Hercai/Вятърничав по ATV/Diema Family и Нови проекти на актьорите Тема 13

• 42 673
  • 754
  •   1
Отговори
# 90
След всяко опияняване, идва изтрезняване!🙂😀

# 91
Ебру използва на макс времето преди новият си проект. Страхотна мацка е, Джеди е голям късметлия.

Слуха за Акън и ролята на Хайри ми се струва интересен. Бих искала да го видя в такава роля, но не мисля, че би си паснал с главната героиня. Странно би било да не снима след такава успешна роля и да не използва този успех.

Момичета, правите уникални анализи на героите. Харесва ми, че след като свърши сериала и мина време можем да ги почоплим цялостно и всяка да си каже впечатленията. Хубав ден и много усмивки на всички!

# 92
Здравейте!
След всяко опияняване, идва изтрезняване!🙂😀
pasticho, още ме гони як махмурлук....хихи

Ебру използва на макс времето преди новият си проект. Страхотна мацка е, Джеди е голям късметлия.

Слуха за Акън и ролята на Хайри ми се струва интересен. Бих искала да го видя в такава роля, но не мисля, че би си паснал с главната героиня. Странно би било да не снима след такава успешна роля и да не използва този успех.

Момичета, правите уникални анализи на героите. Харесва ми, че след като свърши сериала и мина време можем да ги почоплим цялостно и всяка да си каже впечатленията. Хубав ден и много усмивки на всички!

Ако, наистина излезе верен слухът за Акън - ще трябва да изгледам първият сезон на този сериал. Как се излиза от "Вятърничавият"....аз съм си все още там....макар, че с голямо закъснение го загледах....
Моите споделяния може и да са, като кръпка, след толкова време, след, като всичко е казано отдавна, но се радвам, че намерих, това прекрасно местенце и че все още има и момичета, които споделят. Всеки пост ми е интересен.
И от мен един прекрасен, летен, но и прохладен ден!

Последна редакция: вт, 20 юли 2021, 11:16 от Stella2021

# 93
Stella2021 - "Момичето на прозореца" е супер психарски и тежък сериал. Аз изгледах първа серия и не продължих. Знам сюжета горе - долу и ако Акън се появи ще го гледам от неговото появяване 😀

# 94
Добро утро!
Снощи писах...пък и трих....две опций...
Сега да си кажа....
Турски военни, маанета, забрадки и шалвар...не долюбвам....то и конаци не харесвах.  .ама, видиш ли, ти....То и затова толкова късно се включих...
Та, да си дойда на думата...В какъвто и проект да се включи Акън. . . Аз ще съм на първия ред.....ако ще с лакти ще се боря...Абе, взема ми акъла, това момче....Отвята и ...още нещо...
Хубав ден, муцки....То, слънчев да е...хубаво  - време му е, но нека и по-прохладно да го раздава. ..

# 95
Баба Шукран в серийте от тази седмица направо ми пълни душата, как категорично изрази възмущението си пред Султан, Гюнюл и Фърат, за това, че са си затваряли очите и са били подръжници на Азизе и непочтеният й план, а иначе се възмущават от нея. Шамароса Миран, потресена от постъпката му. По на там се изправи и с/у дъщеря си макар да й е дете. Всъщност за целия сериал, тя си ми е любимата бабка, не направи нищо с което да ме подразни, ейвала на сценаристите. Последните серии до края на сезон 2, са ми малко тегави, в повече ми дойде, драмата на Реян и обидата й спрямо Хазар, но сега като ги гледам пак, сякаш тази истина беше капката, която преля нейната чашата на търпение, горчилката трупана през годините, всичко насъбрано и задържано в нея - преля. Напушва ме смях, като отиде в конака Шадоолу и заяви на присъстващите категорично и решително, че взема живота си в ръце и заминава, и решимостта й стигна до пейката на гарата на Мидят. Ох, то не е смешно, защото видимо момичето е объркано и разстроено, но наистина ме напушва смях.  На Ярен отново всички други са й виновни, но добре че са словесните й двубои с Харун да разведряват обстановката, а да не пропускам и сцената с Хандан и Султан която предстои.

Слагам песничката от снощната серия по ДФ

Deteliniii, на Акън вероятно не му липсват предложения, както и на Ебру, но тя си хареса вече проект. На мнение съм, че един актьор не бива да приема роля, само за да не пропусне новия сезон, използвайки гребена на вълната на успеха, ако не я е почувствал и усетил, ако не се вижда подходящ, предпочита да не го гледам в следващият сезон. Относно вероятността да участва в "Момичето на прозореца", много ми се иска да стане. Не очаквам 2-ри сезон да е толкова натоварващ психически. Образа на Хайри, трябва да е светъл лъч в живота на Налян.

