Неангажиращ флирт - изневяра или не?

• 27 854
  • 1 101
  •   1
Отговори
# 480
  • София
Просто много книжки и американски филми. Че на мъжете трябва да им искаш помощ, че да ги катурнеш, щото ще се почувстват мъже.
Държа врата и на мъже (съседи обикновено), ако са много натоварени и нямат ръка да хванат, не само на баби и кърмачки.
Ако само психологическите похвати (които не отричам и са си реални) са единственият коз, зарежи ти тая женственост, явно няма виталност в нея.

# 481
Аз съм русофил. Не отчитам амрикански филми и гурута. Не знам дали към мен, Кечи. При мен не давам, те сам си идват. Какво те притесни?

# 482
  • София
Аз пък го виждам като да дам шанс на мъжа да се почувства силен, грижовен, да му позволя да е дженти. Това е вид ролева игра на мъже и жени. Мъжете са силните, жените подкрепящите, приемащите, разбиращите. Едното захранв амъжката енергия, другото женската. Нищо сложно.

Това е така, но не го прави флирт, освен ако не го използваш умишлено с тази цел Wink Което аз примерно го правя, но с конкретни мъже. Подходът, когато не флиртувам, е по-друг.

Иначе аз не виждам нищо лошо да си подхраним малко мъжествеността и женствеността. Едно приятно погалване на егото за него, едно топло и приятно усещане за мен. Любимата ми реплика е "имам нужда от малко мъжка сила" Hug

# 483
  • София
Аз пък го виждам като да дам шанс на мъжа да се почувства силен, грижовен, да му позволя да е дженти. Това е вид ролева игра на мъже и жени. Мъжете са силните, жените подкрепящите, приемащите, разбиращите. Едното захранв амъжката енергия, другото женската. Нищо сложно.

Да, ролева игра на използване и свалка. Мъжка енергия, силен, дръ-дрън! Всички знаем за какво става въпрос. Жената си мисли, че го прави на глупак със сексапила си, а той си мисли, че е голямата работа и ще се облажи срещу помощ.

# 484
Андиии, ма ти си скрита лимонка бее. Smile

Лъвица, не подхранвам ничие его, имам си в излишество. Говорим за мъже и жени. Не за мекотели.

# 485
  • София
 Жените винаги са търгували сексапил и аванси срещу облаги. Ама му викат флирт или помощ или не знам какво друго. Но в основата си при липса на емоционална привързаност си е чиста сделка.

# 486
  • София
Абе цяла тема се обяснява, че флиртът бил полезен за самочувствието, пък сега едно погалване на егото се оказа за мекотели Joy Не знам, не ги мисля толкова нещата. Гледам да си правя живота хубав и приятен, не да си доказвам размера на егото и обхвата на възможностите на всяка крачка Joy

# 487
Полезен? За някои е много вреден даже. Ако не умеят да са изкусни, а са дървари. Няма универсални рецепти.

# 488
Тогава защо помагаш непрекъснато Simple Smile
Жалко, ако наистина такова хубаво нещо като безкористната помощ м/у хората се използва егоистично от мъже с комплекси, за да помпат егото си.
Ако един мъж/жена има достойнство и увереност в себе си, помага просто, защото иска да помогне. Ако го прави, за да се почувства повече мъж, мерси за такава помощ.
Ако помага, за да флиртува (и е обвързан или знае, че жената е) е също толкова неприятно.

# 489
  • София
Хубаво за самочувствието, ама да не те хванат, че тогава лошо.

# 490
  • София
Не е специално към теб, Бази, а към силното придържане към концепцията за мъжка и женска енергия, с киято по принцип съм съгласна, но има едно "но". При много от хората я няма реално вродена и имитирането само поведенчески води до смешни резултати. Затова казвам, че трябва да има и щипка непринуденост, която понякога дори може да страни лекичко от "ролите" и в това е импулсивността на отношенията.

Или "аз ще го накарам да ми помага, ще му пърхам с мигли и той ще се почувства мачи мен и ще ме грабне". А той си мисли "за тая няма да си мръдна задника. Както и обратно. "Ще й помогна, ще се баправя на защитник и ще ми пусне", а тя изобщо няма такова намерение.

# 491
Нямах това предвид, Кечи. Това е стерилно и престорено. Друго имах предвид, когато хорат асе усещат. Помислете, защо към един проявявате толеранс, усмивка, дброжелателност, а към друг се затваряте. Това е ключа към флирта за всеки отделен човек.

# 492
Това е присъщо за отношенията ни с всички хора. Първосигнално някои (и мъже, и жени, и деца, и животни) са ни симпатични, други не. Но дали ще флиртуваме с тях (естествено визирам пълнолетните хора) или ще запазим неутрални отношения, е съзнателно решение.

# 493
  • София
За мен приятното чувство и вдигнатото самочувствие са следствие от постъпката, не причината за нея. Сега, ако някой гони жени да им отваря бурканите, за да се чувства мъж, това е друга работа Joy

# 494
Бе баране на мускули не е баш причина за флирт, а последствие, ама не знам, аз не ги разбирам тия неща. Само съм чела.

Общи условия

Активация на акаунт