Неангажиращ флирт - изневяра или не?

• 27 682
  • 1 101
  •   1
Отговори
# 810
 Няма лошо в аграрното, но е висша класа ..на нюх и страст:)
Флирта е детската градина Simple Smile

# 811
  • София
хайде сега, любопитството убило котката. Какво и как засяга само мен и мъжа, а не клюкарките във форума. Wink

# 812
  • София
Ама ти имаш МЪЖ ли?!

Чукни го да върши качествено работата Mr. Green

# 813
# 814
Аз се чудех защо не мога да спя. Мислех, че е заради македонеца в космоса, а то било от любопитство.

# 815
Да живее флирта. Амин.

# 816
# 817
  • София
Уф, то пък, един келепир е флиртът, оле, мале, само загуба на време. Нещата или ще се получат, или няма да се получат. Първите няколко секунди дават отговор.

# 818
  • София
Офф, опропастявате хубавата тема Joy Не можем ли просто да приемем, че хората флиртуват различно, понеже са различни, и че флиртуването на едните, може да съществува с флиртуването на другите, без да е еди какъв си епитет?

Ани, какво стана с твоята приятелка и нейния "флирт", има ли развитие?

# 819
  • София
тъй де, тук някакви интелектуалности се вмъкват, дето не им е мястото във флирта. Флиртът е разтегнатата версия на "искаш ли - искам". Wink

# 820
  • Агент под прикритие
Като чуя особено за "стимулирането на ума и въображението", обикновено се подхилвам леко и нищо не казвам на събеседника.

С технически термини: нека крайното ти устройство (където обикновено са и "сензорите" за чувствителност) да не функционира както трябва или дори въобще, пък ти си разчитай колкото си искаш на "компютъра", който го управлява, да компенсира, вкл. да прави свободни съчинения какво биха усетили тия сензори, ако работеха... Grinning

# 821
Флиртът е по скоро версията "искаш ли....искам, но не става. Точка. Не се преминават граници, не се стига до край, забавляваш се, разпалваш  
 нечие въображение, фантазии,но всичко си остава неизживяно в материята, в повечето случаи.
Флиртувайки, жените не търсят просто секс, за голямо разочарование на мъжката половина.

# 822
Флиртът е по скоро версията "искаш ли....искам, но не става.

Ее, право в десетката🤗. Ама и така да е, пак е кофти за една от страните. Аз искам съм с теб, но не мога щото съм семейна, примерно, и имам морални ценности, но ми е кеф да флиртуваме. Нооо щом искаш, ти няма да спреш да го мислиш,щ. Ще стискаш, ще търпиш и накрая хоп  ..... Иде коня у реката 😀😀.
Не е работа това. Флирта трябва да е забавление, шеги майтап без да влагаш чувства и без да искаш.. Искаш ли, не е флирт, а направо нещата си отиват към секс.
Искам ли някой и дявола не може да ме спре

# 823
  • София
Съгласна с последното мнение. Ако ти идва отвътре и не го мислиш, обаятелна си, това е флиртаджийство.
Ако мислиш как да привлечеш внимание, как да накараш някого да поиска, или си куца комплексарка, или си играеш на powerplay, като двете могат да се преплитат, но второто е за предпочитане. Има садистична, вместо отчаяна нотка.
А мъжете, впрочем, също го правят привличането на внимание, без да имат намерение да правят секс. Първичната сексуалност отстъпва място на социокултурните изменения. Има много жени, които отчаяно искат някой да ги бодне, че да си докажат, че стават за нещо като жени. И малко по- гадничките мъже много често "флиртуват", без да имат намерение да докарат нещара докрай.

# 824
  • София
Съгласна с последното мнение. Ако ти идва отвътре и не го мислиш, обаятелна си, това е флиртаджийство.
Ако мислиш как да привлечеш внимание, как да накараш някого да поиска, или си куца комплексарка, или си играеш на powerplay, като двете могат да се преплитат, но второто е за предпочитане. Има садистична, вместо отчаяна нотка.
А мъжете, впрочем, също го правят привличането на внимание, без да имат намерение да правят секс. Първичната сексуалност отстъпва място на социокултурните изменения. Има много жени, които отчаяно искат някой да ги бодне, че да си докажат, че стават за нещо като жени. И малко по- гадничките мъже много често "флиртуват", без да имат намерение да докарат нещара докрай

Общи условия

Активация на акаунт