Малко фотоси от Ебру от тази седмица, събират витамин Д

От снощи, с родата и приятели, нали сега при тях е курбан байряма.

Реймирчета ...... Revolving HeartsRevolving HeartsRevolving Hearts

# 96
Много точно казано deteliniii,
И аз по същия начин ги чувствам нещата...баба Шукрян ....ами, тя си беше белият ангел /след Гюл-ханъм/в цялата тази помия от злост, ненавист, отмъщение и още нещо.
Правилно и отвъртя шамара на Миран!
Всеки има нужда от освестване в даден момент!

# 97
Здравейте!

Вярно казвате баба Шюкрян е най-добрият образ, който вкараха и не опорочиха. Въпреки трудният й живот, преживяла загубата на дете, съпруг, отделена от внука си, тя не таеше омраза към никого, възмущение да, но не и ненавист. Тази стара жена търсеше справедливост с думи, не с отмъщение. Тя застана срещу всеки - внук, дъщеря, Султан, Гьонюл, Фърат, Азизе, за да потърси сметка. Баба Шюкрян беше силна жена, преминала през всичко без да загуби състрадание, милосърдие и човечност.

# 98
Баба Шюкрян е един прекрасен образ! Харесвам я още от Листопад. Участваше и в Научи ме да обичам, в един епизод.

# 99
Момичета, уж чакам някой  да се индикира и аз да си излея.....чувствата, че инак не ме  допуска системата.
Ох, какво да Ви кажа . .Омагьосана, отвята и завята съм.. Не ми се поглежда и Момичето зад прозореца....нека си стои там...ще я навестя, когато нашият левент
се поави...Ех, не знам как по-образно да го напиша....но, ми е вземал акълът...тотално.
И  да се допиша....шах и мат.   25 епизод   - трети тур за овации. ...луда работа; ноо да сме в час.., нали.,

Последна редакция: пт, 23 юли 2021, 09:39 от Stella2021

# 100
Днес бил Рождения ден на Зухал Ялчън. Честит юбилей 50 години! Да е жива и здрава, и да ни радва с интересни роли...

Как феновете виждат...

И поредна порция от прекрасните колажи на рускините...

Останалото после, че поста ми стана цял чаршаф.
Стели, умиране има, излизане от Hercai няма...

# 101
Днес бил Рождения ден на Зухал Ялчън. Честит юбилей 50 години! Да е жива и здрава, и да ни радва с интересни роли...

Как феновете виждат...

И поредна порция от прекрасните колажи на рускините...

Останалото после, че поста ми стана цял чаршаф.
Стели, умиране има, излизане от Hercai няма...
закуска

.ооох  мила, там съм вътре   и няма излизане.  Захочнах  и да си се притяснявам, но си хвърлям и по една майна. ..

Ооох, имам опция допълване....
Момичета......не знам за Вас, но аз съм тотално вътре...
Не знам и как да го опиша....
Отвяването е тотално...
А , пък, този поглед, само като гъ зърна.    От заглавната страница.....омеквам......

Последна редакция: чт, 22 юли 2021, 20:23 от Stella2021

# 102
Цитат
Честит юбилей 50 години! Да е жива и здрава, и да ни радва с интересни роли...
+1

Честит празник на празнуващите днес, сърдечни благопожелание Smirk

Айде да си припомним забавното предложение на Лютфю към Асие Sparkling Heart

https://www.youtube.com/watch?v=9J77W9bz5Ac

# 103
Цитат
Честит юбилей 50 години! Да е жива и здрава, и да ни радва с интересни роли...
+1

Честит празник на празнуващите днес, сърдечни благопожелание Smirk

Айде да си припомним забавното предложение на Лютфю към Асие Sparkling Heart

https://www.youtube.com/watch?v=9J77W9bz5Ac
Ооох, смях се със сълзи.   ....рано по сабахлям

# 104
Добро утро, момичета Nature Sunny
Благодаря ви за съдържателните коментари и хубавите колажи на РейМирчета и Вятърничавата компания, радост за очите. РейМир и на мен са ми слабост, ама как да отвърнеш очи от хубавото, еми всеки с маниите си.Flowers Hibiscus

Започвам със слънчевата и усмихната Ебру Шахин, тя поне е богат източник на снимков матрял.

Имаме и нещо новичко от тази седмица Акън и Сандра с приятели в Мугла.

И РейМир разбира се Revolving HeartsRevolving HeartsRevolving Hearts

Общи условия

Активация на акаунт