СЕПТЕМВРИ все по-бързо наближава, а мама с плановете продължава! (Тема 5)

• 47 987
  • 778
  •   1
Отговори
# 540
Относно чувалчетата - аз също взех пролетно-есенно от Angel baby, но като гледам какви са жеги, чувалче ще се наложи през Октомври евентуално. Дотогава и аз ще процедирам като останалите момичета - с лека памучна пеленка.
Аз също пера на 40 градуса с Frosch Baby, с много малко омекотител на Chico; за момента оставям дрехите сами да се изсушат, след което ги гладя. Почти приключих с всички дрешки, пеленки, одеялца и т.н. 🤗
Относно магнезия/магнерота - мои приятелки ми казват, че са го пили до 32/33-та седмица и после било добре да се спре, а аз все още го пия (36+3 дни). Май ще го спирам тази седмица 😀
За хемороидите нищо не мога да посъветвам, тъй като не съм имала до този момент (почуквам на дърво).
Още съвсем малко ни остава, нямам търпение вече да завалят добрите новини за здрави бебчета и по възможност леки раждания 🤩

# 541
  • au bout du monde
Аз имам хемороид. Не ме боли за сега. Взела съм свещички след раждането да слагам и дано се свие после.

Появи ми се след първото раждане. Беше мн малък, сега порасна малко. Дано да нямам проблеми после🙏🙏🙏

# 542
  • близо под тепетата
Съвсем забравих, че има отчетни теми. Намерих ви случайно, търсейки как се облича новородено през септември Grinning
Термин 21/09, момиченце. Най-вероятно ще съм със секцио, че не иска да се завърта девойката Disappointed  В 35г.с. съм, но бебчето върви по-голямо с ок.10 дни. Кака ѝ също вървеше по-голяма, пък се роди нормална и в термин. Разликата им ще е 6.5години Heart обаче вече нищо не помня от бебешкия период Confused та се образовам отново.
Почти нищо нямам купено. Оставала съм всичко за другата и по другата седмица. Поне вече избрах легълце и количка Grinning Само дано не ме изненада Joy

# 543
Ат кои магазини пазарувате?
Чувалче и пеленка есенни и аз си взех от Angel baby. Бодита и шапчици гледах HM - поне знам, че памукът им е памук, но сигурно има и други магазини с качествени дрешки:)))

# 544
Аз пазарувам дрехи основно онлайн. Гледам намаленията на Mayoral най вече.  Иначе в Okaidi има хубави неща според мен, Точици имат 30 % намаление на всичко. Също имаха и хубави плътни неща за след някои и друг месец. Next излизат бюджетни, ако се вземат няколко в пакет и са хубави. HM бебешко то нещо ми е много тънки, прозрачно направо. Взех един комплект от там.

# 545
Аз пазарувам дрехи основно онлайн. Гледам намаленията на Mayoral най вече.  Иначе в Okaidi има хубави неща според мен, Точици имат 30 % намаление на всичко. Също имаха и хубави плътни неща за след някои и друг месец. Next излизат бюджетни, ако се вземат няколко в пакет и са хубави. HM бебешко то нещо ми е много тънки, прозрачно направо. Взех един комплект от там.

Аз ли недоглеждам, но в Майорал и Окайди не виждам дрешки за новородени....🙄🙄🙄🙄🙄

# 546
Здравейте момичета,

Нямам нищо за отчитане при мен, имам от време на време стягания и ще се успокоя като започне Септември, от утре влизам в 35г.с.

За началото мисля да завивам с пелени, чувалче имам от каката 0-6м зимно, но честно казано почти не го използвах. След 6м съм взимала и за мен е една от най-полезните покупки Blush С крачета чак след като проходи стабилно започнах да поръчвам.

С покупките от доста време съм готова и се чудя какво още да взимам Grinning Даже един лефакс поръчах да не съм капо последните седмици. Ще изпера пак дрехите тези дни, имам тео бебе син и мисля с него да си карам или сано, омекотител не слагам. Този път ще разчирам на сушилня, предния гладих до погачата и след това по бързата процедура само с дезинфектант.

# 547
Момичета,
Вчера пътувахме на 10км, но по многоо разбит път и съответно усещам, че бебка се обърна ( а беше с главата надолу до вчера)
Кажете начини за обръщане...

# 548
По какво съдиш, че се е обърнала? Аз изобщо не мога да разбера в каква позиция е детето, добре че на прегледа ми казват къде са крачета, главата..
Иначе по-назад в темата имаше показани линкове с упражнения за обръщане, може да погледнеш и видеа в Ютуб.

Аз да питам и друго - от скоро почти постоянно ме мъчат ужасни киселини, толкова са силни, че или ми се повръща или както сега се будя и няма заспиване. 😣
Какво ефикасно при тях? Освен спрайт.

# 549
  • Germany
По какво съдиш, че се е обърнала? Аз изобщо не мога да разбера в каква позиция е детето, добре че на прегледа ми казват къде са крачета, главата..
Иначе по-назад в темата имаше показани линкове с упражнения за обръщане, може да погледнеш и видеа в Ютуб.

Аз да питам и друго - от скоро почти постоянно ме мъчат ужасни киселини, толкова са силни, че или ми се повръща или както сега се будя и няма заспиване. 😣

На мен Талцид много ми помага. Може по време на бременност

# 550

Талцид, също подкрепям
А как разбирам ли - като хълца 😁 така разбирам къде е главата

# 551
Аз също имам ужасни киселини още преди бременността, но сега са още по-жестоки. На мен ми предписаха Нексиум, който се приема по една таблетка в продължение на 10 дни, както и сироп Гавискон. Пия и газирана вода с лимон, която има успокояващ ефект. Като цяло ако си легна веднага след като съм яла, става страшно с киселините.

Как сте с енергията? Аз вече тотално нямам сили и като повървя или седя по-продължително и имам мускулна треска и болка в тазобедрените стави 😂🤣😂 все едно съм и качвала Черни връх. Направо не мога да се трая вече.

Хубав ден на всички 😊

# 552
За позата на бебето нека каже доктор. Аз бях убедена, че още е напреки,  се оказа, че си се е обърнал главично бебока.
Иначе в ютюб намерих 1-2 клипчета и повтарях.

Аз за киселини си взех гавискон едни смучащи и са доста полезни. Пише, че може и при бременност. При мен газираните неща имат обратен ефект и докато спра да се мъча със содата мина едно време 😂

# 553
  • София
За киселините - Гавискон сашета, на секундата помагат и съм много доволна Grinning И мен ме мъчат от време на време.
И аз по хълцането разбирам къде е главата Sweat Smile

# 554
  • Wonderland
По повод прането на дрешките и аз като Red rose Di пера с Frosh и слагам от техният омекотител по -малко,за да не е натрапчива миризмата. Киселини нямам, но от вчера съм с увеличена доза Магнерот 3х2 заради продължаващите контракции , и аз чета че към 35-36 г.с се спира. Аз в момента съм 34 г.с.
За позата и аз се ориентирам с хълцанията на бебока. Grinning
С енергията ....живеем в къща и като изкача два пъти стълбите до вторият етаж и сляза,и вече цялата ми енергия е отишла. Определено и от някакви елементарни за вършене неща,като гладенето и простирането ме уморяват,а кг си ми тежат,но сме на финалната права. Blush

Общи условия

Активация на акаунт