Неангажиращ флирт - изневяра или не?

• 27 808
  • 1 101
  •   1
Отговори
# 240
  • София
И друго се замислих. Те много жени си галят егото с неангажиращи закачки, ама бих се обзаложила, че всеки един мъж, който участва в такива закачки, иска те да свършат в леглото и не би отказал възможността. Жените са по-склонни да се обграждат с непредставляващи истински интерес за тях мъже с цел вдигане на самочувствието, но мъжете като инвестират, очакват възвръщаемост.

Тайчо, за мен флиртът е вид свалка, може би едно стъпало по-долу. Според мен хората тук бъркат флирт с едно леко закачливо, но повече по приятелски поведение. Такова впечатление ми оставиха повечето примери дадени в тази насока. Просто еднакви понятия явно носят различен смисъл за различните хора...

# 241
Те може да си представят свършване в леглото за по-истинско, ама си знаят, че е на ужким. То някой може да си представя и секс с киноартист/ка, ама това какво значи? Само гъдел за въображението.

# 242
  • София
Кое е наужким? Наужким може да е само в нейната глава, но като нищо ще си намери белята, дето си я търси. И за мъжете важи - вторият във флирта може да се окаже по-напорист и да излезе от анонимност, а има и доста тежки случаи на обсебеност и драми. Тогава върви, че обяснявай, че било наужким!

# 243
Флирт и свалка е едно и също?!? И всичко се върти около консумацията?
Темата придобива плашещи насоки. С какви хора общувате, че всичко е секс и колко малоумен трябва да е един мъж, за да не открие разликата?
Психар може да се вманиачи и без флирт, просто защото не го слуша главата.

# 244
  • София
За мъжът е наужким, докато не види зеления светофар Joy А той го чака с крака на педала на газта, не на спирачката Wink Не че това е отговорност на жената де, но да не се заблуждаваме как стоят нещата.

ЕДИТ: Тайчо, не всеки флирт е свалка, но флиртът е начин да се свалите с някого. Така че да, много пъти са едно и също. И да, мъжете се надяват на консумация, странно ми е, че някой се учудва Joy

Последна редакция: пт, 09 юли 2021, 16:04 от Лъвица

# 245
Смятам, че да няма нищо против половинката, научавайки за флирта, разказът е по-скоро така: "Този мъж непрекъснато ме гледа. И все ме докосва уж случайно. Прави ми комплименти..." (Мъжът си мисли - "Имам страхотна жена, другите я харесват, но късметлията съм ааз!")
А не "С него не можем да откъснем очи един от друг. Докосва ме леко, което е мноого приятно. Снощи даже го сънувах..." (Ако така се каже, реакцията може би ще е "WTF?!?")
Така че зависи дали чува само за усилията на насрещния (които се предполага, че се приемат без интерес) или за активност/ емоции от страна на жената.

# 246
Започнала повече да се поддържа и отделяла повече време за външния си вид преди работа. И според нея рецептата за щастлив семеен живот било всеки да си намери някаква тръпка и нещо, което да му поддържа духа.
Щастлив семеен живот, само засега. Докато чувствата й не нарастнат дотам да не издържа, че трябва да има граници и или да се стигне до консумация, или да настъпят обратните емоции - страдание от невъзможността да се изживее великата емоция... Тогава ще види колко щастлив ще й бъде семейният живот... То такова положение не може до безкрай да бъде все на едно ниво - все нанякъде се върви и донякъде се стига...

# 247
Може пък жената да не гори от желание да превръща секси колегата в следващ партньор и да си отмрат нещата от самосебе си.

# 248
Тя може да не си мисли за следващ партньор, но това, че се наблюдава промяна в нея и по-очебийна грижа за външност и т.н. значи, че си гори от желание. ( Освен това се крият от партньорите си)  А привличането нараства с времето, когато има и невъзможност и ограничаващи фактори.

# 249
Мъжът си мисли - "Имам страхотна жена, другите я харесват, но късметлията съм ааз!"
О, в този случай жената е голямата късметлийка, че мъжът й не притежава чувство за ревност. То има и такива дето обичат да гледат жена си с други мъже, ама не са много. За имане, има, съществуват си, но май не е типично. Все едно да ти харесва в ресторанта някой случаен човек да дойде да ти души яденето или да му дадеш да опита малко, че да ти завижда какво гурме ядеш. Доста са нетипични такива ситуации.

# 250
Според мен всеки се радва партньорът му да е харесван, ако не се съмнява, че си е негов.
А не "Кой ще те вземе тебе, бе! То и аз се чудя как се излъгах!" Grinning

# 251
  • София
На мен като цяло офисните пеперуди ми пречат, безвкусно ми е и ми е лигаво.
Целенасочен обект на флирт и перманентното му атакуване също.
Както и превръщането на зрели жени в истерични ученички.

Флиртът си има правилна употреба, ако имаш изобщо уважение към себе си, мани партньора.

Но не всички пътища водат до леглото. Това вече са липси.

# 252
  • София
Мъжът си мисли - "Имам страхотна жена, другите я харесват, но късметлията съм ааз!"
О, в този случай жената е голямата късметлийка, че мъжът й не притежава чувство за ревност. То има и такива дето обичат да гледат жена си с други мъже, ама не са много. За имане, има, съществуват си, но май не е типично. Все едно да ти харесва в ресторанта някой случаен човек да дойде да ти души яденето или да му дадеш да опита малко, че да ти завижда какво гурме ядеш. Доста са нетипични такива ситуации.

Със сигурност има значение как е поднесена информацията за "флирта". Обаче ме съмнява много мъже да са ок друг да подпипва жена им при най-малкия повод, независимо тя как го описва и приема Joy

# 253
  • София
Твърде често срещано е офисното залитане, ама хората не се научиха, че онази приказка за "не........ там, където работиш" е вярна и който не я зачита има много да пати.

# 254
Да, вероятно ако се чуе нещо за докосване, макар и невинно (по ръка, рамо), пак би реагирал. Или ще си мисли, че тя се е дръпнала и с това се е приключило.

Общи условия

Активация на акаунт