ОС/AFK Чаатай Улусой, Хазал Кая, проекти и колеги - тема 513

• 27 686
  • 725
  •   1
Отговори
# 120

На Хазал й отива да играе ядосана или пияна Joy Мисля, че и романтиката им се получава с Онур. Зловещ ми идва погледа му, но май това е партньора й след Ча с който ми харесва как стоят един до друг.

Феми, аз докато се наканя да спретна гифки от този, току-виж излязъл тийзър и към някой нов филм. Joy И ти си сложила, но нека има и от моите. Да не помислиш, че съм забравила....

# 121
Здравейте и хубава нова седмица Flowers Four Leaf Clover

Хазал Кая в журито на 58 Кинофестивал в Анталия, който ще се  проведе от 2 до 9 октомври. Това е един от най престижните фестивали в Турция.

Започваме с нови снимки на Хазалче . Надписът в Туитър е Гюзелим - Красива.Heart

Колежкеее , Маргиии Тешекюр за хубавите големички гифки и отделеното време. Flowers Tulip
За теб гифче от мен от любимата ти фотосесия на Чачослав . Heart Eyes

Така е отива й да играе пияна и да чупи и пали.
Страхотна! Heart Eyes 
С Онур Туна се е получила романтиката и химията.
Пожелавам успех на филма  и да се хареса от зрителите.

Още нови от филма сега публикувани.

Последна редакция: вт, 14 сеп 2021, 00:25 от femmi2

# 122
Здравейте, влючвам се посред нощ с една хубава новина. Турците започват мащабна кампания за вкарването сред номинираните за Оскар в категория "Най-добър чуждестранен филм" филма на Чаатай -  Paper Lives. Всички международни и вътрешни  сайтове свързани с фенове на Чаатай се включват в кампанията. Споделям линк с интересна статия по този повод. Доста е дълга, но си заслужава да се прочете. Вътре пише, че Чаатай влиза в директен сблъсък с Дженифър Гарднър. https://www.mh-musings.com/post/paper-lives-netflix-yes-day Мисля, че Paper Lives и Чаатай заслужават да бъдат номинирани за Оскар. Надявам се турците да успеят.

Споделям една готина снимка, да не е съвсем без хич.....

Последна редакция: пн, 13 сеп 2021, 23:50 от DeniAra

# 123
  • Варненска клюкарка
Ехоо, .колко е хубаво че движите темата Heart
На мен нещо  ми отлетя музата Joy

# 124
Много се радвам, че се появи Бел Heart От форума както и да е, всеки сам си знае и при липса на желание за писане може и да се покрие, но тъй като и Профи не беше те виждала в скоро време малко притеснително ми се стори. Хубаво е, че се отби. Всъщност и ние не сме никак редовни, но питаме една за друга. Все пак години наред споделяме една и съща тиха лудост hahaha  и сме си близки.

# 125
Днес е Кръстовден.
Здраве и благоденствие.
Другото ще се нареди. Flowers Four Leaf Clover

Ново от Хазалка . Излъчва красота ,  нежност и спокойствие . Heartbeat

Братя Йелмаз.

Бееел , всички се притеснихме за теб. Добре си наминала в къщичката ни . Heart
Права е Марги чувстваме се близки споделяме една и съща тиха лудост .
Как си  Бел  ?  Минавай и драскай по някои ред. Хазалка почва нов проект.
Не съм се отказала от любимеца. 
Изпитвам обич и вълнение. Конкуренцията не спи и сега въздишам по друг.  

Баджаначкеее , нерде е припадащия мишок ?
ЖДНБ ! Така ме кефи тоя мачо морски и къдриците.   
Алпи е  добър актьор.
Откривам неща с Алп които ме грабнаха при Чачи. Погледите и на двамата са топли и нежни умеят да изразяват любов. Гласовете ,тембъра им. Алпи плаче красиво и тихо. Няма лигавщина и преиграване.
Как ревнува оххх.
Сега Алп играе с Айча Туран.
С други партньорки не съм го гледала. Мяркала съм снимки и инфо. Алина Боз ги харесаха хората. Там е драма и по държавния канал няма нито една целувка.  

Айча се отпуска с Алпича  и все си търсят ръцете закачат се. Ползва мрежите кралят на селфитата и Айча прихвана тоя навик. Пише и поезия мачото.
Феновете искаме страстни сцени в Приказката абсурд да я мята колегата като у фантастиката.
Това е една от най яките страстни сцени в турско дизи с Айча и Чаатай.
Сега феновете събират пари за глоба по стар тв без майтап паднах от смях Joy
То е кощунство и грехота тез устни да не се целунат и злоупотребят както трябва. Kissing Heart

този гиф на Ча е уаууу. Краката ми се подкосяват. Котараче сладко , изкусително. Сложих и колажи с котенце запазила съм ги в архива.

