Неангажиращ флирт - изневяра или не?

• 27 893
  • 1 101
  •   1
Отговори
# 255
Примера заради, който е темата не е флирт, а емоционално залитане , което за мен е изневяра. Жената променя навици, отделя време, фантазира за този мъж.
Флирта поне както аз го разбирам е лек гъдел и не прескача граници. Игра на думи с човек от противоположния пол, с който някак ви се получава Simple Smile И е удоволствие ..Никога не съм го приемала като нещо нередно.

# 256
  • София
Невинният флирт е като размяна на любезности и комплименти със съвсем лека закачка.В рамките на няколко минути и после нищо. Ритуално, както при ориенталците - длъжни са да направят комплименти, а европейките припадат от удоволствие и започват да си въобразяват разни неща.
Случката, която е описана тук ми напомня на един филм, който гледах наскоро. В него героят описва точно такова нещо - в офиса се появила нова колежка и той в един момент започнал да минава по дългия път към кухненския бокс, за да мине покрай бюрото й, а на служебното парти специално искал да мине по-рано заради нея. От зор да я види катастрофира, защото искаше да мине по друг път с колата. Накрая го беше яд, че така и не се е стигнало до нищо, а трагедията беше налице със семейството му.

# 257
Когато започнах работа във фрмата, в която работя..Тесен колектив сме - 7 човека, след време с единия колега се случи.
Някъде по-горе Лъвица беше споменала за очакванията на мъжа.
Е, колегата на един тийм билдинг се опита да прескочи границата. Аз усмихнато и тактично му казах, че съм щастливо омъжена..
От тогава минаха 10г, близки сме си, уважаваме се много. И пак на моменти, когато сме в настроение флиртуваме...
Но сега се закачаме с това, че съм щастливо разведена:)

# 258
И аз съм в подобни отношения от няколко месеца с колега. Погледи, докосвания, прегръдки, чат, споделяне. Без интимни отношения, без целувки и секс. Не е невинен флирт, защото има емоции, но какво е не знам? Не сме говорили по темата, според него сме приятели. Така казва, но това за мен не е приятелство, особено като се прави тайно. Някакви странни платонични отношения.

# 259
  • София
Хич не ми звучи платонично. Ако само липсата на целувки и секс го отделят от физическото... звучи като скоро и до там да стигнете.

Рози, ами ето, за това говоря. Е, тогава си го срязала, сега вече можеш да го провериш спокойно Wink

# 260
Лъвице, удоволствието на флирта е в самият флирт.. Не е действия и очаквания..
Ето и Анонимната по-горе го каза..Не е флирт тяхното, а отношения Simple Smile

# 261
  • София
Различни хора, различни понятия, различни усещания... всеки си преценява на терен, за неговия си случай Wink

# 262
Флирта не е за влюбчиви хора със сиво ежедневие.
Не е неуважение към човека до теб.
Много хора слагат знак за равенство на флирт и интимност(ангажираност).. било и на ментално ниво.

# 263
  • София
Да, една влюбчива или изнурена от брачния живот домакиня ще изгори като факла, всичко в много розово ще ѝ се вижда…

# 264
Ех, а и неговите чорапи искат пране.

# 265
  • София
Понякога човек като е най-щастлив и всичко му е наред, е най-уязвим, защото забравя да си вдигне защитите. Много изгарят точно защото подценяват.

# 266
  • София
Позволяват си, бе. Не е до защита, до разум е.

# 267
  • София
Разумът има навика да ни напуска, когато не сме внимавали навреме Wink

# 268
  • София
Разумът напуска, когато му позволим с клишето - пускам се по течението.

# 269
Което също не е лошо, ако може да си понесе последиците. Rolling Eyes

Общи условия

Активация на акаунт