Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какво означава терминът "изписване" в контекста на бременността?
Какви дрехи трябва да опаковам за изписването?
Какви са препоръките за изписването от болницата?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какво означава терминът "изписване" в контекста на бременността?
-
Какви дрехи трябва да опаковам за изписването?
За изписването е препоръчително да опаковате комплект дрехи за бебето, включително бодита, панталонки, шапка, чорапки и пелена. Освен това е добра идея да вземете допълнително одеяло или муселинова пелена, особено ако времето е топло. За майката се препоръчва да опакова удобни дрехи и обувки и лични хигиенни артикули за комфорт.
-
Какви са препоръките за изписването от болницата?
-
Какви са симптомите на запек по време на бременност и как могат да бъдат управлявани?
-
Как се определя терминът на бременността и има ли значение продължителността на цикъла за неговото изчисляване?
вчера изпаднах в страшна депресия/ емоционална криза... Имах глупостта да искам да си правим фотосесия аз , детето и мъжа ми. Вчера ми пратиха готовите снимки... Толкова съм грозна, на тях, че вчера плаках цял ден и цяла нощ сега. Чувствам се ужасно. Уби ми се всякакво желание за всичко и всяка радост. Толкова много се засегнах , че не знам какво се случи чак. Скарах се с мъжа ми ( защото нервите ми се опънаха на макс) и се чувствам ужасно нещастна и отчаяна. Дори не знам като дойде раждането как ще се справя емоционолно. Не ми останаха сили. Знам , че може да ме упрекне някой, че това са глухости , хормони и т.н.т , но аз се чувствам разбита и страшно подтисната. До този момент се харесвах и след тези снимки видях че изглеждам мн грозно и комично. Даже в събота сме на сватба и се отказах да ходя ....
Вероятно по-скоро проблемът е във фотографа. Точно преди седмица моя приятелка получи сватбените си снимки от "професионалния" фотограф и бяха абсолютна катастрофа. Свекърът ми снимаше също и неговите снимки са в пъти по-добри, а на уж професионалните булката изглежда потресаващо. Много се ядоса разбира се, но заради некадърността на снимащата.
Никога не съм била така - освен след самото раждане предния път, което явно беше от наместване на хормони.