Неангажиращ флирт - изневяра или не?

• 27 909
  • 1 101
  •   1
Отговори
# 330
И аз това се опитвам да обясня, че когато думите имат едно и също значение, са синоними. Grinning

На мен не ми се е случвало да флиртувам ей така за спорта с всеки, но и невинаги е било с по-сериозно намерение. Но винаги е било насочено към човек, който ме привлича по някакъв начин. Откакто съм семейна, обаче, си затворих сензорите за флирт, така да се каже. Grinning И с мен никой не е флиртувал. От една страна, защото през повечето време съм с децата, но от друга - защото не излъчвам такива сигнали. Вярвам, че човек когато е настроен за такова нещо излъчва определени сигнали и се усеща от околните от другия пол.

А за моята позната, не работя с нея, нямам идея как се държат двамата пред колегите. Аз съм със свободна професия и не знам как е да работиш в колектив, но не ми се струва редно точно на работното място да правиш такива изпълнения. Но не я осъждам, даже се радвам за нея. Но ако мъжът й разбере, мисля че нещата ще загрубеят. Аз съм си по-консервативна и някак си не съм и допускала, че може да направя такова нещо. Затова и реших да пусна темата. Беше ми интересно какви са нагласите към такова поведение.

# 331
Флиртът понякога е средство за свалка, понякога не. Понякога е прелюдия, в началото само игра, опипване на почва, загатване на евентуалност. При свалката вече има желание, знаеш, че искаш, търсиш определен резултат и действаш с цел постигането му. Разликата е много тънка, едното може да премине в другото без грам да се усетиш, защото в началото промяната е само в главата.

Та ето и моите въпроси - кога вашият флирт преминава в свалка? Кога сте сигурни, че няма вариант да премине в такава?
Във въпроса си е отговорът- никога. Ако търся внимание извън връзката, значи не ми достига внимание вътре в нея, като партньорът може изобщо да не е виновен и всичко да се развива в главата ми. Това вече е слабо място и обикновено не се усеща кога е мината границата. Затова, когато съм във връзка, флиртовете са бързи и еднократни, определено не с колегата и съседа.😁

# 332
  • София
Флиртът не дава обещание, свалката - да.
Жаргонният наратив е за постигнат успех.

Толкова за синонимите.

# 333
От дамска гледна точка да обещаеш не е като да дадеш, пък с това равенство между половете и мъжете се облажват..

# 334
Сетих се за темата на една потребителка дето се сваляла с някакъв. И когато онзи я натиснал в гората и тя изпаднала в ужас, как моля ви си позволявал и беше пред криза и даже в такава. Едва ли не изнасилена се почувствала. Толкоз за личните граници. Който не умее да ги поставя в точния момент, после да не се чуди ама що така. Ми така.

# 335
Аз пък друг спомен имам за онази от гората - че не беше от жените с "лични граници".

# 336
Е именно де.

# 337
аз имах друго предвид, не исках да съм груба
че коврата си е ковра, и без да флиртува.

# 338
По-скоро е мекушанка. И после оле мамо.

# 339
Флиртът не дава обещание, свалката - да.
Жаргонният наратив е за постигнат успех.

Толкова за синонимите.
Значи като кажа, че еди-кой-си ме сваля всъщност имам предвид, че вече ме е свалил. Разбрах.

# 340
Ако търся внимание извън връзката, значи не ми достига внимание вътре в нея, като партньорът може изобщо да не е виновен и всичко да се развива в главата ми. Това вече е слабо място и обикновено не се усеща кога е мината границата. Затова, когато съм във връзка, флиртовете са бързи и еднократни, определено не с колегата и съседа.😁

Това ама ИЗОБЩО не е вярно. Аз може да обичам гурме кухня и да се храня при супер готвач, ама един ден минавайки край Макдоналдс да си кажа "Брей, що пък да не мушна едни бургер?" И това значи ли, че нещо куца с готвача и гурмето?  Просто човек и в рая да живее, след време спира да го цени и забелязва и за да го оцени отново трябва да го погледне отвън, да поизлезе малко от райските селения. Което не значи, че нещо в рая куца. По-скоро човешката природа си е такава.

# 341
  • Варна
Пуснете си мъжете да флиртуват с колежки, пък после викайте то не е нищо само закачки

# 342
Ние с моят мъж работим на различни работи, тоест аз не знам, той дали флиртува. Няма как да разбера. Освен да му сложа едно подслушвателно устройство, Джи пи ЕС и да го следя. Ако флиртува, мисля да го убия и после да кача видеото в юнтюб за назидание.

# 343
Не, Черна станция, нищо му няма на гурмето. Обаче в главата ми има нещо развинтено, щом ме обсебват желания да мушна евтин бургер, вместо да се прибера при супер готвача. Може да си го мисля понякога и дори да се пошегувам с апетитите си, но чак пък да се отбия в Макдоналдс?!

# 344
Така е.
Някои жени са коне с капаци.
На други са развити и двете мозъчни полукълба и си ги ползваме с кеф.

Общи условия

Активация на акаунт