ТАТКОВЦИ

• 49 438
  • 742
  •   1
Отговори
# 75
  • София

ДИРЕКТЕН ЛИНК - Татковци епизод 2

# 76
Букет от  характерни образи на български мъже :
Пицарят е като герой на  Ъпсурд от една песен : " ...Нормален софийски дришльо..." - първо поколение софиянец , който  гони провинциалистите ;
Радко ... , не искам да съм груба към такива недоразумения . Това че е добродушен не ми е качество , което компенсира цялата останала безотговорност ;
Адвокатчето живее в някакъв измислен свят , но ще клекне , ще го приземят и ще се опитоми .
На този фон не е трудно  Тодор да блесне /пък си е и Убавец Grinning , а и не рецитира / . Трогателно беше изпращането на рисунката с балончето .
Още съм в очакване  да ме очароват с интересни истории и добра игра .

# 77
  • Sofia
Май всички сме в очакване. Но и с други сериали се е случвало да тръгнат куцо, пък после да се развият и като истории, и като характери. Ще видим

# 78
Децата ми харесват.

# 79
Як сериал, зарибих се от първите епизоди.
Дано адвоката и секретарката се вземат накрая.
Много ми е симпатична лилавеещата, май на Радо бивша беше, още не съм ги запомнила.

# 80
  • Велико Търново
Да, и на Слави (Христо Пъдев) сестра.

Смешно ми е как наричат тъщата на Тодор "свекърва". И в един анонс за сериала, и в описанието на героя на Павел Иванов. То че роднинските връзки в България са трудни, трудни са, ама пък чак толкоз...

# 81
На мен пък точно тази - бившата на Радо, ми е неприятна и като визия и декламира всичко като стихотворение.
Ще гледам още някой епизод, но нещо... Уж насочен към детска аудитория, с тези подробни разговори и случки с децата, пък пиянски оргии. И после новоизлюпеният татко с повръщано по брадата си, отвратих се.Засега ме задържат героите на Павел и Филип.

# 82
  • Mediterraneo
Слаба ракия е сериалчето. Добре, че го набутаха в този негледаем час, наистина няма място в прайм тайм.

# 83
С повръщаното по брадата и аз, замалко, да.. 🤮
Запоят и той, като за ергенски парти.. много дълъг, и отвратителен.

# 84
  • Sofia
Днес гледах интервю с една от актрисите.Каза,че досега били снимали 35 епизода.

# 85
  • Галифрей
Те го снимат от лятото и голямо браво на екипа и монтажистките. ❤❤ Изобщо не е лесно и сигурно им отнема дни за да го обработват.

# 86
  • Велико Търново
Да, и на Слави (Христо Пъдев) сестра.
Обърках сееее... Всъщност на Слави жена му - Галя, е сестра на Радо. Демек - Радо е шурей на Слави.
Те в някое от предаванията казаха, че Христо и в живота се обръща към Стоян с "шурей" Satisfied Май в "Тази събота" беше.

# 87
Шуря са, голям смях с тях. А адаша като кокори тия големи зилени очи, забравям колко е дребен. 😁

# 88
  • Галифрей
Слави ме дразни той иска само ракията,бирата,салатката да са на масата. И си мисли,че е ‘супер татко и любовник’ и ревнив. Само вика и критикува 😔

# 89
Малкото момченце, което е в ролята на Макс, е по-добър актьор от Буков. 😁Такова сладурче.

Последна редакция: чт, 23 сеп 2021, 06:12 от Кобрети

Общи условия

Активация на акаунт