Августинчета 2020г. ....тема 12....

• 23 383
  • 744
  •   1
Отговори
# 645
За сега няма изгледи за 1 дрямка. Сутрин спи до към 1-1.30 и няма начин да изкара буден до 8.

# 646
  • Denmark
Още юли месец мина на една дрямка, освен след много, много тежка нощ. Ставаме в 5:30-6, заспива в 11:30, спи 2-3 часа и 19:30 е в леглото. Разбира се, не всеки ден е перфектен Grinning а и още се буди нощем..

# 647
Катеричка, кубчета има в повечето малки магазинчета, където има детски играчки( дървените нали), Акварел, Панда имаха, книжарниците също гледай. В Кауфланд и Лидл пускат едни големи кофи със "кубчета" ( цилиндри, пирамидки, правоъгълници). Джъмбо имаха и пластмасови.

# 648
Мерси, Хариста. Не държа да са дървени, може и меки кубчета.
Гледах много красиви на Playgro в бейби.бг.
В моят град книжарниците са зле заредени, ще видя в магазините за играчки.
Нямам Джъмбо, в Лидл нямаше нищо вчера ( освен дрехи ).
На нас ни подариха грейки, якета, Адидас маратонки, но са й големи, май са 22 номер или 23.
За пролетта ще ги носи.
Какви есенно зимни обувки  им купихте, чудя се.

# 649
Ния става към 7-7:30. Първа дрямка се пада след 10:30 сутринта. Спи 45 минути и после я будя. Втората и се пада след 15ч. Спи час. За нощен сън заспива към 20:30, обаче все повече време и отнема да заспи преди всеки един сън. Аз предпочитам да има повече нощен сън, отколкото дневен.

# 650
katerichka провери в Пепко, ако имате. Относно обувките съм взела един чифт ботуши Адидас и едни на Кларкс, защото ги набарах на страхооотни цени. Сега издирвам хубав космонавт и зимно яке. Чакам да пуснат и дъждобрани или водоотблъскващи якета в Лидл.

# 651
Аз поръчах от амазон
Тези за есента
https://www.amazon.co.uk/gp/aw/d/B0873G8F2P?ref=ppx_pt2_mob_b_prod_image
И тези за зимата
https://www.amazon.co.uk/gp/aw/d/B0856LX4M4/ref=ppx_yo_mob_b_tra … ie=UTF8&psc=1
Ще му взема и едни апрески за сняг да има.
Иначе якета за есента има. Последно му поръчах едно от sinsay и едно тъничко сега за циганското лято и маратонките му.
Лятото му взех и дънково яке, та и за пролетта ще има даже.
Зимно му купих още миналата зима.

# 652
  • Пловдив
За есента е с кецове , а за зимата поръчах на Primigi. Много ми ги похвалиха а и ми хареса модела, пухен е и е в приятни цветове.
Поръчах и палто от George за по- студените месеци, иначе има и разни якенца и суитчъри от ХМ и Синсей.

# 653
И моята София е на една дрямка пригодена според ангажиментите на по големите деца. Става в 7, после спане от 12 до 2.30 и вечер ляга в 7.

# 654
katerichka провери в Пепко, ако имате. Относно обувките съм взела един чифт ботуши Адидас и едни на Кларкс, защото ги набарах на страхооотни цени. Сега издирвам хубав космонавт и зимно яке. Чакам да пуснат и дъждобрани или водоотблъскващи якета в Лидл.
Да, имаме Пепко, мерси.
Имаме яке от Лидл, уж водоустойчиво, някакво уж непромокаемо от Пепко и някакво приличащо на бейзболни яке.
Поръчах  й обувки Geox за 126 лв.Скъпи са, но ако не ми харесат ще ги върна.
В Емаг има боти Кларкс за 75 лв. Да ги поръчам ли, дали са оригинални ?

Последна редакция: пн, 20 сеп 2021, 22:37 от Анонимен

# 655
Аз основно от Емаг купувам обувки за малкия и до сега не съм имала абсолютно никакви проблеми.Хем там ги намирам най-изгодно, хем идват изключително бързо, а и си спестявам доствка, защото винаги ги поръчвам до шоурума им. Точно от там взех и ботушките Кларкс. А като ги поръчвах имаше и допълнитлен промокод и ми излязоха 34 лева 😜

Скрит текст:

Другите ботушки Адидас са тези, тях взех за 44 лева от спорт депо

Скрит текст:

Винаги гледам да има и 2 чифта кецове, защото много ги цапа и ги пера често. Най-удобни за сега са му Nike Flex ( обуват се супер лесно) и Converse. За зимата също ще гледам да има един чифт, защото има и доста топли дни в последните готини. Бих взела Nike Flex за трети път 😅

Скрит текст:

Скрит текст:

# 656
  • Пазарджик
Григор също е с една дрямка от две седмици и вече ми е мн по-удобно така. Буди се в 7-7:30 и чак 13-13:30 заспива и откарва до 15-15:30. Вечерта в 20:30 е заспал.
Обувчици зимни (21 номер) му намерих направо нови за 10лв от олх на любимата ми марка Geox. За него винаги гледам за оферти от там. Малко време ги носят, а да дам 80-100лв за един сезон и колко ли ще ги носи - не мерси.

Не знам защо, но моят мъник не ги харесва тези Найк Флекс. Само ги събува...

# 657
Уф, много ме радват тия Geox, но не са ми по джоба.
Надявах се да ги продам в базар, след като умалеят.
Но ако не й стават ги връщам, сайтът ги праща с тест.
А тези Кларкс са красиви, доста изгодни оферти в Емаг.

# 658
  • Пловдив
Тези Найкове , които са без лепящо за закопчаване и откопчаване, изобщо не мога да и ги сложа на крака. Бях и купила и Найк revolution ли ккво беше, дето Фурлакис уж ги препоръчва, ами няма нахлузване на крачето. Накрая и двете се изнервихме и просто ги върнах 😃
Аз ги взимам от about you обувките, там намерих и кецовете и, които много ми допаднаха , слагат се лесно, хубава марка са и явно са и удобни.

# 659
Аз пък съм много доволна от Найк революшън.
При нас пък те се оказаха единствените, които му обуваме без драми.
Има и други найк, но с тях нито може да ходи свободно, нито се обуват лесно.
И по тази причина ходи само с найка.
За пролетта му взех още един найк революшън и ето тези от естествена кожа
https://www.amazon.co.uk/gp/aw/d/B084TH8PZB/ref=ppx_yo_mob_b_tra … ie=UTF8&psc=1
Ние сме в процес на минаване на една дрямка и е кошмар. Тази нощ е стоял будет от 1 до 4, а аз чак в 6 успях отново да заспя.
Сега се чудя да го вдигам ли към 9?

Общи условия

Активация на акаунт