Разчитане на снимка от ехограф

• 81 860
  • 512
  •   1
Отговори
# 75
Защото последно съм имала полов контакт през началото на юли. Но октомври и ноември цикълът ми е по-слаб от обичайното.

# 76
  • София
Защото последно съм имала полов контакт през началото на юли. Но октомври и ноември цикълът ми е по-слаб от обичайното.
на колко години сте. Може да сте в пременопауза

# 77
# 78
Здравейте! Днес бях на преглед 6w5d - на ехографа се видя сакче, но не и ембрион. Доктора каза, че е рано още за ембрион,но вс изглежда наред, да отида пак след месец... същевременно имам бледо кафеникаво зацапване, въпреки, че пия утрогестан не спира. По мааалко, но всеки ден. Какво мислите?
има ембрион. Смени лекаря

По мааалко, но всеки ден. Какво мислите?

Последна редакция: пн, 14 ное 2022, 21:54 от Margaritka_89

# 79
  • София
Здравейте! Днес бях на преглед 6w5d - на ехографа се видя сакче, но не и ембрион. Доктора каза, че е рано още за ембрион,но вс изглежда наред, да отида пак след месец... същевременно имам бледо кафеникаво зацапване, въпреки, че пия утрогестан не спира. По мааалко, но всеки ден. Какво мислите?

# 80
[/quote]

Благодаря за отговора. Всъщност имам голямо доверие на лекаря, от предходна бременност, но днес малко ме претупа сякаш. А с такова нетърпение очаквах прегледа, и не случайно изчаках почти до 7гс с идеята да видим точно ембриончето.

# 81
Това е най-вероятно жълтъчно мехурче, не е ембрион.
Имате някакъв друг гинекологичен проблем, не сте бременна.

# 82
Мами за пореден път пиша ,днес отново бях на преглед .
Но докато ме гледаше каза само -още 12 седм и млъкна .
Разпитах го как са нещата вика до ре и съм била в началото на 14 седм.
Как ви се струва снимката ?
И възможно ли е да ми е дал друга снима на друга жена ??
Знае,че съм страхлива и мн притеснителна дали не ми спестява нещо -затова казвам снимката ..ако разбирате да ми кажете .
И ако недай си боже има нещо трябва ли веднага да каже знам ,че е опасно за майката ако се случи лошото ?
Ако разбирате помогнете ако не подминете .
И часа ми направи впечатление понеже бях по късно ..и все пак възможно ли е да ми е дал чужда снимка ?
И ако бебето ми не е ок веднага ли трябва да ми каже .
Имам ходене скоро пак по друга причина .

# 83
  • София
Мами за пореден път пиша ,днес отново бях на преглед .
Но докато ме гледаше каза само -още 12 седм и млъкна .
Разпитах го как са нещата вика до ре и съм била в началото на 14 седм.
Как ви се струва снимката ?
И възможно ли е да ми е дал друга снима на друга жена ??
Знае,че съм страхлива и мн притеснителна дали не ми спестява нещо -затова казвам снимката ..ако разбирате да ми кажете .
И ако недай си боже има нещо трябва ли веднага да каже знам ,че е опасно за майката ако се случи лошото ?
Ако разбирате помогнете ако не подминете .
И часа ми направи впечатление понеже бях по късно ..и все пак възможно ли е да ми е дал чужда снимка ?
И ако бебето ми не е ок веднага ли трябва да ми каже .
Имам ходене скоро пак по друга причина .
вие сте в 13!г с 1 ден според снимката .Бебо направо те гледка от снимката право в очите с неговите очички и е дълго почти 3 см. От снимката, гледам, че му е удобничко и му е добре сега.

# 84
Чул те Господ ,доктора спомена още 12 седм и млъкна .
А FPS какво значи съкратено???

# 85
Ембриона в 13 гс не е почти 3 см, моля ви….. bpd което според вас е дължината, е само обиколката на главичката. Спрете с грешната имформация. А вие Гери отидете на друг гинеколог, който ще ви дава повече обяснения. На снимката в дясно пише часа, снимката едва ли е на друга жена

# 86
Но главичката не е ли твърде малка в един сайт четох ,при раждане трябва 36 cm.
А и до колкото знам съм в 14 седм което значи 4-ти месец .

# 87
При раждане нищо не трябва, има норми но всяко бебе е различно… бебетата растат много от 14 до 40 гс… Успокойте се, ако трябва отидете при друг лекар. Тук във форум няма как някой да ви каже колко “трябва” да е главата в дадена седмица, нито какво виждат на снимката. В 4 месец може и фетална морфология да направите. Лекаря ви е казал, че вървите добре и сте в 14 гс, какъв е проблема?  
Но главичката не е ли твърде малка в един сайт четох ,при раждане трябва 36 cm.
А и до колкото знам съм в 14 седм което значи 4-ти месец .

# 88
То проблем няма, ама жената си търси...
Аз бих препоръчала среща с психолог, това, което пише, не е нормална тревожност.

# 89
Ако мисли, че лекаря и спестява нещо, да го смени… ако няма проблем, обикновено лекарите са доста бързи съм забелязала. Казал е че върви добре, а жената вече се съмнява дали снимката е на друга жена… както казах, ако ви притеснява че лекаря ви мълчи, ходете при друг.

Общи условия

Активация на акаунт