Пазаруване от Amazon - тема №97

• 59 968
  • 818
  •   1
Отговори
# 390
Благодаря Ви, момичета. Знам, че пощите не приемат пратки, съдържащи батерии, то за това ми е чуденката.
Писах на ТНТ, но като си сметнах по калкулатор ми дава над 200 лв., което е безумно. Мога ли да ги накарам да ми платят такава доставка, при условие, че той телефонът струва колкото доставката за връщане.
Ди ейч ел са същата работа, най-евтино ми дава 216 лв.
Писах и до представителството на Нокиа, но от там ми казаха, че при условие, че телефонът е закупен от Англия, от там трябвало да си търся гаранционната подръжка.
При всички от превозвачите използващи въздушен транспорт , батериите (ЛЙ изпратени по въздух) са опасни товари и отказват да ги изпращат.
Ако връщаш върни целия тел, няма да има проблем.
Аз върнах така тел до САЩ и ми върнаха парите.(връщането ми излезе около 140 лв)

# 391
# 392
Благодаря, тъкмо търсих GoPro, 148 евро до Германия излезе Like new.

# 393
А да сте попадали на изгоден и хубав епилатор?
Фотото не е за мен, космите ми са руси и не ги хваща...
Последният го поръчах преди 2 години от Амазон, с времето ли какво ли, не знам, но вече хич не хваща добре. Пак се налага да минавам по 10 пъти, за да махне нещо. То вярно като мъх е, и може и затова да е по-трудно, но съм сигурна, че в началото се справяше доста бързо.

Нямам претенция за марката, последният е на Браун, преди взимах Филипс. Стига да е добър.

# 394
Доста епилатори срещах по склада с намалението от 30%.

Последна редакция: ср, 28 юли 2021, 12:20 от ver4eto_sv

# 395
  • Точно където трябва
Аз търся приличен таблет. На някой, ако му попадне, моля споделете.

# 396
  • София
Получих си кафемашините. Едната за вкъщи, другата за офиса. Тази за вкъщи я пробвах сега и ще се връща. От цедката тече вода отстрани по цялата дръжка се стича. Поръчах ги ацептъбъл, но това не ми е приемливо за кафемашина. Ще дам инфо после възстановяват ли напълно сумата за Спиди. Gaggia Viva Style Coffee Maker е модела ми.
Не си затегнала добре ръкохватката. Предполагам за това тече

Точно това влизах да пиша и аз, ръкохватките трябва да се напаснат и затегнат здраво иначе изпускат. След първите 5-6 кафета по-лесно се затягат. Пробвай преди да връщаш.
Hellenn дали се оправи проблема?
При мен има същият проблем.

# 397
Намалени дамски боти Piazza 38 номер, 18.35 евро
https://www.amazon.de/dp/B087D3XVW7/ref=cm_sw_r_cp_apa_glt_i_C93 … ng=UTF8&psc=1

# 398
Всички необходими документи могат да се свалят от страницата на АЗ
https://www.az.government.bg/pages/roditeli-v-zaetost/

# 399
  • София
Скрит текст:
Получих си кафемашините. Едната за вкъщи, другата за офиса. Тази за вкъщи я пробвах сега и ще се връща. От цедката тече вода отстрани по цялата дръжка се стича. Поръчах ги ацептъбъл, но това не ми е приемливо за кафемашина. Ще дам инфо после възстановяват ли напълно сумата за Спиди. Gaggia Viva Style Coffee Maker е модела ми.

Точно това влизах да пиша и аз, ръкохватките трябва да се напаснат и затегнат здраво иначе изпускат. След първите 5-6 кафета по-лесно се затягат. Пробвай преди да връщаш.
Тъй като измрънках в четвъртък, че получените кафемашини Гаджия в състояние ацептъбъл не работят и ще ги връщам. Две дами тук ме посъветваха да затегна ръкохватката по-добре. Наистина проблема и на двете беше в ръкохватките, но не в затягането, а в дупчицата на дъното на ръкохватките, през които не изтичаше правилно водата/кафето.  С игла допробих дупчиците и кафето си потече идеално. Та като оставим този "дефект" машините са отлични за парите си, на което ги взех от склада /около 19 евро/. Пристигнаха в ужасни кутии, едната беше в оригиналната си кутия,  но много намачкана и лепена, другата в грозно кашонче. Нищо от пакета не липсва, по две цедки, една за мляно кафе, втора за дози и мерителна лъжичка.

# 400
Търся охладител за стая. Преносим климатик и вентилатор не ми вършат работа.
Някой да е купувал такова чудо?

# 401
  • София
Скрит текст:

Тъй като измрънках в четвъртък, че получените кафемашини Гаджия в състояние ацептъбъл не работят и ще ги връщам. Две дами тук ме посъветваха да затегна ръкохватката по-добре. Наистина проблема и на двете беше в ръкохватките, но не в затягането, а в дупчицата на дъното на ръкохватките, през които не изтичаше правилно водата/кафето.  С игла допробих дупчиците и кафето си потече идеално. Та като оставим този "дефект" машините са отлични за парите си, на което ги взех от склада /около 19 евро/. Пристигнаха в ужасни кутии, едната беше в оригиналната си кутия,  но много намачкана и лепена, другата в грозно кашонче. Нищо от пакета не липсва, по две цедки, една за мляно кафе, втора за дози и мерителна лъжичка.
Много, многоооо благодаря. Проспала съм отговора

# 402
О, много благодаря! С преводача нищо не съм разбрала явно.
Тази е 82 евро с доставката до България.
Другата, която е в приемливо състояние излиза 68 евро.
Може ли да пуснеш линк? И аз бих се възползвала, ако все още има

# 403
  • Бургас
Разбира се, заповядай - https://www.amazon.fr/dp/B0182G4BO4/ref=redir_mobile_desktop?_en … ;ref_=ya_aw_od_pi
Изчерпана е сега, но я следи. Вчера също не беше налична, но рано сутринта се появиха 3 бройки.

Моята дори я изпратиха. Дава ми дата за доставка 6 август. Знаете ли кой ги разнася в БГ френските пратки?

# 404
Хлебопекарна мулинекс, с опция за багети, very good. До немски адрес излиза под 70 евро
https://www.amazon.de/gp/aw/d/B00C5A14ZS/ref=ox_sc_act_image_1?s … 1PHF7ZO&psc=1

Общи условия

Активация на акаунт