Агресивни близки с ненормално поведение

• 10 189
  • 185
  •   1
Отговори
# 105
Еее, много луди, звучи нереалистично. Явно ще трябва да се изнася момата. Щото бабата, да е жива и здрава жената, ще остави жилището на сина си. А той бе лишен от интернет и ще изпъди виновницата! 😄

# 106
Еее, много луди, звучи нереалистично. Явно ще трябва да се изнася момата. Щото бабата, да е жива и здрава жената, ще остави жилището на сина си. А той бе лишен от интернет и ще изпъди виновницата! 😄

Satisfied все по-развинтена става историята, бая се филмирахте с измислянето на детайли по чужди адреси. хубаво че имате време да злорадствате и подстрекавате насилие.

Домът си е мой така че нямам намерение да се изнасям нито бабата тъй като разчита на мен и възрастен човек не би тръгнал да се изнася ей така - проблеми с жилището няма. Проблемите са в агресивността и лабилността и ако развалянето на интернет е разумна причина гостът да беснее и да вика и да напада двете му останали жени в рода сте в алтернативна вселена.

# 107
Не може да живееш под стрес и да ти посягат за един интернет! Чудя се безпаричие ли е причината да се напъваш толкова да стоиш в този дом...
Казваш, нямаш намерение да се изнасяш. Тогава стисни зъби, докато си отиде роднината от чужбина.
И междувременно се огледай за гадже, за повишаване на квалификацията, за нещо, което би ти донесло дивиденти.

# 108
Ахааа, авторката каза, че жилището било нейно и те двете /с бабата/ били единствените жени в рода на чичото/вуйчото. Правя извод, че родителите й са починали, а жилището е било на родителя, който няма кръвна връзка с бабата и чичото/вуйчото и затова е останал наследство на авторката. Бабата си е живяла с нея и родителите й още преди да починат сигурно и си е останала там, естествено, къде да ходи. Но чичото/вуйчото се явява натрапник за периодите на връщане в БГ, понеже няма кръвна връзка с родителя, на когото е било жилището и съответно няма част от него. Ама е син на бабата и затова отсяда там.

# 109
Ако домът е на авторката, тогава може да изпъди вуйчото с полиция.
На мене ми се струва, че жилището по нотариален акт е на бабата и на сина.

# 110
Природата не търпи празно място - като няма информация, започват догадки.

# 111
Или е прехвърлен на момичето, но с право на доизглеждане, понеже вуйчото-агресор си е такъв от ранни детски години и бабата, за да се презастрахова го е прехвърлила на нея, но с гореизложената договорка. Иначе изначално имота си е на бабата, а момичето си е живяло в него с родител или без. Няма как да знаем цялата история. Очевидно търси начин да си влезе във владение, което и е преписано, отървавайки се от агресивната рода. Тук агресията си е родова черта, определено. Нападайки хората, от които иска съвет си пролича колко добронамерен и мечтаещ за сплотеност човек е. Поднася ситуация изключително окастрена откъм информация, така че адекватен съвет трудно може да се даде. Успех и желая, дано да се развият нещата и по най-благоприятен за всички начин!

# 112
Съмнявам се да е нейн. Едва ли. Ако беше нейн, не би било проблем да се справи с всеки агресивен гост.

# 113
Авторке, очевидно ни лъжете. Прочетете си първия пост - как във Вашия собствен дом гост ще Ви каже да си събирате багажа?!?
Явно нямате силна памет, но аз имам.

# 114
Това е някаква яка пързалка. В първия пост авторката звучи като 15 годишна хлапачка, а в последния егати докторската дисертация, дето написа... Отписвам се от тази нелепа провокация.

# 115
Аз само искам да допълня, че някъде в отговорите си винаги пише - "това не е мой проблем", напротив момиче, това е твой проблем, хората пишещи в темата коментират твоя проблем!

Според мен темата се изчерпа, тя започна да се обърква в твърденията си, агресията не намалява и продължава да напада всеки, който не споделя нейното мнение. И да, продължавам да смятам, че е изпечен трол именно тя.

# 116
  • Пловдив
Забавно😉. Значи авторката си живее весело и щастливо в нейно собствено жилище, но пък някакви агресори ѝ се мотаят из краката. Ами авторке, с все багажа на родата на баба ти и нея, ги риташ навън и сменяш бравата! Нали си е уж твое жилище?

# 117
Очаквай да ти звъннат от 112, че я тормозиш.

# 118
къщата във Варна ли е?
че то сезон бре
може да има връзка 🤫

# 119
  • USA
къщата във Варна ли е?
че то сезон бре
може да има връзка 🤫

да.... няма празни квартири...

Общи условия

Активация на акаунт