Разчитане на снимка от ехограф

• 83 879
  • 519
  •   2
Отговори
# 135
Всичко е нормално.Виждат се полукълбата на мозъка.Не се плаши.И аз се бях изплашила, че синът ми на ехографа изглеждаше като извънземно.В действителност се роди много красив.

# 136
Здравейте, момичета! Днес бях на преглед и съм бременна по менструален календар в 7+1г.с., но съм с късна ову и на ехографа днес докторката засече, че съм в 5+6г.с. и вижда всичко нормално- има си нормален сак с размери 1,13 мм и жълтъчно мехурче, но все още не се вижда ембрионче. Вие какво мислите?

# 137
Мами вижте и моя снимка ,хем искам да се похваля ,хем нещо ме съмнява дали всичко е точно .
Понеже плод не виждам ....
Разбира се казаха ,че всичко е наред .
В 18 седм съм ,виждате ли нещо на снимката .
18г. седмица и се чудиш дали си бременна?! 🙄😦
Ти на фетална не си ли била?…. Та това е преполовена бременност, на колко си години? Имаш ли 18, въобще? 😦 Не ти ли мина на ум за 18 седмици да отидеш на друг лекар?.. Първи преглед ли ти е… Ти не си реална, абсолютно съм сигурна….
Как преполовена извинявай ????
Бях на морфология даже 2 .
Разясни ми моляте ?
Ти шегуваш ли се или говориш сериозно?
Била си на 2 морфологии и се чудиш дали си бременна?
Как преполовена,еми в 18 седмица си, това е половината бременност.
Ти наистина имаш ли 18 години ,това не е мислене на един зрял човек!

# 138
Здравейте 😊 Може ли някой да ми помогне с разчитането на снимката. Тук е в 7 г.с.+ 1 , но това +/- 4d след него , не мога да го разбера.
Също така за плодния сак къде пише, колко е?
На преглед съм на 30.03 чак, но сега четох в темата и реших да поискам и аз малко разяснения по снимката.
Благодаря предварително! 😇

# 139
Здравейте 😊 Може ли някой да ми помогне с разчитането на снимката. Тук е в 7 г.с.+ 1 , но това +/- 4d след него , не мога да го разбера.
На преглед съм на 30.03 чак, но сега четох в темата и реших да поискам и аз малко разяснения по снимката.
Мисля че след като започне да се вижда ембриончето се измерва само то, все пак вече са важни неговите размери.Поне така си го обяснявам.На моите снимки от бременността също бяха само размерите на ембриончето, на плодния сак нямаше. И това +/- го има навсякъде(+/-4d е +/-4 дни), тъй като апарата не може винаги да измери с точност.

# 140
Мисля че след като започне да се вижда ембриончето се измерва само то, все пак вече са важни неговите размери.Поне така си го обяснявам.На моите снимки от бременността също бяха само размерите на ембриончето, на плодния сак нямаше. И това +/- го има навсякъде(+/-4d е +/-4 дни), тъй като апарата не може винаги да измери с точност.

Благодаря за отговора!😇

# 141
Здравейте, днес бях на профилактичен преглед при гинеколог, но не каза нищо че съм бремена и не видя бременост. Може ли някой да разчете снимката ми и да попитам какво предтавляват тези черни петна?

# 142
  • София, България
ivkaivka Възможно ли е да е киста? Simple Smile При мен поне така изглеждаше кистата. Сменете си лекаря ако този нищо не ви е обяснил.

# 143
Това са фоликули,не са кисти.

# 144

Здравейте, бременна съм в 7 седмица, снимката е от днес, може ли мнения дали според вас всичко е наред, отдолу пише 0.98 см това дължината на ембриона ли е

# 145
  • София, България
Да 9 мм е дълго. То даже си пише, че отговаря на 7с и 0 дни Simple Smile

# 146

Вчера бях на преглед сакчето е в 3та седмица и 6 дни,върви назад със седмица но докторката каза,че късна овулация☺️ Та въпроса ми е какво е това вътре в него което е като запетайка 😀

# 147
Здравейте, имам следният въпрос. На 19.04 бях на преглед и докторът ми каза че съм в 5 седмица и половина, днес две седмици по-късно пак бях на преглед и ми каза че по размери на ембриона съм в 6 седмица и един ден и засича сърдечна дейност но била по слаба и не се чу на ехографа. Попитах го дали всичко е на ред и той каза че е наред въпреки че според мен има забавяне в развитието или неправилно изчисление на седмиците. Прилагам и двете снимки. На преглед съм след три седмици и се  притеснявам.

# 148

Вчера бях на преглед сакчето е в 3та седмица и 6 дни,върви назад със седмица но докторката каза,че късна овулация☺ Та въпроса ми е какво е това вътре в него което е като запетайка 😀
Жълтъчно мехурче

# 149

Моля за мнение от по запознатите дали е добре за 5г и 4 дена имам и кафяво зацапване док каза че има кръв в матката и да не се притеснявам но е толкова трудно😞

Общи условия

Активация на акаунт