ТАТКОВЦИ

• 49 396
  • 742
  •   1
Отговори
# 60
  • София
На мен ми допадна.

# 61
  • София
Търпеливо гледам всички бг сериали и все чакам нещо да се случи.
Сега на 30тата минута смених канала. Стори ми се, че много крещят, не се държат естествено.
Доколкото видях ще го качват в БТВплюс.
Мари, много благодаря за труда. Лятото 3 месеца в чужбина гледах каченото от тебе. Даже и децата зарибих за Съни бич.

# 62
А, появи се, Мари HugЩото и в Пътят и в Братя не те виждам се замислих дали всичко е наред при теб.Благодарности и от мен, като нямам възможност в реално време и аз гледам от тук, нищо че съм в БГ.
На мен ми допадна сеиалчето. Малко бяха шумнички наистина. Но то с толкова деца и докато ни представят всички. Много хубав този самотния татко, чак засенчи Филип по красота. Знаем ли го кой е къде се изявява, за пръв път го виждам?А и ми хареса как играе. Филип също е овладял театралната дикция. Ще гледам.

# 63
Беше ми зверски скучно, едва издържах да свърши епизода. В някои сцени ми напомняше София ден и нощ. Може би ще се опитам да му дам шанс за още 2-3 серии макс с надежда натам да е по-интересно.

# 64
Павел Иванов е млад актьор, също като Буков, от класа на Стефан Данаилов. Май още никъде не се е изявявал по телевизията и киното.
Иначе много е красив.
Пъдев доста преиграва. Макар че си е талантлив актьор, малко трябва да се успокои. Но все пак е първа серия.
От жените и на мен само актрисата, която играе жена му, ми допадна.
Другите нещо..
Сцената с боя в детската градина беше много преиграна, хаотична, и излишно шумна. Пълна импровизация.
Но като цяло, има потенциал, актьорите са готини. Ще се отпуснат и ще тръгнат нещата. За Буков той, колкото и да се отпусне, все като глътнал бастун е за мен.

# 65
Павел е актьор от Народният театър

# 66
  • Галифрей
Такава им са ролите. Все пак е първият епизод и тапърва геройте ще се променят. Харесва ми как дават София един красив град брей брей, постарали се да скрият мизерията. За мен Буков си е доста добър акьор а и персонажа му е бастун,плейбойче, груб и малко надут.  Синът му ще го промени и усетих някаква химия с колежката му, тия ще станат гаджета.
Но на най най- си харесах персонажа на Павел Иванов, Тодор. Красавец и толкова миличък. 😘😍

# 67
  • София
А, появи се, Мари HugЩото и в Пътят и в Братя не те виждам се замислих дали всичко е наред при теб.Благодарности и от мен, като нямам възможност в реално време и аз гледам от тук, нищо че съм в БГ.

Здрасти! Честно казано, нищо не следя от-до, но някои предавания ги слушам, поглеждам, дори се заглеждам на моменти. Пътят и Братя, изобщо не съм гледала, но въпреки това, надникнах няколко пъти в темите и не видях някой да търси ЛИНКОВЕ, затова и не поставям - страх ме е, че ще ме помислят за някакво ку-ку , което ходи по темите и поставя линкове, които никой не е искал.

Ще се постарая, да пускам редовно линкове ТУК и дано, е интересен сериала.

# 68
  • София
Как за Куку, аз всичко гледам и навсякъде чакам да се появиш. 🤣 Ама ми е нагло да си поискам. 😀

# 69
За мен беше нещо средно, все пак първи епизоди са като въвеждащи, възможно е да не е това концепцията

# 70
И аз се надявам следващите епизоди да са по- добри. Особено ме дразнеха разни необясними паузи в диалозите

# 71
Всички жени в главните роли са с някакви чужди имена. Мързи ме да проверявам име по име имат ли някакво актьорско образование. За Татковците знам-всички са чеда на НАТФИЗ.

# 72
И представяне на героите от филма Simple Smile

https://www.btv.bg/seriali/tatkovci/geroi/

# 73
  • Галифрей
Тодор за мен е най-добрият татко. ☺ Младата учителка Яна си го хареса. Явно и Галя си го хареса. Харесва ми как има от всеки вид татковци.

Обичам го 😘😍

Последна редакция: вт, 21 сеп 2021, 19:08 от Диана Бишоп

# 74
Запознах се с героите днес и сега малко по-адекватна ми беше историята. Започнах да ги навързвам. Първата половина беше доста тегава, но към средата, като че ли, екшънът се засили, за да избухнат страстите в последната четвърт. Малко като мач го описах. 😁
Мисля че Здравко праща писмата. Това е доставчикът на Татко Дулитъл. И гадже на Яна, която тати сваля очевидно.
В ролята на Здравко е Митето от Столичани в повече Иван Панайотов.
Много ме кефи адаша, актьорът, който играе Радко 😁Господи, та бившата му е два пъти колкото него.
Познахте ли я, Силвия Драгиева, игра в ОЖ мисля, последните епизоди на 10ти сезон. Жената с много болести, дето мина през всички лекари, само че там беше руса.
Харесва ми и секретарката на Буков. Още не мога да запомня героите. Как играе и, че е естествено хубава.
Общо взето сносна серия, дано позасилят действието и понамалят излишните паузи.
Пак да кажа харесвам всички татковци, дори и Буков вече не ме дразни толкова. 😁

Общи условия

Активация на акаунт