Разчитане на снимка от ехограф

• 83 669
  • 519
  •   1
Отговори
# 105

Здравейте, това е снимка от днес в 6 гс би трябвало да съм но според лекарката е мидсед и трябва кюретаж. Незнам търся за какво да се хвана за да изчакам.
Какво стана,как се развива случая ви? сякаш вътре има жалтъчно мехурче защо не изчакате?

# 106
Затова питам ,че и аз не виждам нищо .
А според вас има ли бебе или не ?

# 107
Не знам кой лекар ще ви каже че сте в 18 гс а реално да не сте бременна? Виждсм отстрани някакви замервания..Според мен ехографа е много лош, аз лично виждам очертанията на плода в долната част, слива се просто някак си с останалото. Имам подобни снимки. Не гледахте ли на самия апарат докато ви преглеждат? Не ви ли говориха докато течеше прегледа? Аз не разбирам всичките тези странни въпроси след прегледите, след като в момента на прегледа имате лекар пред себе си когото да питате?

# 108
Според вас не съм ?

# 109
Според мен сте. Има някакво измерване. Не получихте ли амбулаторен лист заедно със снимката?

# 110
Гери, извинявай, обаче при теб проблема е чисто психологически. Другото е, че очевидно не вярваш на този доктор. Вземи го смени и иди при друг. Така или иначе, ако вече не е станало, скоро ще започнеш да усещаш движенията на бебето.

# 111
Не усещам нищо ,всеки път ме пита кога ти е термина .На ехографа не трябва ли да показва ,защо е нужно да ме пита ?
Тези измервания да не би да ги прави от гледната точка на термина .
Да има там нещо .....Не знам какво да мисля ,мн съм притеснителна и искам чиста снимка затова не вярвам.

# 112
Просто иди на друг лекар. Или говори със сегашния за тези неща… не знам защо тези въпроси не ги задаваш по време на часа. Не вярвам, че има гинеколог който няма да види бебе в 18 гс. Аз лично виждам плода, но освен снимки,които ми дават, гледам през цялото време екрана и че бебето се движи или пък самия лекар говори.

# 113
  • Пловдив
Е, да се съмняваш в 18-та седмица дали си бременна или не?! Този плод къде да се изпари...

# 114
Ми на снимката виждате ли нещо?
Тва е 5 ти месец ,да коремчето е по голямо но от къде да знам какво се случва .
Това че не виждам ме плаши .

# 115
Гери, потърси друг лекар ако този не ти харесва, че не ти обяснява нищо. Имам спомен и за някакво течение нищо не ти беше казал. Преди това от прегледите какви снимки имаш? Скоро корема ще стане по-голям и няма да има място за съмнение.

# 116
Снимки имам но някои не са с хубаво качество ...
Коремчето е малко по голямо ама малко ..
Но тва не ме успокоява .

# 117
Бременна си и всичко е наред! Потърси по-разговорлив лекар.

# 118
Мами вижте и моя снимка ,хем искам да се похваля ,хем нещо ме съмнява дали всичко е точно .
Понеже плод не виждам ....
Разбира се казаха ,че всичко е наред .
В 18 седм съм ,виждате ли нещо на снимката .
Как да не го виждате,просто АГ-то не е подбрал подходяща снимка,аз лично го виждам.И кой за Бога се съмнява за бременност в 18 седмица,та вие сте преполовили бременността.Не мисля че има лекар,който да не види бебе в тази седмица.Не ви ли пуска да чуете сърчицето на прегледите?
На бебчето много ясно му се вижда главичката,тялото и едното краче дори,не се вкарвайте във филми.

# 119
И аз се чудя не пуска ли пулс? Няма как да гледа на ехографа да замерва и накрая да си мислите че няма бременност… ако видите снимка от ехографа на женската ми консултация няма да знаете какво гледате, а съм в 36гс. намерете си някой друг лекар ако трябва, на който ще имате доверие повече и ще ви обяснява.

Общи условия

Активация на акаунт