СЕПТЕМВРИ все по-бързо наближава, а мама с плановете продължава! (Тема 5)

• 48 002
  • 778
  •   1
Отговори
# 510
Аз днес купих едно чувалче за повиване за първите дни. Надявам се да го обгръща добре, че да е спокойно. Мисля да взема и едно от Angelbaby за до 6 месеца.. Май пролетно-лятно.

Иначе най-добре съм си пазарувала сама за бебчето. Половинката няма търпение. Веднъж излязох и с майка ми и това прерастна в огромен скандал и разхищаване на нерви 🙄 та и за мен се оказа някакво неприятно преживяване тоя пазар. Аз по принцип не обичам да пазарувам, а и трудно избирам  👀 ще премина и аз на онлайн пазар. Поне си оглеждам колкото си искам предварително.

# 511
  • au bout du monde
Мисля спално чувалче да ползвам, но може и просто с пелена да повивам в началото.

Заредих кошницата с покупки за болницата. Повечето неща ще купувам онлайн. Покрай 13месечния батко никакво време за обикаляне и избиране нямам, а и тази болка в таза ще ме довърши😞

# 512
И аз съм взела пролетно-есенно чувалче от Angel baby. Но имам само 1, та със сигурност ще завивам и с пелена/одеалце, когато се пере това.

# 513
Здравейте,момичета Hug
Отдавна не съм писала,завъртях се в един омаьосан кръг от лежане в болница за задържане,  непрекъснати контракции, нямах общо взето желание за нищо.
Много благодаря за загрижеността на *Cherry*Blossom* Heart
Няма да се оплаквам повече,защото не обичам.
За кг качила  + 25 съм,но с това залежаване е неизбежно. После трудно или не ще се свалят, важното е бебоците да са добре. Yellow Heart
Фотосесия не сме правили,определено не ни беше до това и въобще не съм се и замисляла.
Връщам се да ви чета и да наваксам пропуснатото Hug

Радваме се, че отново си сред нас и стискаме палци от тук нататък само за спокойни дни Hug
Вие, които трябваше да лежите сте качили - ок, ама аз не съм спирала да ходя на работа, както и сега продължавам, обаче тия +15/16кг откъде дойдоха, сигурно от многото ми ядене Joy
Ще ги сваляме наистина. Аз също не съм искала и правила фотосесия, понеже не се чувствам "красива и прекрасна" бременна.. Но пък съвсем скоро, живот и здраве, ще си гушкам бебчо и изоообщо не ми пука как изглеждам. Официално ми остават точно 3 седмици до термина Stuck Out Tongue Winking Eye
Честит празник на всички именици Heart

# 514
Честит празник, момичета!

Цвети, радвам се, че нещата при теб вече са окей, а кг. ще си ги свалим 😊

На мен ми подариха чувалче тип повиване от 0-4м на био бейби и съм взела едно по-дебеличко от 0-6м, което обаче май прецаках в сушилнята 🤣

Аз усещам, че коремът ми вече е паднал леко надолу. При вас така ли е?

Иначе от тоновете линията, която показва наличие на контракции, е тотално права.

Хубав уикенд на всички 😌

# 515
Не мога да преценя дали ми е паднал корема, но по-скоро не. Иначе през няколко дена си имам нерегулярни болезнени контракции, които преминават за около 2 часа.
За завиване имам всякакви пелени и одеала от баткото, а по нататък ще взема и чувалче.
Килограми съм качила 10-11, от вчера съм в 37 г.с. Според мен ми личат тъй като съм 163см, но не се впрягам понеже най-важният момент наближава Simple Smile

# 516
По какво се разбира дали се е смъкнал надолу корема? Може би киселините намаляват? Чисто визуално не мога да преценя дали при мен е слязъл надолу.

# 517
При мен определено не е слязал. В 35г.с.
Колко време след секцио оже да се забременява пак, знаете ли?

# 518
При мен определено не е слязал. В 35г.с.
Колко време след секцио оже да се забременява пак, знаете ли?
Мисля, че над 2 години
Аз родих нормално и въпреки това АГ каза, че за да се възстанови организма е ок поне година - година и половина. За секцио със сигурност 2 или над 2 год

# 519
  • au bout du monde
Много скоро ще има бебчета❤️ тези които са 37с., то не остана. Може да е всеки момент 😀

Аз влизам в 33с. Кг не съм мръднала от 29 юли, +9 съм.
Моята болка продължава и никакви упражнения не помагат. Ще прибегна до болкоуспокояващо май, дано има подходящо за бременни. Иска ми се вече да раждам и болката да спре. Дано да е от бременността, а не от нещо друго😩

# 520
  • София
Къде те боли?
И аз утре влизам в 37гс 🤭 Не остана, а не мога да го осъзная, сякаш още не съм готова да бъда майка на 2 деца 😃 А така всикнах да съм бременна, хич не ми пречи, нито тежи 😂 Но няма как, скоро е време да се разделим с коремчетата 😊

# 521
  • au bout du monde

Точно там усещам болката, като се разпространява надолу и нагоре вече. Като кашлям и кихам също ме боли, дори и да лежа. И самата кост сякаш ме боли.

# 522
  • София
Какво казват лекарите? Каквото и да е, ти пожелавам да изчезне след раждането, това в най-важното

# 523
Мен вечер ме боли точно там редовно.

Аз нямам търпение вече да се появи бебето на бял свят, постоянно се чувствам все едно влак ме е блъснал, никаква енергия, главоболие, пълна отпадналост, само лежа и нямам никакво желание за нищо (а по принцип съм много активен човек). Съмнява ме да не би да имам анемия, но моя доктор не ми иска никакви изледвания, питах го. Само на тонове всяка седмица.

# 524
  • София
Направи си сама щом не иска. ПКК, желязо и Б12, много е възможно да си в дефицити.

Общи условия

Активация на акаунт