Разчитане на снимка от ехограф

• 83 936
  • 519
  •   1
Отговори
# 165
Не разбирам от ехографски снимки и не мога да кажа има ли или не. Но доктора какво каза? Имаш ли закъснение? Правите ли опити? Ако се окаже, че бременост няма, с тази коластра текнала от гърдите, съветвам да посетиш ендокринолог, който да назначи изследване на пролактин.

# 166

Какво мислите има ли нещо според вас?

# 167
  • София

Какво мислите има ли нещо според вас?
не

# 168
Здравейте. Нова съм тук и имам нужда от мнение. Последният ми цикъл беше на 04.07.23г., след положителен тест бях на преглед на 11.08 и доктора установи бременност в 5 г.с. Преди четири дни ме зацапа леко- бледорозово, няколко капки по превръзката. Изписа му дуфастон, като в последствие зацапването ту спира, ту започва. Днес бях на преглед и док. ми каза, че за тази 7 г.с. ембрионът е доста малък, почти незабележим и няма пулс. След няколко дни ме вика пак на преглед. Прикачвам снимките и от двете посещения.

# 169
Мисля, че докторът ви е прав ..
Тук моето бебче е в 7 г.с и се вижда , пулс също имаше. Но все пак ви препоръчвам да посетите и друг гинеколог за второ мнение .

Само не разбрах , снимките от коя седмица са ?? Писали сте 7 г.с. но на самата снимка пише 5 ?

# 170
здравейте. имах трансфер на 5дневно ембрионче, замръзено на 22.08
На преглед бях на 18ти тоест по изчисления в 6с+3дни и ме наплашиха за съмнение за кухо яйце, ще прилача снимка. Но и отговаря на 5та, тоест имам надежда, че е рано и не се вижда..

# 171
  • София
здравейте. имах трансфер на 5дневно ембрионче, замръзено на 22.08
На преглед бях на 18ти тоест по изчисления в 6с+3дни и ме наплашиха за съмнение за кухо яйце, ще прилача снимка. Но и отговаря на 5та, тоест имам надежда, че е рано и не се вижда..
Не е кухо. Но е малко за 6 г. с.

# 172
FBID… , вие как разбрахте , че не е кухо ?

Love dogs , за сега нищо не се вижда в сакчето . Възможно е леко разминаване , въпреки че в случая датите са таймирани точно . След няколко дни вече ще има повече яснота . Какво ви посъветваха докторите ?

# 173
казаха да изчакам до 25ти и пак на преглед... бях на две мнения, едната каза амии 95% е кухо😓😓

# 174
За съжаление е доста вероятно и докато не мине още време , няма как да кажат със сигурност .
Все пак успех , дано има положителен развой !

# 175
казаха да изчакам до 25ти и пак на преглед... бях на две мнения, едната каза амии 95% е кухо😓😓

Ако сте инвитро няма как да има разминаване по календара, защото се знае точния момент на зачеване. Аз също съм инвитро и в  6+3 при мен се виждаше ембрион и сърдечен пулс. За съжаление, тук сака изглежда празен. Ако имате кървене и прогестерона намалява най-вероятно тялото се опитва да се изчисти. Обикновено кухото яйце е случайност и се смята, че се дължи на некачествен материал (Я или сперматозоиди) или неправилно делене на генетичния материал след настъпило оплождане. След кухо яйце може да се забременее отново.

# 176
все мисля, че може да се е забавило леко развитието... ще разбера след няколко дни. Надеждата ми е малка Sad

# 177

Мнение за тази ехографска снимка след закъснение

# 178
  • София

колко закъснение. Ще ти дойде. Има лигавица.

# 179

колко закъснение. Ще ти дойде. Има лигавица.

22 дена закъснение имам

Общи условия

Активация на акаунт