Дени , Благодаря за инфото и статията. Чаатай заслужава Оскар и да бъде номиниран филма . Покъртителен филм и игра .Broken Heart
Оцени се от зрители по света и навсякъде.
Ще стискаме палци да успеят турците и феновете да номинират филма.

https://www.youtube.com/watch?v=khMKIRAkaFU&t=1s
От Димитрии Габи ,вярна фенка.  Клип на Хартиен Живот.
https://twitter.com/AliAv77
Али Ав майсторка е. ХазЧаг форевър Hearts

Редактирам с тези снимки ,защото се появи тази горната в колата с Чаатай. Фотото е когато беше в германския магазин за мебели и помагаше. Единия младеж е до него в колата. Защо ги пускат сега и на части иди та разбери.

Последна редакция: ср, 15 сеп 2021, 02:10 от femmi2

# 126
  • нещотърсачка НАРЦИ Love is everything
Ехоо, .колко е хубаво че движите темата Heart
На мен нещо  ми отлетя музата Joy
Hug
Два дена не влизах във форума и каква радост да видя, че си се разписала. Слава Богу!
Бях се изпопритеснила за тебе.

Не го изгледах Хартиени животи, но съм сигурна, че Чачко си заслужава подобна номинация. А дано!

Островната приказка в момента съм я оставила, че потънах в на Маргарелчето сериала. И докато не го изгледах, не мирясах. Сега го повтарям Crazy. Всъщност така гледам всички сериали, които ми харесат. Първото гледане е за да видя какво ще стане и да изпитам чистата емоция от сериала. Второто гледане е вече за да си доставя спокойно удоволствие. И знаейки до края кога, какво се е случило, кой какво е казал, оценявам с друг поглед първоначалните събития. А и на второ гледане човек може да обърне внимание на детайлите.  Хареса ми Почукай на вратата ми, изключая няколко малоумни "пълнежни" серии. Харесаха ми в тези роли и Ханде, и Керем. Двойката настина им се получи.

П.П. Първо го изгледах на български, сега го повтарям на руски. Joy

Последна редакция: ср, 15 сеп 2021, 20:38 от profi_1

# 127
Еее, Профи, аз не те познавам никак добре. Joy Чудех се да питам ли докъде стигна, но после се отказах... Бях почти сигурна, че около амнезията или финала на първи сезон ще ти дойде в повече. А ти ме изненада приятно. Изгледала си го ако трябва да съм честна преди мен Joy Остават ми 3 епизода.
Омагьосана бях аз, заради тази страхотна двойка сърце не ми даде да го зарежа сериала колкото и пълнеж или тъпи комични ситуации да има.

# 128
  • нещотърсачка НАРЦИ Love is everything
Нали съм в болнични имам време за сериали. Даже от повтарянето съм вече на 12-ти епизод.  bowuu

# 129
Ново от Хазалджим

Пишат че са почнали снимки на Невъзможно но тези снимки може и да не са от там. Чакаме и рекламата за есенния сезон на Фокс тв. Конкурентите вече излязоха с такива.  
Ози го гласят радвам се че не е рус не му подхожда. Преди се беше изрусил. Ще си съсипе косицата така.
Иначе е голямо сладурче Heart Eyes Хазалка е чок красива. Ах ,тези нейни очи !  HeartGreen HeartGreen HeartБуура чете сценарий.

--------------------------------------------------

https://vk.com/cagulsoy?w=wall-101396376_223772
Сега слагам това и по късно ще редактирам поста с още неща.  
В статията пише за номинацията за Оскар и защо заслужава да е точно този филм и главен актьор.
Начело на класацийте по гледаемост и засяга важни проблеми .

ново от Дуда . Гинчо е с тях на морето и се фотнала с кучето .

Последна редакция: чт, 16 сеп 2021, 21:26 от femmi2

# 130
Феми, да ти разредя поста с един красавец! Пускай нова информация за любимците.

# 131
Емиии , чок Тешекюр за поста . Flowers Tulip
Черпя те гифче със елегантен Сарп Heart Eyes

Heart Eyes С тоз мега , секси красавец как отпива питието  и с тази усмивка забравих какво щях да пиша.

Започвам с Хазалка . Тези нейни притегателни очи . Green Heart
ново фото от сета.
Феновете творят колажи и са нетърпеливи .

Хазалките в Туитър приемат топло и възпитано  Ози.Няма да има войни. Двете страни сме доволни от избора на колеги . Буура също е мега талантлив.
Озан за сефте ще работи с Аксой нашата Хазал е неговият талисман.
Искам хубава любовна история без прекалено насилие. Няма да е баш така. Зависи какво са написали сценаристите.
Ще се придържат ли към Оригинала.

---------------------------------------------
новото около рибаря
 и неговата русалкЪ заедно с Киво и Башак почиват преди да е свършило лятото наслаждават му се и на рибите също. Релаксират във Фатхие близо до Мармарис. Тази снимка я качи Башак в сторито си. Дуда е там . Първо не я забелязах толкова е безлична..... това големо чЕло и хитра мазна усмивка как да не се забележи... По принцип говора тук не е нахилена.

