Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Кои са основните храни в зеления, оранжевия и червения списък на Тим Ноукс?
Какви са основните теми в книгата „Яжте мазнини и отслабвайте“ от д-р Марк Хаймън?
Какви са основните теми в книгата „Лъжите, които моят лекар ми каза: Медицински митове, които могат да навредят на здравето“ от д-р Кенет Берни (второ издание)?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Кои са основните храни в зеления, оранжевия и червения списък на Тим Ноукс?
Зеленият списък на Тим Ноукс включва храни с ниско съдържание на въглехидрати, като месо, риба, яйца, зеленчуци и млечни продукти. Оранжевият списък включва храни с по-високо съдържание на въглехидрати, като плодове, ядки и някои зеленчуци. Червеният списък включва храни с високо съдържание на въглехидрати и не се препоръчва при стремеж към кетоза.
-
Какви са основните теми в книгата „Яжте мазнини и отслабвайте“ от д-р Марк Хаймън?
-
Какви са основните теми в книгата „Лъжите, които моят лекар ми каза: Медицински митове, които могат да навредят на здравето“ от д-р Кенет Берни (второ издание)?
Книгата "Лъжите, които моят лекар ми каза: Медицински митове, които могат да навредят на здравето" от д-р Кенет Берни (второ издание) се фокусира върху медицинските митове, които могат да бъдат вредни за здравето. Той разкрива често срещаните лъжи, разпространявани от лекари и предоставя насоки какво трябва да направят хората, за да поддържат добро здраве.
-
Какви са основните теми в книгата „Caffeine Blues: Wake Up to the Hidden Dangers of America's #1 Drug“?
-
Какви са основните теми в книгата „Голямата изненада: защо маслото, месото и сиренето трябва да бъдат част от здравословна диета“?

Вчера си готвих зеле на пара, после го метнах в тигана с ГХИ, 3 скилидки чесън, лют пипер, черен пипер, като изстина малко сложих една хубава лъжица сметана. Начи такова вкусно ядене не бях яла скоро! Днес на обяд пак това ще е. Мъжът ми к малката бяха страшно скептични, като опитаха голямо мляскане:))