Мартенски мами 2022 ❤️💙

• 34 120
  • 729
  •   1
Отговори
# 480
Ама разбира се, дадох го като сравнение с тези нелепици за вагиналният ехограф.

# 481
Сиана, стискам палци всичко да е наред, освен хапчета и почивка, друго няма какво да се направи на този етап. Също мисля, че не е от вагиналния ехограф, колкото и да е удобен виновник, просто момента е съвпаднал.

Ние уж ще ходим на море следващата седмица, надявам се смяната на климата да ми се отрази добре на гаденето Rolling Eyes Аз по принцип не се пека, така че ще съм на сянка. Обмислям повече на плаж, а не на басейна, че не съм убедена с какви химикали третират. Дано да е лека и безпроблемна почивка.

# 482
Здравейте и от мен Simple Smile Ние също сме на морето и тук е супер! Относно слънцето и водата- вече съм хванала доста сериозен тен, защото се пека по цял ден😁, а това ми е второто море. Така че моят съвет е да се наслаждавате на лятото на кой както му харесва. След морето съм на преглед и се надявам, че тогава ще чуя заветният пулс и ще се успокоя за момента😅. Но действително феталната морфология е най-вълнуващата. На мен също ми познаха пола още в 12гс. Мисля, че имаме достатъчно добри специалисти, които да могат да разберат. Пък и в тази седмица е по-скоро нещо обичайно да познават. Феталната морфология е задължителна, но тъй като съм правила и преди Пренатест, също силно препоръчвам дори при добри стойности на БХС.

# 483
Здравейте моля ви мами някоя ако е по наясно ..че много се обърках вече ..с две седмици закъснение съм ..ходих на лекар гледа ме накара ме да правя уринен тест в кабинета му ..резултата си беше пак положителен гледа ме на ехографа но плоден сак не видя ..по точно в матката не видя нищо ...пусна ми чхг стойностите са 2600 ...каза да изчакам още малко и пак да отида за преглед ...сестрата беше много нетактична като ми съобщи стойностите по късно ....има бременност но не се знае къде се развива ...това и бяха думите ..Веднага звъннах на другия ми гениколог за второ мнение ...той каза че според тези стойности съм 4г.с и е нормално да не се види все още и каза също да изчакам и в петък да отида да ме види ....до петък ще се побъркам ..

# 484
Здравейте и от мен. И ние сме на морето, аз не обичам много да се пека. Влизам във водата. В басейна, обаче не. Ииначе си ми личи вече, в 9+4 ☺️ На 24ти имам час за ФМ при Чавеева. Надявам се да видим пола. Аз имам усещане, че пак ще е момче ☺️. Относно пренатест, и аз съм се замислила. Тези, клито мислят да го правят, в коя седмица и дали след БХС?

# 485
Сита, може и рано да е. Кога ти е датата на последния цикъл, знаеш ли овулацията кога е била, правилно ли са изчислени тези две седмици закъснение? Кога пусна ЧХГ? Пусни след 48 часа точно ново ЧХГ.

# 486
  • sofia
Здравейте моля ви мами някоя ако е по наясно ..че много се обърках вече ..с две седмици закъснение съм ..ходих на лекар гледа ме накара ме да правя уринен тест в кабинета му ..резултата си беше пак положителен гледа ме на ехографа но плоден сак не видя ..по точно в матката не видя нищо ...пусна ми чхг стойностите са 2600 ...каза да изчакам още малко и пак да отида за преглед ...сестрата беше много нетактична като ми съобщи стойностите по късно ....има бременност но не се знае къде се развива ...това и бяха думите ..Веднага звъннах на другия ми гениколог за второ мнение ...той каза че според тези стойности съм 4г.с и е нормално да не се види все още и каза също да изчакам и в петък да отида да ме види ....до петък ще се побъркам ..
При 2 седмици закъснение си в 6гс, ако овулацията е била на 14ден.

# 487
При мен на 15 дена закъснение с най-обикновен ехограф се видя и ембрион и се чу пулс.На 24.06 трябваше да ми дойде,а ходих на преглед на 09.07.
По приложението ми пишеше 5г.с +5 ,За пулс въобще не се бях надявала 🤷‍♀️

# 488
  • Враца
Днес ми беше много зле цял ден, след всяко хранене около час ми се гадеше, спеше ми се адски, абе изобщо много не приятен ден и искрено се надявам да е било изключение.
Всички ли ще ходите на друг лекар за ФМ? На мен ще ми я прави следящият ме гинеколог.

# 489
Аз не. Следящият ме гинеколог е един от най-добрите в околността (близките около мен градове), с много добра апаратура и не виждам нужда да отивам при друг. Ако нещо ме притесни тогава ще потърся още едно мнение.

# 490
Аз на ФМ ще ходя при един от сертифицираните специалисти. Смятам, че това е нещо важно и така или иначе ще ми вземат същите пари, затова предпочитам да отида при лекар, който е учил и разбира точно от това нещо. С първата бременност също ходих на ФМ при него.

# 491
Здравейте момичета. В събота бях на преглед и се видяха 2 плодни сака Wink Отново на преглед на 11.08 да видим как се развиват. Искам да питам, кога трябва да се запиши на държавно за следене на бременност? Към момента никакви неразположения , но пък и е рано 5.6г.с

# 492
О, колко хубаво! Какво си помисли като видя, че са два? Heart

Момичета, докога мислите да ходите на работа? Бихте ли искали есенно-зимните месеци с новата вълна на ковид да сте си вкъщи? Дали лекарите дават по-лесно болнични по време на пандемия?

Притеснявам се, че съм с малко дете в детска градина, не искам да ми носи всеки един бацил. Отделно и работя с много хора.

# 493
Free, ,честити 2 сакчета Heart

MG, предполагам от теб зависи дали искаш болнични, не съм чула на някой да са отказали, знам само, че на някои места се плащат.

Но ако си останеш вкъщи, пък детето ходи на градина каква е ползата или ти имаш предвид, че ще го спреш?

Аз смятам да си работя, защото съм хоум офис и не ми пречи. За детето не съм решила какво да правя, сигурно ще го пускам и спирам в зависимост от вълните.

# 494
Аз моето момче ще го пусна на детска и според ситуацията ще преценя дали да го спра или да продължи да си ходи на детска..

Общи условия

Активация на акаунт