да е тръгнал вече...
""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""
- Причина за вашия развод, г-жо Айдан?
- Не съвпадат религиозните ни възгледи, г-н съдия!
 - В смисъл?
- Кемал бей не признава, че съм богиня!
""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""

- Ердем, защо стоиш пред прозореца?
 - Чудя се дали да скоча или да го затворя, г-жо Пъръл.
 - Не го мисли толкова, скочи, а аз ще затворя!
- ъ?
"""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""

Последна редакция: пн, 12 юли 2021, 21:34 от Slawena

# 501
Добър вечер, прекрасни  момичета !☺❤🍒

"Да бъдеш щастлив означава да обичаш живота ,въпреки всички предизвикателства ,загуби и разочарования !".

Flowers Hibiscus От излъчените епизоди / до  44 епизод/ на 2 сезон действието в сериала се разгръща. В сцените с ретроспекции получихме много отговори на парливите въпроси.
.... Животът на Серкан след раздялата с Еда - самота,страдание и вкопчване в работата...Той сякаш е престанал да живее , жив се е зазидал в клетка и издигнал  здрави непристъпни  стени. Не е щастлив , живее със спомените им, пази всички визитки картички на места, които са посетили; съхранява и подаръците за Еда по случай рожденните и дни ....  И така до този ден , в който съдбата отново решава да ги изпита.. Нищо и никой не е забравен , любовта им е жива. Но сега я има и дъщеричката им Кираз....

Flowers Hibiscus Хубавото при сериалите и филмите е ,че провокират обсъждането и размислите върху  различни въпроси, житейски теми и проблеми.
Форумът  е за бг мами , но ми се иска да отворя дума и за татковците и ролята им при отрастването на децата, защото за едно дете е важно да расте с двамата си родители, които имат в неговия живот различни роли и функции. Макар че , за съжаление понякога се случва детето да расте  само с единия родител - майката или таткото, които се стремят да съвместяват доколкото е възможно и двете роли.

Flowers Hibiscus Връщам се назад във времето когато Серкан е бил дете и е получил силни и тежки душевни травми. Израства далеч от родителите си в самота,без подкрепата и защитата им. Когато детето расте с емоционално незрели родители то получава дълбоки рани и белези за цял живот.Серкан расте в богато семейство, но родителите му проявяват незаинтересованост и дори от страна на баща му пренебрежение.
" Няма по-голяма нужда в детството от това , да се чувства защитата на родителите".
Зигмунд Фройд

Всичко преживяно  ще даде отражение и ще има огромни последици в живота на Серкан като възрастен.
 Майчинството , както и здравословното и смислено бащинство имат основна цел - да дадат истинска обич и загриженост на детето.По този начин то ще се чувства сигурно,,няма да е с разбито сърце, да израства с много страхове. Като дете Серкан не се нуждае само от храна, дрехи, после таксата за образование, издръжка , а и от зряла и безопасна емоционална среда , семейство, в което членовете да чувстват привързаност, да има разбиране,подкрепа.В семейството на Серкан емоциите му  се пренебрегват. Айдан след смъртта на брат му изпада в депресия-лежи в леглото,баща му го качва в колата..А детето/ Серкан/ вика майка си...Потресаваща сцена...
Има различни типове емоционално незрели родители, в нашия случай те са пасивни- има ги, но не се включват активно в живота на детето им. Бащата Алптекин Болат има пренебрежително отношение към сина си - кара го да се чувства нежелан; съмнява се в способностите му; липсва диалог и общуване между баща и син; няма здрава емоционална връзка между тях; няма подкрепа и разбиране.
Отраствайки по този начин Серкан ще трябва да се справи с чувството на изоставяне, отхвърляне, самота, разочарование и гняв.
" Розата получава своя аромат от корените си, а в живота си зрелия възрастен човек получава силата си от детството".
Остин О'Мали

Тежки са психологическите последици при израстването с емоционално незрели родители и включват:
-самота; твърдост към себе си; неспособност за изграждане на солидни взаимоотношения; чувство за вина;емоционална сдържаност; подтискане на гнева; безпокойство; страхове и т.н.
Не е лесно да заздравеят раните получени в детството,но не е невъзможно.Първо , случилото се трябва да се приеме. Второ, Серкан може би е загубил детството си , но пред него е целият му живот , който може да бъде изживян смислено и да е изпълнен с любов.Той не трябва да позволи това поведение на родителите му да даде отражение на живота му като зрял мъж.Да не му попречи да създаде и да се радва на свое щастливо семейство, това което той не е имал като дете.
Видяхме през различните етапи душевната борба и страдание на героя- заключението,че не може да има деца и не може да даде на Еда това , от което се нуждае; после след като разбра ,че е вече баща , че не може да ги остави Еда и Кираз някъде по пътя... Уверението на лекаря,че е физически здрав, но по-скоро има нужда от психологическа помощ.
Изключително силна и затрогваща беше сцената когато Серкан разглеждаше снимки на Кираз като бебе, да гледа записите на Еда  като бременна, после Кираз като бебе, притесненията на една майка дали се справя, първият рожден ден...Той не е бил с тях , а Еда е сама и детето му расте без баща. Мъката , страданието и сълзите на Серкан....

