Неангажиращ флирт - изневяра или не?

• 27 655
  • 1 101
  •   1
Отговори
# 1 005
  • София
Разбирам, че от тантричен секс не отбираш Mr. Green

Е, има време, не знам надежда само дали е останала Wink

# 1 006
  • София
Няма тантричен секс. Винаги е плътски. Тантричен е в първите двайсет секунди, докато намерият достатъчно причини, за да кръшнат. Много бебета са заченати от тантричен. По магичен път явно.

# 1 007
  • София
Мъж да е аграр в секса разбирам, ама жена… Joy

Искам да споделя шокираща истина за теб, но хората правят любов за удоволствие, не за бебета.

Така е и с флирта.

# 1 008
  • София
Да, да, чувала съм го и от други жени, че били много изтънчени. ВЕрвам им.

# 1 009
  • София
Къде е общото - ти си знаеш Rolling Eyes

# 1 010
Хубаво де, каква е тази наслада, ако не я изконсумираш до края? Все едно само да гледаш тортата в кутията и да въздишаш колко е красива, колко ли е вкусна и така и да не опиташ и едно парченце. Ми, сори, като ще е торта, поне да си хапна, а не само да я гледам!
Цитирам само, за да подчертая, че ето този пост е пример за фундаменталните разлики в езиците, на които говорим, в отношението ни към света и живота. Философията на неизконсумираната наслада ти е чужда, поради което няма как да ти бъде обяснена. Това не е нито лошо, нито добро, а просто факт. Все едно да обясняваш цветовете на сляп.
Междувпрочем, ако се освободиш от нагласата да изпадаш в яростен потрес от всеки начин на мислене, различен от твоя и да се юрваш на минутата войнствено да раздаваш правда, би могла да получиш далеч по-приятна комуникация от тази, която получаваш в момента.

# 1 011
  • София
Тя знае!

# 1 012
  • София
Абе, хора, не ви ли писна да се дъвкате и да повтаряте едно и също 5 страници Rolling Eyes Всяка си има нейното виждане, не разбрахте ли, че да промените чуждото, е кауза пердута?

# 1 013
  • София
Не, чуждото не.
Просто чуждото да не се опитва да промени моето., изхождайки от позицията - никога не съм яла суши, но не обичам.

# 1 014
Ммм, точно такава съм за сушито. Мразя ориз и затова знам, че е гадно, въпреки че не съм яла. Simple Smile
Лъвица, права си и би било добре хората да умеят да обсъждат различни от техните възгледи, без да се стремят да ги променят. По този начин аз поне се замислям върху чуждата гледна точка и понякога виждам в нея, нещо, което мога да приема.

# 1 015
  • Варна
Подобен спор, имах с мъж, който ме убеждаваше, че морето е като басейн. Без да го е виждал и помирисал. Някои души, мисли и дори мечти, са твърде самооограничени. В неговия случай, критикуваше косвено липсата на шанс да се потопи в морската шир.😉😎

# 1 016
  • София
Андариел, за последни 2 страници си написала адски глупости!
Флиртуване изобщо не предвещава физическа изневяра! Никога не съм изневерявала, а флиртувам постоянно, даже конкретен пример дадох назад.
Това, че една жена флиртува, изобщо не означава, че нещо й липсва! И това ти го заявявам като 100%-а истина.

# 1 017
  • Great Britain
Темата е изчерпана.Лятно флиртче на брега на морето с собственна полвинка .Разкош.Лято е.Флиртувайте.

# 1 018
Аз пак да питам, понеже вече ме объркахте. На касите в хипермаркета при горе долу еднакви опашки винаги гледам да си избера да мина при някоя хубава млада касиерка. В кварталния магазин едната продавачка е хубаво момиче, приятно ми е да си сменим по някоя дума и да кажа нещо да се засмее. Тия неща броят ли се за флирт и съответно изневяра, ако е така да слагам ли капаците или....?

# 1 019
  • Далечният изток
И аз се сетих за един, който ми обясняваше, че сексът бил за създаване на поколение, защото е виждал кравите за разплод вързани в краварника и как пускали биковете да ги заплождат... Joy Човек с две деца. Може би сексът в живота му се състои от тези два пъти, колкото да направи по едно бебе...

rf22, охо, засмяла се, че то това половин съвкупление... Sweat Smile

Общи условия

Активация на акаунт