Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какви са някои от неразположенията по време на бременност?
Какво е мнението на бъдещите майки за плуването в морето и басейните през ранна бременност?
Къде е препоръчително да се следи бременност в София?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какви са някои от неразположенията по време на бременност?
-
Какво е мнението на бъдещите майки за плуването в морето и басейните през ранна бременност?
Мненията относно плуването в морето и басейните по време на ранна бременност са различни. Някои жени се чувстват добре и не изпитват проблеми, докато други имат притеснения относно влизането във водата, студената вода или вълните. Препоръчително е да се консултирате с вашия лекар, преди да вземете решение.
-
Къде е препоръчително да се следи бременност в София?
Във форумите се споделят различни мнения за местата за проследяване на бременността в София. Някои от предложените места включват Медицински комплекс „Надежда“, болница „Токуда“, клиника „Щерев“, Медицински комплекс „Надежда“, болница „Софиямед“ и клиника "Торакс". Важно е да изберете място, което отговаря на индивидуалните нужди и предпочитания на бъдещата майка.
-
Какви са преживяванията на други майки с бременност и посещенията им на морето?
-
Какви са симптомите на бременността и как майките се справят с тях?
Аз по принцип не се пека, така че ще съм на сянка. Обмислям повече на плаж, а не на басейна, че не съм убедена с какви химикали третират. Дано да е лека и безпроблемна почивка.
Ние също сме на морето и тук е супер! Относно слънцето и водата- вече съм хванала доста сериозен тен, защото се пека по цял ден😁, а това ми е второто море. Така че моят съвет е да се наслаждавате на лятото на кой както му харесва. След морето съм на преглед и се надявам, че тогава ще чуя заветният пулс и ще се успокоя за момента😅. Но действително феталната морфология е най-вълнуващата. На мен също ми познаха пола още в 12гс. Мисля, че имаме достатъчно добри специалисти, които да могат да разберат. Пък и в тази седмица е по-скоро нещо обичайно да познават. Феталната морфология е задължителна, но тъй като съм правила и преди Пренатест, също силно препоръчвам дори при добри стойности на БХС.
Отново на преглед на 11.08 да видим как се развиват. Искам да питам, кога трябва да се запиши на държавно за следене на бременност? Към момента никакви неразположения , но пък и е рано 5.6г.с