Гласчето на любимеца чух. Липсва ми миличкият. Ядосва ме с рибите и че не е активен да не говора за другото.
Първата любов ръжда не хваща .Heart
https://twitter.com/cagatayyfanclub/status/769869901301506048
тук на този линк се чуват гласовете и на двамата аркадаши. Любуват се на малките рибки и водата.

гифче красиво е . Heart Eyes
Благодарим на Башак че чухме гласа на любимеца.
Няма намерение да се покаже . Smiling Imp

Поддържа фигура , но има груба кожа и пръсти и крака.
Ето я на гифа Дуда стои и чака да изяде некой красавец, шаранковец JoyAnimal CrocodileAnimal Crocodile

Още снимки. 

Дуда е качила пейзажа в сторито си.

Последна редакция: сб, 18 сеп 2021, 23:25 от femmi2

# 132
Здравейте, съседите продължават кампанията за подготовка на Хартиени животи да участва в първия етап за номинации за наградите Оскар в категория "Best international Feature Film" за 2022. Режисьорът на лената Джан Улкай участва активно в кампанията, пък аз от своя страна следя какво се случва. Ето една статия още от лятото, която добре описва мнението на други страни за сюжета и реализацията на филма:
http://lapalabra.univalle.edu.co/cine-dos-mundos-irreparables-un … ue-nos-interpela/
Сайтове и медии свързани с филмовите среди в Турция пуснаха материали по темата. Срокът за подаване на кандидатурата за участие е 1.11.2022. Пускам една от снимките по темата....

Едновременно с това има и кампания по случай рождения ден на Чаатай, в която призовават всички фенове да даряват средстсва на фондации работещи с раково болни деца.

🔊🔊 Calling Fans from all over the world to support childhood cancer organizations for our beloved Turkish Actor @cagatayulusoyy #CağatayUlusoy on his Birthday this September 23. Come spread ut as much as you can. Means alot to us. @CagatayNortт

И на края една снимчица със събрани на нея кориците на всички филми, в които Чаатай е играл главна роля.

И една за забавление....

А тази е за рожден ден....Явно талантливите и красиви мъже са родени през септември, защото на 22.09 рожден ден има и другия ми любимец - Акън. Двамата са в една година родени, един и същи месец и разлика от един ден.

Последна редакция: сб, 18 сеп 2021, 19:30 от DeniAra

# 133

Стискаме палци да успеят с филма и номинацищта , защото си заслужава .
Само да поправя името на режисьора се пише правилно Джан Улкай.
Ча е работил с едни от най добрите режисьори в проектите си и да се учи.
Джан Улкай каза хубави думи за любимеца и че е горд да работи с него.

Дении , готин колаж. Красивите мъже се раждат през септември . Heart Eyes

прочете ли предния пост.  Чаатай още релаксира с приятели близки  на морето . РД ще го празнува там ако не реши да се прибере вкъщи .

постер на сериала на Зетя Сон Яз - втори сезон.

Последна редакция: сб, 18 сеп 2021, 19:40 от femmi2

# 134
https://twitter.com/CagatayBR
Красивите мъже се раждат през септември . Heart Eyes

прочете ли предния пост . Чаатай още релаксира с приятели близки  на морето . РД ще го празнува там ако не реши да се прибере вкъщи .

Четох за почивката на Егейско море. За нея туитваха половината фенове на Чаатяй в Twitter. Даже аз си направих профил в мрежата преди две седмици и там ги чета. Joy
Готин е колажа, нали.....изобщо пускат се много добри снимки и други подобни. Цял ден мога да ги гледам и чета.
Честит да му е рождения ден, пък където ще да е, да е жив и здрав. Колкото повече научавам за Чаатай, толкова повече разбирам, че колкото е талантлив и красив, толкова е с труден характер и наистина предпочита самотата, тишината, уединението. Публичността изобщо не е по вкуса му. Затова и госпожата е все сама на снимки и разходки, или с някой друг до нея. Папараците трудно го достигат.....Интересното е, че с другия ми любимец май, май доста еднакви вкусове имат и крият живота си много старателно. Ама какво да ги правиш, личен живот и имат право да го крият. Иначе феновете ще ги изядат с парцалите и от таланта им няма да остане следа.....

Супер, благодаря за поправката. Не знаех как се изписва....Джан Улкай Blush

Редактирам заради това видео, което видях преди минути. Събрани моменти от снимките на Icerde....може да сте го гледали вече, но пак се посмейте Joy

Айде отново...  снимки на Хазал с Озан и Буура от промо по FOX TV.

Тези трима са много готини на тези снимки 👏😍

Линк към цялото промо на FOX

Последна редакция: сб, 18 сеп 2021, 20:18 от DeniAra

Общи условия

Активация на акаунт