Разчитане на снимка от ехограф

• 81 896
  • 512
  •   2
Отговори
# 90
  • Пловдив
Ние как да разберем чия снимка е това?!

# 91
Здравейте! Ако може да ми разчетете снимката какво се вижда, за да не се тревожа . Докторът каза ,че до момента е без оформено ембрио и тогава тази точица жълтъчно мехурче ли е?

# 92
Да, на мен на жълтъчно мехурче ми прилича, не виждам ембрион, но и не съм лекар.

# 93
Здравейте, това е снимка от ехограф в 4 г.с + 5 дни. След две седмици пак сме на преглед и тогава може би ще чуем тоновете на бебчето ♥️ първо да Ви попитам това голямото кръгче е плодното сакче, а по-малкото жълтъчно мехурче, а не ембрион? От вълнение, че бремеността се потвърди забравих да попитам много неща 😀 Благодаря!

# 94
Здравейте, това е снимка от ехограф в 4 г.с + 5 дни. След две седмици пак сме на преглед и тогава може би ще чуем тоновете на бебчето ♥️ първо да Ви попитам това голямото кръгче е плодното сакче, а по-малкото жълтъчно мехурче, а не ембрион? От вълнение, че бремеността се потвърди забравих да попитам много неща 😀 Благодаря!

По - скоро ще е жълтъчното мехурче. И аз вчера бях на преглед също в 4+5 и АГ ме вика пак на 1.12. Каза ми че още не се вижда ембрионче Heart

# 95
Здравейте, днес бях на преглед и след като видях снимката на матката питах какво е това черно кръгче отстрани и ми се отговори, че е запушена тръба.  Ще се радвам, ако някой е попадал в такава ситуация да ми даде отговор, дори и предполагаемо какво може да е защото за мен отговора, които ми дадоха е нелогичен.   

# 96
  • София
Здравейте, днес бях на преглед и след като видях снимката на матката питах какво е това черно кръгче отстрани и ми се отговори, че е запушена тръба.  Ще се радвам, ако някой е попадал в такава ситуация да ми даде отговор, дори и предполагаемо какво може да е защото за мен отговора, които ми дадоха е нелогичен.   
това не е в матката. Газове в черно. И на мен така са ми излизали

# 97
Момичета...днес бях на гинеколог,последната ми менструация беше на 30.10....Не се видя ембрион,не разбрах даже нищо.Казаха само,че рано било и ми честитиха бременноста.
Прилагам снимка,вие виждате ли въобще бременност?

# 98
Винаги ми е било странно как отивате на гинеколог на преглед, казват ви нещо и след това питате дали наистина е така Grinning щом лекар е видял бременност, някой от форума едва ли ще види нещо друго. Според мен това може да е малко сакче, но и не съм и лекар. Не сте ли правила тест за бременност? Направете един.

# 99

Здравейте, моля за мнение, дали овулацията е преминала? Снимката е на 13 ден от МЦ, като на 11ти имах розово зацапване.

Последна редакция: чт, 08 дек 2022, 17:12 от Анонимен

# 100

Здравейте, това е снимка от днес в 6 гс би трябвало да съм но според лекарката е мидсед и трябва кюретаж. Незнам търся за какво да се хвана за да изчакам.

# 101
Засечена ли е овулация? Кога е последния цъкъл. 3 дни преди цикъла е странно

# 102
Засечена ли е овулация? Кога е последния цъкъл. 3 дни преди цикъла е странно
Не не съм засичала просто тогава имах контакт последния цикъл беше на 27.10 трябваше да ми дойде на 22.11.

# 103
Мами вижте и моя снимка ,хем искам да се похваля ,хем нещо ме съмнява дали всичко е точно .
Понеже плод не виждам ....
Разбира се казаха ,че всичко е наред .
В 18 седм съм ,виждате ли нещо на снимката .

# 104
На тази снимка не виждам плод в 18та седмица, да не са снимали нещо друго? Попринцип си се вижда вече оформено бебе съвсем ясно.

Общи условия

Активация на акаунт