Неангажиращ флирт - изневяра или не?

• 27 620
  • 1 101
  •   1
Отговори
# 75
  • София
Е как да получат флирт от постоянния?  Да си играят игрички, все едно не се познават и се свалят ли?

Че аз винаги и постоянно съм си флиртувала и съм се закачала с половинката. Защо сериозните отношения да изключват това? Нищо чудно после, че се търси навън.

# 76
  • София
Ама, Лъвица, никой не те кара.

# 77
То па колко да ти е любим, щом си готова да мяташ погледи и секс закачки на някой за кеф и забавление. Не го разбирам аз забавлението по тоя начин.

# 78
Мдам, не го разбирате.

# 79
Ей, това не е математика, че да има един единствен точен отговор. Тук нещата са субективни и си зависи от човека кой какво приема за нормално. Да спорим и да се убеждаваме кой пра и кой крив е нелепо. Евентуално можем да обсъждаме кое е обществено приемливото поведение, и май се разбра, че това не е изневяра по този параграф.

# 80
  • USA
Е как да получат флирт от постоянния?  Да си играят игрички, все едно не се познават и се свалят ли?

Товао зависи от партньора да се подържа тръпката, ако в един момент и 2та спрат да правят дребни, изненадващи неща за другия няма как...В един момент приемаш партньора за даденост и спираш да се бориш да си го задържиш, става като съквартирант. Обсъждат новините, кое дете от какво има нужда, какво станало еди си къде, какво ще купуват, къде ще ходат да почиват...дотук добре, спокойствие и мир, но в един момент единя от 2 партньора започва да му липсва тая тръпка и очите започват да шарят-къде реално да търсят нещото дето да им върне пеперутките в корема, къде виртуално да си чати с разни непознати.
 Колко по-лесно щеше хората въпреки битовизмите и проблемите съумяваха да подържат любовта, уважението.
Не може някой да му казва "аз те обичам", а зад гърба ми да си чати например с колежки и да и сваля звезди от небето...не не е правилно, ако реално те обича и истински държи на теб няма да си позволи да действа егоистично, да си четка егото защото му липсвало нещо...а ще дойде и ще поговорим "Обичам те, но нещата не са както преди. Дали можем да се опитаме да оправим нещата."
Това за мен е семейство...а не събрани под един покрив за да покриват ипотеката, докато децата си пораснат и после всеки накъдето му видят очите.
 МОже би съм старомодна, но бих искала да имам до себе си партньор който иска да сме семейство, а не да си чати с колежките.../не по работа естествено/.

# 81
Вие може много жестове да си правите, но никога вече няма да я има онази тръпка на лова и свалката. За това ставаше дума.

# 82
  • София
По принцип и аз бях против. Имала съм дълги периоди на "кон с капаци". Но животът си върви, нещата се променят, аз се променям...

# 83
  • София
И аз преди години подскачах с "ау, ужас, как, въх...".

# 84
  • София
Аз дълго време бях затворена в кръг само от семейни познати по двойки. Сега умишлено изграждам други социални контакти и виждам, че има и друг вид живот на тая планета.😁

# 85
  • България
Скрит текст:
Темата е продиктувана от разговор с моя позната, който отвори много въпроси. Ще се радвам да споделите мнения, тъй като повечето тук сте семейни.

Та, въпросната моя позната е семейна от 10 години и има едно дете. Тя ми сподели, че от няколко месеца флиртуват с неин колега - закачки, погледи, тук таме някоя по-пиперлива реплика. Пишели си отвреме навреме. Но, според нея, не прекрачвали границата и се въздържали от други действия, тъй като и двамата били семейни. Аз бях учудена, че смята това поведение за нормално, но според нея, в семейния живот след определено време, било добре хората да си доставят тръпка, иначе всичко било сиво и скучно. Каза, че тази нейна тръпка я държи в добро настроение. Споделете и вие вашата гледна точка и опит, особено семейните от повече време. Кое е изневяра и кое не? Допустимо ли е подобно поведение и къде е границата? Мислите ли, че при по-дългия семеен живот неизбежно се стига до монотонност и желание за нещо ново и различно? Вярвате ли, че тръпка може да има и в брака след години семеен живот или смятате това за наивно?
"Каза, че тази нейна тръпка я държи в добро настроение."
Това изречение ме навежда на мисълта, че е на крачка от физическата изневяра. На този етап го прави само във въображението си.
С една дума, отношенията с партньора ѝ са почти умрели.
Още много въпроси задаваш.
Много неща са допустими, ако и мъжът ѝ е с нейното мислене.
Дългият семеен живот не е лесна работа.
Може и да има хора, които тръпнат един за друг след много години, но аз не познавам такива.

# 86
Евентуално можем да обсъждаме кое е обществено приемливото поведение, и май се разбра, че това не е изневяра по този параграф.
Мен лично никога не ме е интересувало общественото мнение, нито ми пука за морала. Всеки има право да живее, както му е приятно на него и партньора му.

# 87
Май възрастта и стажът в брака също влияят на мирогледа Wink

# 88
Кога повлия при вас?

# 89
Кога повлия при вас?

Никога. Не се е налагало. Винаги сме смятали, че бракът не е примка на врата.

Общи условия

Активация на акаунт