Разчитане на снимка от ехограф

• 81 994
  • 512
  •   1
Отговори
# 330

Здравейте на всички!
Това е снимка в 6г.с. +0 дни
Плоден сак 1.15см
Жълтъчно тяло 0,36см
Какво мислите за този период нормално ли е всичко , защото не се видя ембрион , макарче когато мърдаше камерата се виждаше нещо , но сякаш не и се занимаваше на лекарката .

Здравейте, при мен ембрио с пулс се видя в 7г.с, имайте търпение рано е
Не се притеснявайте, всичко изглежда наред

# 331
Здравейте. При мен в 5г.с + 5дни се видя само сак без ембрион и сякаш не виждам никъде и жълтъчно мехурче. Нормално ли е това?

# 332
Има нещо беличко вътре , но според мен качеството на снимката е лошо .

# 333
Здравейте. При мен в 5г.с + 5дни се видя само сак без ембрион и сякаш не виждам никъде и жълтъчно мехурче. Нормално ли е това?

За да ви е по спокойно, идете на още едно мнение , преглед с по добра апаратура дава отговори на въпросите !

# 334
И на мен ми се вижда жълтъчно мехурче вътре с беличко отстрани.Вероятно качеството на снимката не е добро и затова не е с ясни очертания.

# 335
Здравейте. Днес бях отново на гинеколог, вече в 6г.с + 5дни. Видя се ембрион и се установи сърдечна дейност. Благодаря ви за отговорите!❤

# 336
Привет! На тази снимка док каза, че не вижда бременност. При ЧХГ 505 и 1260 след 48 ч. Допуска извънматочна бременност. Само на мен ли ми се струва, че виждам мехурчето горе в ляво, не мога да определя обаче дали е в матката... Утре съм на още едно мнение... С твърде голямо закъснение съм, последна М на 23.09... пък да не се вижда нищо...

# 337
Най-добре още едно мнение. Аз не виждам нищо също, но може и апаратурата да не му е ок. Обаче пък с такова закъснение трябваше даже и пулс да има. С какъв ехограф гледа?

# 338
Най-добре още едно мнение. Аз не виждам нищо също, но може и апаратурата да не му е ок. Обаче пък с такова закъснение трябваше даже и пулс да има. С какъв ехограф гледа?

С вагинален.

# 339
Защото има някои лекари, които си преглеждат с коремен и в начална бременност, а така трудно ще се види. Най-добре отидете на друго мнение. Ама си мисля, че ако бременността е извън матката, пак трябва да го види на ехографа. По мои сметки сте в 8-ма седмица (точно с моя термин, но преди година 😃). Аз бях на първи преглед в 5 седмица и 3 дни. Тогава се видя ембрион. В 7 седмица и 3 дни се чу и пулса, та си мисля, че все трябва вече да се вижда нещо. Разбира се, всеки е различен, както и докторите, и апаратурите. Дано всичко е наред и утре другия доктор види ембрионче в матката ❤

# 340
Защото има някои лекари, които си преглеждат с коремен и в начална бременност, а така трудно ще се види. Най-добре отидете на друго мнение. Ама си мисля, че ако бременността е извън матката, пак трябва да го види на ехографа. По мои сметки сте в 8-ма седмица (точно с моя термин, но преди година 😃). Аз бях на първи преглед в 5 седмица и 3 дни. Тогава се видя ембрион. В 7 седмица и 3 дни се чу и пулса, та си мисля, че все трябва вече да се вижда нещо. Разбира се, всеки е различен, както и докторите, и апаратурите. Дано всичко е наред и утре другия доктор види ембрионче в матката ❤

Благодаря!

# 341
Granma, аз не виждам тук бременност. За 8 г.с. би трябвало да има плоден сак и развит ембрион с пулс като на тази снимка:. Задължително още едно мнение при д-р с ДОБЪР ехограф, защото този сякаш е от памтивека. Тези стойности на ЧХГ от коя дата са?

# 342
Granma, аз не виждам тук бременност. За 8 г.с. би трябвало да има плоден сак и развит ембрион с пулс като на тази снимка:. Задължително още едно мнение при д-р с ДОБЪР ехограф, защото този сякаш е от памтивека. Тези стойности на ЧХГ от коя дата са?

Снимката е от 13.11, ЧХГ на 13.11 - 505, ЧХГ на  15.11 - 1260. На снимката съм оградила къде ми се струва, че виждам нещо, но мисля, че е извън матката наистина...

# 343
Привет! На тази снимка док каза, че не вижда бременност. При ЧХГ 505 и 1260 след 48 ч. Допуска извънматочна бременност. Само на мен ли ми се струва, че виждам мехурчето горе в ляво, не мога да определя обаче дали е в матката... Утре съм на още едно мнение... С твърде голямо закъснение съм, последна М на 23.09... пък да не се вижда нищо...

Правилно ли разбрах аз, били сте на преглед когато чхг и било 505, а не по късно когато е било 1260?
Защото ако е така. Плоден сак ке вижда над 1000, идете отново на друг специалист с хубав ехограф

# 344
Да, точно така, първо преглед заради огромното закъснение и след това ми каза да пускам чхг. Притеснява я, че не вижда дори и признаци за начална бременност. Затова подозира извънматочна. Надявам се на утрешния преглед да се изясни ситуацията...

Общи условия

Активация на акаунт