На мен не ми се е случвало да флиртувам ей така за спорта с всеки, но и невинаги е било с по-сериозно намерение. Но винаги е било насочено към човек, който ме привлича по някакъв начин. Откакто съм семейна, обаче, си затворих сензорите за флирт, така да се каже.
И с мен никой не е флиртувал. От една страна, защото през повечето време съм с децата, но от друга - защото не излъчвам такива сигнали. Вярвам, че човек когато е настроен за такова нещо излъчва определени сигнали и се усеща от околните от другия пол. А за моята позната, не работя с нея, нямам идея как се държат двамата пред колегите. Аз съм със свободна професия и не знам как е да работиш в колектив, но не ми се струва редно точно на работното място да правиш такива изпълнения. Но не я осъждам, даже се радвам за нея. Но ако мъжът й разбере, мисля че нещата ще загрубеят. Аз съм си по-консервативна и някак си не съм и допускала, че може да направя такова нещо. Затова и реших да пусна темата. Беше ми интересно какви са нагласите към такова поведение.