Неангажиращ флирт - изневяра или не?

• 27 743
  • 1 101
  •   1
Отговори
# 900
  • София
Зависи от сектора. В банка, кантора, застрахователна компания може би.
При нас не е така.
Зависи от материала, всеки има право да няма вкус.
Иначе, да не питам за червената рокля в кой сектор я вя Stuck Out Tongue Winking Eye

# 901
Коя от всичките? Три червени рокли съм вяла пред онези, с които сме командировка другата седмица. Flushed
О, Боже... Трябва ми нова червена рокля!

# 902
  • Обран бостан ;)
Бива, бива, хубаво си е момичето Simple Smile

Ама може да е тройкаджййка, в смисъл тъпа, а не това, което си си помислил Wink

# 903
  • София
Пък и ако не знае да решава диференциални уравнения и не може да цитира Айн Ранд, значи и един флирт няма да я бива да завърти Pensive Не ти трябва, следващата Joy

# 904
Е ся до хубава или умна ли го докарахме? Аз пък искам и двете... Simple Smile

# 905
  • София
За теб разбрахме, че искаш две наведнъж Joy

# 906
Наистина явно на всеки представата за флирт е различна и затова и толкова много различни мнения. Аз никога не съм флиртувала от скука или за самочувствие. Флиртувала съм единствено, ако имам симпатии към даден мъж и бих искала и нещо повече. Но не ми е било приятно да флиртувам прекалено открито, предпочитала съм да дам лек сигнал и да изчакам отсрещната страна да направи крачка. Леките сигнали обикновено са били поглед или по-така усмивка, повече внимание към въпросния обект и евентуално и някоя закачлива реплика. Мисля, че и на повечето мъже им харесва да са по-активната страна, все пак мъжът по природа е ловец. А този тип мъже, които чакат наготово жената, никога не са ме привличали.

# 907
  • София
Момичето прилича на дъщеря ми. Която е много отворена и общителна, но определено не знае как са флиртува.

# 908

По чеклист всичко и е супер, ама гледа като че ли е готова да ухапе всеки ухажор. Или пък има киселини.
Та точна тази според мен не предполага флиртуване.

# 909
Никак не я харесвам. Класическа златотърсачка е тая Ратайковски.

# 910
  • София
Сигурно ще ми възразите, но въпросната Малена на фона на останалите "почтени" жени беше нещо подобно на днешните плеймейтки.

# 911
  • София
Сигурно ще ми възразите, но въпросната Малена на фона на останалите "почтени" жени беше нещо подобно на днешните плеймейтки.
И тук на фона на някои сме от кафене Шантан.

# 912
Ааа, Куку, възразявам! Малена има стил, за разлика от плеймейтките.

# 913
  • София
Ааа, Куку, възразявам! Малена има стил, за разлика от плеймейтките.
Повтарям - на фона на времето и останалите редови жени. Сега на нас ни се струва не кой знае какво, но във филма и мъже, и жени я възприемат като Златките.
След години може да дойде време сегашните плеймейтки да са нещо съвсем нормално.

# 914
Ммм, пак възразявам. За стил говоря, Куку, за стил и класа. С такава мебелировка плеймейтка не може да се сдобие и след 1000 години, защото тя е вродена.

Общи условия

Активация на акаунт