Неангажиращ флирт - изневяра или не?

• 27 785
  • 1 101
  •   1
Отговори
# 600
  • София
Какво сте имали предвид и какво не сте имали предвид само вие си знаете, но са важни действията. Действия като флирт/свалка са красноречиви сами по себе си и нямат нужда от поясняване.

# 601
Щом двамата си го знаем за себе си всичко е ОК. Останалото е за тракане по клавишите тук.

# 602
  • София
Голяма рационализация на това да се свиеш под предлог за голяма разцъканост и широкоскроеност. Чак става вече смешно.

# 603
Да не говорим, че може да ревнува от едно обикновено: "здрасти, как си?"
Така е. Тези хора си имат проблем и той не засяга само флиртуването. Тях не ги коментирам изобщо, там въпросът опира до психически тормоз и е много сериозен...
...да върти главата си като ветропоказател...
Hands Plus1 Именно, зяпането не е красиво, дори да не става дума за заглеждане по красив човек.

Ами той може да няма нищо против, защото не е ревнив и ти вярва, но вече фактът, че другите ще видят как го правиш пред него, а той не реагира, води тези други хора с различни възгледи до разни изводи, които накрая вредят. Тръгват слухове, сплетни и какво ли не.
Ако флиртът е пред очите на тези други хора и без мъжът ти да е там, пак ще си извадят не особено приятни изводи.
Но мен за чуждото мнение не ми пука особено, на първо място са ми важни разбиранията и чувствата на човека, с когото съм обвързана. Мога да се обзаложа, че почти всички съпрузи на обичащите флирта жени в темата, биха предпочели жена им да каже едно учтиво "Благодаря!" на коментара за роклята, вместо "Специално за теб съм я облякла!"

# 604
  • София
Значи, ако случайно ме заговори някой мъж със или без присъствието на моя трябва да седя като дърво и да казвам само - да, не и добре.
Защото за мен флирът е смях, поглед, реплика с двойно значение... Погледнато отстрани, даже не стои като нещо "нередно".

# 605
Твоят мъж нали пътува, какво се тревожиш Simple Smile

# 606
  • София
Не се тревожа. Всъщност и аз съм го виждала да флиртува, и той мен, и сме ок.

# 607
Майтапя се. За мен закачки и майтапи не са флирт. По работа се хиля с клиенти, но това не е никаъв флирт.

# 608
  • София
Мм, може би аз греша като казвам флирт на закачките.

# 609
Грешиш за мен. Флирт си е, когато имаш тръпка към някого, поне някаква реална. Иначе за мен е нищо.

# 610
Не се тревожа. Всъщност и аз съм го виждала да флиртува, и той мен, и сме ок.

Ама и затова се оказваш в ситуации на тлъсти интриги Simple Smile А като влизаш във флирт с някой друг, как знаеш неговата половинка как го приема?
Интригите тръгват от безобидни нещица, флирт също.
Снощи бях тръгнала да ти казвам. Преди време тогавашната ни компания ни беше взела нещо на подбив мен и още един, и си правеха шеги с двамата (никога не е имало закачка между мен и него, нито наченки на флирт). Не знам що за чувство за хумор беше, на мен ми е детинска история. Смееха се, веселба, всичко безобидно и забавно.
Жена му обаче се върза и стана такава интрига - иди доказвай, че нямаш сестра после. Така приключи и приятелството.
Оттогава стоя настрани и от флиртове, и от закачки, а подобни смешки ги спирам още в зародиш. И да, не стоя като дърво, ако някой мъж ме заговори, но ставам дърво и отговарям с “добре”, ако тонът му вече е съвсем друг. Парен каша духа.

# 611
Значи, ако случайно ме заговори някой мъж със или без присъствието на моя трябва да седя като дърво и да казвам само - да, не и добре.
Защото за мен флирът е смях, поглед, реплика с двойно значение... Погледнато отстрани, даже не стои като нещо "нередно".
О, въобще нямах предвид това! Аз съм много приказлива с всеки, теми бол, полът не ме притеснява. Определено смятам, че може да се говори и да се смее човек за хиляди други неутрални неща, без да стигаме дотам кой какво си мисли, докато е гол и се облича.
А тези отстрани да си мислят, каквото искат.

# 612
Моето мнение се покрива с това на Не се сърди човече.

За мм не отговарям, но за себе си знам, че флиртове и въобще закачки с друг мъж докато съм обвързана са ми напълно непознати като концепция. Консервативна съм и държа на сериозността в отношенията.
Другото описано тук ми е непонятно и неуважително към себе си и към партньора.

# 613
  • София

В момента флиртуваш с нас чрез тази реплика - ех, толкова съм хубава, усмихната, игрива с поглед, как така сте толкова лоши, че ме карате да стоя като дърво, ми яз не искам като дърво и няма като дърво" Wink

# 614
За мен всичко, което една жена прави с друг непознат/познат мъж, но не би си позволила в присъствието на постоянния, е неприемливо.
В обратния случай, за мъж - също.
Когато сме излизали вечер с мъжа ми, никога не съм танцувала с непознат мъж , с познати много рядко.
Но когато излизах сама с дружки ми се случваше редовно.
Не съм го чувствала като неприемливо поведение.

Всъщност не живеем в стерилна среда. И да, по един начин се държиш и общуваш, когато сте двамата и различно, когато си сам с приятели.

Роки, точно така приемам и аз флирта. Смях, закачки и размяна на "умнотии" с двойно значение.
Директното - комплименти, докосвания, шепнене на ушенце лично за мен не е флирт.

Последна редакция: ср, 21 юли 2021, 19:16 от Рози и Бодли

Общи условия

Активация на акаунт