Предложението му за финансова помощ за отглеждането на малката и заявеното от него "Не съм готов да бъда баща...". Колко разочарова Еда , която отхвърли предложената помощ от него, както и това да се надява, че Серкан ще поеме отговорността си като баща...
Трудно е да бъдеш майка, но е трудно и за един мъж да бъде баща. Това сладко момиченце Кираз е неговото дете , той е баща...Новината е изненадваща и шокираща...Трябваше му време да я осъзнае и приеме...Той не е готов да бъде баща, защото наследява неправилния  родителския модел на поведение в семейството му,  няма изградена представа какво значи да имаш баща, не е научен и възпитан на това, няма пример за подражание от собствения си баща. За съжаление децата повтарят модела на поведение на родителите си. Той не иска да нарани детето си по такъв начин , по който Алптекин Болат нарани него, няма да го причини на малката .Но как Серкан да се научи да бъде  баща като самият той не знае какво е да имаш баща ? Хареса ми много, че не разочарова Кираз на рождения и ден и се появи в костюм на астронавт, като най-после се разкри , че е баща и с фразата "Честит рожден ден , дъще!".

Малката чародейка го предизвиква , провокира и започна да го харесва , да  търси компанията му, даже и съвети му дава. Така неусетно и непринудено започва да се изгражда емоционална връзка между баща и дъщеря, като играят , забавляват се и научават нещо един за  друг под зоркия поглед на мама Еда.

Не е лесна работа и не се става толкова бързо родител. Не може да отречем ,че Серкан започна да се старае и направи първите си  крачки в тази посока. Той вече поопозна и се сближи по непринуден начин с Кираз. Малката принцеса сякаш го привлича и притегля- кръвта вода не става !  Тук се включиха със съветите си Енгин, майките, нае професионалната педагожка Хюлия - доста комични и забавни ситуации имаше с тях.

Flowers HibiscusМомичета, благодаря ви , че сте споделили много интересни лични истории за това как сте срещнали своята половинка. Признавам си ,че за мен беше много вълнуващо да ги прочета -всяка една споделена история е една неповторима любовна приказка.Heart

Бро, харесват ми и трите варианта. Но моето предпочитание е  за анимирания вариант от двете ! Много ми допада. Затъжих се за романтичните сцени между двамата влюбени, да не споменавам за страстните, пълни с любов,целувките, танците,готвенето...Надявам се скоро да се насладим на много такива моменти...

Момичета, май се получи доста дълго, но спирам засега   с бащинството/ следва продължение , но друг път  /. " Колко много хора ни направиха силни.И колко малко са тези, които ни направиха щастливи !". Желая ви щастлива вечер !❤

# 502
БРО, и на мен всички варианти за шапка ми харесват, но като че ли най на сърце ми е трети, анимиран.

# 503
В общата тема за турски сериали тече класация за най-добър актьор, Керем е номиниран, ако някоя има желание - може да го подкрепи. 💓
В миналата класация за най-любим турски сериал в същата тема "Почукай на вратата ми" спечели с убедителна преднина. ⭐

# 504
  • София
Присъединявам се към Магия с молба да гласувате за Керем, защото заслужава да спечели. Очевидно не е любимец на дамите, които пишат в общата тема за турски сериали, но да са живи и здрави. Достатъчно фенки сме на клона. Wink Засега Енгин води, който пък аз хич не харесвам. Но въпрос на вкус, както се казва. Надявам се Керем бързо да обърне резултата. От номинираните симпатизирам също на Арас и Ибо, но не се възползвах от опцията да гласувам за 3-ма, дадох си гласа само за нашия човек. Всичко или нищо. Grinning

В общата тема за турски сериали тече класация за най-добър актьор, Керем е номиниран, ако някоя има желание - може да го подкрепи. 💓
В миналата класация за най-любим турски сериал в същата тема "Почукай на вратата ми" спечели с убедителна преднина. ⭐

# 505
И аз идвах да ви кажа същото, момичета! Гласуването е отворено - Керем е втори засега! Не вярвах, че ще го кажа, но съм гласувала само за Керем, макар, че имам и други любимци номинирани. При положение, че съм гледала само нашия сериал е ясно кой за мен е номер 1.
Слагам това още веднъж, че ми е любимо!🥰
За шапката третият вариант е умопомрачителен! Бърборанке, равна нямаш, страхотни идеи!💖

# 506
  • София
Ели-мама, благодаря ти! Както и на останалите момичета - за милите думи. Kissing Heart

Старая се, защото то си е нас. Искам да ни е уютно и красиво тук. Simple Smile

Направи ми впечатление, че пак имаше дами, които вместо да признаят, че сериалът ни очевидно е най-харесван и най-любим, отново се обясняват как всичко било заради “истерията” по ХанКер. Ама и така да е, какво от това?? Нашият сериал към момента равен няма откъм фен база. Ай сиктир значи! Grinning

# 507
БРО, хич не се впечетлявай, всеки си има пристрастия, затова има и толкова много теми, понякога и поняколко за едни и същи проекти и актьори. За всеки фен, неговото е по по най.
На мен ми харесва анимираната версия за шапка, но която и да е все е хубава защото са ТЕ.

# 508
Дори когато се карат те са сладки искам само да попитам Кираз разбра ли че Серкан е нейния баща? Защото като гледам фрага тя го нарича Серкан Болат?

Едно щастливо семейство. Дано скоро ги видим така в следващите епизоди

Това нови снимки ли са на Ханде не съм ги виждала до сега?

Последна редакция: пн, 12 юли 2021, 22:38 от azisiq

# 509
  • София
Текат номинации за най-добра актриса - апелирам някоя от вас да номинира нашето момиче, защото заслужава номинация и победа. Аз бойкотирам въпросната тема и няма да пиша в нея. Grinning Шегата настрана - пиша си само в нашата тема и смятам така да си остане. Иначе ръцете ме сърбяха да им драсна няколко неща. Ама положението ще е глас в пустиня, ми се струва. С радиото мога да си водя по-смислен диалог, та реших да не се хабя.

Общи условия

Активация на акаунт