Неангажиращ флирт - изневяра или не?

• 27 884
  • 1 101
  •   1
Отговори
# 465
  • Агент под прикритие
Напротив, когато се прави напълно съзнателно И с единствена цел валидация, включва И такива мисли. Grinning
Без значение дали ще бъде монетизиран или не...

Последна редакция: пн, 19 юли 2021, 12:17 от Phoenix Wright

# 466
Ако има такива мисли, за мен е свалка с намерение. Реализирана или не, друг въпрос, но вече не е неангажиращащо и не е флирт.

# 467
Ал, много си безкористен, добре е това, в крайна сметка обаче жените се чувстват длъжни поне да бъдат мили и любезни, ако някой им помага за нещо, което може и да бъде прието от същия като флирт. Simple Smile
Факт е, че понякога едната страна мисли, че флиртува, а другият въобще не е на тази вълна и понятие си няма.
И донякъде това обяснява защо някои хора живеят с мисълта, че непрекъснато им се свалят, например когато барманът/ сервитьорката подал/а питието с усмивка. Grinning Направо курортен роман! Sunglasses

# 468
  • Обран бостан ;)
Кой за каквото си мисли.

Горното с мускула не е флирт, а свалка тип селски бек.

Ако смятате, че след "красив" флирт ще изглеждате по-красива в поза "партер" - лъжете се.

# 469
  • София
Почна се с простотиите.
Между другото, българите сме доста некултурни. Някак тотално се загуби през последните 20 г - Добро утро, как си, дай да ти помогна, да ти отворя вратата, искаш ли кафе, вода ... И да, поради липсата на култура, много хора смятат това за флирт!

# 470
Еее,всяка осъзната жена прави разлика между флирт и просто културно отношение на някой мъж.

# 471
Флиртът си е флирт. Партерът - партер. Аз стоя навсякъде красиво. Това не променя факта, че грам не разбираш от флирт.

# 472
  • София
Ама това с пипането на ръце и ахваме, докато сте обвързани ли? Защото си представих ММ да опипа бедрото на някоя така и да тръгне да ахка и да охка. Толкова противен ще ми стане, че е възможно и до развод да стигнем.

Необвързани. За мен такъв флирт не е особено приемлив, ако си обвързан, ама в темата мнения всякакви Joy

На мен ми стана интересно каква реакция предизвиква бицепс... На толкова мускули и голота съм се нагледала по залите, че е последното, което ще ме впечатли в мъж.

Абе и аз съм се нагледала във фитнеса (въпреки че там фокусът ми е другаде де), но не мога да не оценя добре оформен, секси мъж. Хубавото си е хубаво, и не писва Blush

# 473
Правил съм и много други неща, но не защото пърхат с мигли , а защото съм мъж. Не знаех, че да помогнеш на жена е флирт – честно.
Прави ми впечатление, че напоследък като предложиш помощ на жена казва „Ще се оправя сама“, а веднъж , след като помогнах на едно 20-тина годишно момиче да си смени гумата на паркинга на Практикер, ми предложи да ми плати. Честно – шашнах се и отговорих нещо от типа, че един мъж никога не би взел пари за безкористна помощ.

Не знам от еамаципацията ли е, от какво, но имам чувството, че кавалерството минава в графа „недостатъци“.
За мен това е просто въпрос на възпитание. Така са ме учили от малка мама и тати. Ако можеш да се оправиш сама, действай, без капризи. Ако не можеш, приеми предложената помощ или потърси такава, като винаги предложи възнаграждение, защото първо, така показваш, че уважаваш чуждия труд и второ, даваш ясен сигнал, че целта ти не е друга. Вече, ако откажат да приемат заплащането, благодари учтиво.

П.П. За флирта - мненията на мъжете по темата изцяло съвпада с моето.

# 474
Флиртът е игра, забава, смях, разговори, контакт на сетива. Може да има, може и да няма докосване, но по-скоро няма акт.

Последните години тотално използвам мъжете. Като се бутат да помагат, ама нека бе, дайте им да са мъже.

# 475
Флиртът е игра, забава, смях, разговори, контакт на сетива. Може да има, може и да няма докосване, но по-скоро няма акт.
Но е извън границата на неутралните отношения, има интимен наклон, което (в моята връзка) приемам да е насочено единствено към постоянния партньор.

Като се бутат да помагат, ама нека бе, дайте им да са мъже.
Желанието да помогнеш не те прави мъж. Да помогнеш е човещина, помагам непрекъснато, включително на съвсем непознати хора. Още съм си жена.

# 476
Човече, говорим за флирт. Мъже помагат на жени, често флиртувайки през помощта. И аз помагам на баби и майки с деца, съмнявам да си мислят, че флиртувам с тях.

Границите са широко понятие за всеки.

# 477
Хора, които флиртуват, изкайки или предлагайки помощ, в моите очи, как да се изразя по-тактично, се представят в доста негативна светлина.

Цитат
И аз помагам на баби и майки с деца, съмнявам да си мислят, че флиртувам с тях.
Точно това искам да кажа. В моного случаи и при мъж-жена някои хора го тълкуват като флирт, а си е просто човешко отношение.

Мисълта ми беше за призива - дайте им да са мъже. Не смятам, че случайният флирт или желанието да помогнеш прави мъжът мъж, това са неща, присъщи и на жените.

# 478
  • София
Да помогнеш на някого грам не мога да го привидя като флирт. Виж, да използваш помощта като повод за да подхванеш някакъв флирт, това е друго.

# 479
Аз пък го виждам като да дам шанс на мъжа да се почувства силен, грижовен, да му позволя да е дженти. Това е вид ролева игра на мъже и жени. Мъжете са силните, жените подкрепящите, приемащите, разбиращите. Едното захранв амъжката енергия, другото женската. Нищо сложно.

Общи условия

Активация на акаунт