Неангажиращ флирт - изневяра или не?

• 27 850
  • 1 101
  •   1
Отговори
# 495
  • София
Като каза бурканите, явно не си гледала или поне не помниш българския филм Вилна зона. Там има една сцена, в която е описан флирт за милиони и то точно с буркани. По-малко от минута е.

https://www.facebook.com/watch/?v=866006520631164

минута 2.56

Последна редакция: пн, 19 юли 2021, 22:34 от Andariel

# 496
  • София
Еее, Анди, това си е чист флирт, и то от моя любим тип - с двусмислия... айде, няма да ви разказказвам какъв флирт става на тема течност за чистачки Joy

Бе баране на мускули не е баш причина за флирт, а последствие, ама не знам, аз не ги разбирам тия неща. Само съм чела.

А, това си е директен флирт, нали затова го дадох за пример Joy Ама и някой друг да се престраши да си каже де, че нямаме база за сравнение Satisfied

# 497
  • София
Майсторлък е да изкараш от едни капачки на буркани такъв флирт.

# 498
  • София
Течностите бяха в 10-и клас. Stuck Out Tongue Winking Eye

# 499
  • София
Харесва ми, в каква посока ти отиде мисълта Wink

# 500
Като разлистих последните страници и ми се вижда че много стари книги четете, за припадащи дами и спасяващи ги кавалери, и оня там някакъв уебсайт сигурно е бил от зората на интернета. Зависи си от хората, де, ама от известно време флиртът нещо е продължение на учтивостта, въртенето на очи и пърхането на мигли в стил "ела изяж ме" сигурно се харесва на вълчовци, ама метро-мачовците с изгладените дрехи вече се ловят с открит поглед и лека усмивка, на принципа на равнопоставеността, без да е нужно да ги караш да ти свалят нещо от горния рафт.

Майсторлък е да изкараш от едни капачки на буркани такъв флирт.
А от носенето на диня какъв флирт търгна, в цял филм се хвърлиха героите и вече няколко поколения ронят сълзи по историята Satisfied

# 501
  • София
Каква диня?

Сетих се какво бях чувала за времето на соца - една добра съпруга и домакиня трябвало винаги да поддържа дрехите и особено бельото на мъжа си изрядно, защото можело да се случи да си преспи с някоя чужда жена по време на командировка и щяло да е срам за съпругата, ако гащите не са чисто бели, колосани и изгладени. За вас майтап, но съм го чувала съвсем сериозно.

# 502
Аз знам, че по вида на мъжа се познава каква е жената. Признавам си обаче, без бой, че не гладя бельото на съпругът ми, дори и моето не гладя. За сега нямам информация от трета за брака ни страна, дали има оплаквания от бельото, но Анди ме хвърли в размисъл.

# 503
  • Обран бостан ;)
Леле, каква дискусия се е заформила.

Да уточня - помогнах защото беше очевадно, че момичето има проблем.
Видях я че се мъчи на влизане в нагазина. Излязох след 30 минути - още не беше развила всички гайки.
Защо да не и помогна ?

По-странното беше, че паркинга беше почти пълен, но всички други я бяха подминали.

Че има използвачки - има, но вече имам пеленгатор за мазни усмивки тип "ще направиш ли нещо за мерси". Подобни авантаджийки ги режа, без да ми пука какво ще си помислят за мен.

Относно основната тема - един хубав секс не ви ли зарежда повече от "пърхане с мигли" и "забава, смях, разговори, контакт на сетива "?

Или ви е страх да ви видят без грим и без ластично бельо Wink)

# 504
Страх ни е, да.
Които и да сме ние.

# 505

Относно основната тема - един хубав секс не ви ли зарежда повече от "пърхане с мигли" и "забава, смях, разговори, контакт на сетива "?

Там е работата, че и флиртът и сексът не са за всеки, има си подбор. И докато за флирта цедката все пак е по-рядка, цедката за секс е толкова гъста, че никой няма шанс най-често. И тогава остава малко флирт. Нали това е темата - неангажиращ флирт, само гъдел за разума без да се отива по-далеч.

# 506
Четейки определенията за флирта изведнъж ми светна защо явно не обичам да флиртувам - не обичам половинчати работи. Гъделът за разума, самочувствието и т.н. си ги доставям по други начини, в които не участват други хора.
Ако съм във връзка пък съвсем ми се струва нелепо да гледам с влажен поглед и да се усмихвам еротично на тоя и оня, без реално да искам да се стига до интимности и секс. Защото да, за мен това е флиртът, и той не трябва да се бърка с обикновената учтивост и възпитание.
Толкова е безсмислено за мен, че няма накъде.

# 507
  • Обран бостан ;)
Скрит текст:

Там е работата, че и флиртът и сексът не са за всеки, има си подбор. И докато за флирта цедката все пак е по-рядка, цедката за секс е толкова гъста, че никой няма шанс най-често. И тогава остава малко флирт. Нали това е темата
- неангажиращ флирт, само гъдел за разума без да се отива по-далеч.

Охоо, май намерихме ключа за палатката Wink)

Апропо - сетива има и по половите органи. Ако при вас не действат - ваш проблем.

п.п. Давате ми много хубава бизнес идея - ресторант флирт.

Ястията се поднасят под стъклен похлупак с малки дупчици. Гледаш, душиш, но без да се стига до консумация. Радост за сетивата и гъдел за разума при минимум разходи за заведението. Wink Ако го направят в "Черешката на тортата" би се получил интересен епизиод Simple Smile))

# 508
Al_Bundy, само че така клиентите ще са наясно, че само ще душат, докато при флирта едната страна не винаги знае, че флиртуват с него, само за почесване на самочувствието и няма да има консумация. За да съответства напълно на картинката, ресторантът трябва да е мобилен и да се появява тук-там под различни имена, за да е пълна изненадата Trollface

# 509
Няма как неграмотни хора да обясняват кое е секс и кое флирт, соре.
Цитат
Апропо - сетива има и по половите органи. Ако при вас не действат - ваш проблем.

Общи условия

Активация на акаунт