Hercai/Вятърничав по ATV/Diema Family и Нови проекти на актьорите Тема 13

• 43 523
  • 754
  •   1
Отговори
# 645
Добро утро, Nature Sunny.
Рейян едва ли си е представяла да чуе нещо подобно, като причина за отмъщението, и тук май за пръв път съжали Миран. Падението на Азизе дойде най вече заради любовта на тези двамата, която както изтъкна още в втори сезон след случката на летището, в добре обмисленият й план тя изобщо не беше предвидила. Ако Миран не беше обикнал Рейян едва ли щеше да я иска до себе си и така упорито да се бори за нея, въпреки всички и всичко. Което пък стана повод Рейян да задълбава постепенно, иначе видяхме че Шадоолу, нямаше много много да разследват. Когато се хвърли след нея от моста и когато я вкара в дома им въпреки баба си фамилия, Азизе си даде сметка че това му поведение не е нещо обичайно, затова и не му оспори, когато Гюнюл се развика. А когато сутринта след покушението го видя да спи пред вратата й, мислено си осъзна: "Азизе, най големият ти кошмар се сбъдна - влюбен е в нея" . Да вметна че Гюнюл в първи сезон, а във втори я обличаха много елегантно.

Ето и бабане го е поздравила.

Последна редакция: пт, 24 сеп 2021, 10:25 от daniela1504

# 646
Стели, благодаря на Варна за превода и на теб, че си намерила човек, който да го направи.
Момичета, страхотни сте, че всяка отделя от личното си време и не позволява Акън и Ебру, Миран и Рейян, а и Hercai, да потънат в забвение...
Даниела, като спомена за стайлинга, да си кажа, никога не ме е дразнил. Някои от тоалетите може и да не са ми била допадали на 100%, но те си бяха съобразени за региона, в който се разказва историята. Но пък на хубави хора и скъсан чувал да им облечеш пак, ще те впечатлят.
На мен страшно много ми хареса, че реално любовта излезе по- силна от ненавистта и болката, от лъжата и обидата, дори от дълга на отмъщението, който Азизе беше вменила на Миран. А и скоро идва момента, в който ще разберем, че Миран е бил заключил любовта си към Рейян, години преди тя да го познава и обикне... Тази любов само е чакала да бъде пусната, за да се развихри, както всички видяхме.

И откъса ''Да обичам... не мога.''

-   Ако искаш вярвай, ако искаш, не вярвай. Той направи всичко. Бях прав в гнева си. Разбра ли?

-   Как може човек да живее с такава ненавист?

-   Ненавист… Аз не се научих на нищо друго, освен на ненавист.

Да обичам… не мога.

Да прощавам… не мога.

Да бъда щастлив… не мога. Ненавистта вътре в мен е по- истинска от всички други чувства.

През целия си живот раснах, опирайки се на тази ненавист.

-   ‘’Твоят баща… Въпреки сълзите на майка ми и баща ми, убил ги и двамата.’’

# 647
Heart
Момичета, едно прекрасно утро е! Прекрасен да е и денят Ви!
Имаме превод от една чудесна съфорумка на, която и тук й Благодаря от сърце - varna_2 🍀💝🌹

"Може да не си редом до другите хора, но те са в молитвите и ти мислиш за тяхното добро. Аз съм от хората, които ценят точно това. Заклех се винаги да бъда верен на този принцип и на отговорността, която спазването му носи със себе си."

varna_2  от мое име и от вписващите се тук момичета отново най-искрено Благодаря 🍀💝🌹

Безкрайно благодаря за чудесния превод HugHeart
"Може да не си редом до другите хора, но те са в молитвите и ти мислиш за тяхното добро. Аз съм от хората, които ценят точно това. Заклех се винаги да бъда верен на този принцип и на отговорността, която спазването му носи със себе си."
Като казвам, че Акън е невероятен човек, го мисля точно така. Мили думи и изказване за всичко, което се случва в живота му. Скромен, чувствителен и много интелигентен. Как да не го заобичаш.....

# 648
"Да обичам... не мога" - приближава се към красивото й лице и очите му вътрешно друго говорят....
"Да прощавам ... не мога" - и още по плътно към нея се приближава, а очите му говорят, колко е раздвоен между чувствата си и отмъщението.
"Да бъда щастлив… не мога." и тогава предпочита да се махне от нея, за да не я прегърне или знам ли, и да не разкрие усещанията, които го разкъсват отвътре.

Относно обяснението за това, че предпочита актьорството пред света на математиката, ми прилича на добро оправдание пред майка и баща му защо напуска академичния живот.
Но не ме разбирайте погрешно, радвам се че направил своя избор, така ни отвя и всички нас! Heart Eyes

# 649
Безкрайно благодаря за чудесния превод HugHeart
Като казвам, че Акън е невероятен човек, го мисля точно така. Мили думи и изказване за всичко, което се случва в живота му. Скромен, чувствителен и много интелигентен. Как да не го заобичаш.....
Много точно казано Дени и съм съгласна на 100% с теб.

''Аз съм едно дете и тази книжка ми помагаше да не се чувствам самотен и ми показа, че всъщност съм част от многолюдно семейство.''

Няма значение колко са децата в семейството, за да не се чувстваш самотен... И тук си спомних думите на Миран към Азизе ''Аз израснах сам''. И ''Роден съм в самота. И бях хвърлен в самота.''
От всичко написано, лъха една меланхолия, самота, тъга и много голяма интелигентност.
И да повторя думите на Дени. Как да не го заобичаш...

# 650
Здравейте и от мен и успешен слънчев ден а всички. И след този прекрасен превод се за мислете дали е възможно този човек да се е държал неадекватно грубо и е идвал пиян на сни ките твърдо казвам не. Той притежава изключително чиста душа и смятам, че е много раним човек много често казваше ролята на Миран какви чувства е отключила в него така я изигра, че ни по бърка и ни даде сметка да се замислим за много неще от живота ни и както казах неведнъж киното може да е само роля и илюзия, но 70% е реалността от живота и какви качества притежава човек.

# 651
"Да обичам... не мога" - приближава се към красивото й лице и очите му вътрешно друго говорят....
"Да прощавам ... не мога" - и още по плътно към нея се приближава, а очите му говорят, колко е раздвоен между чувствата си и отмъщението.
"Да бъда щастлив… не мога." и тогава предпочита да се махне от нея, за да не я прегърне или знам ли, и да не разкрие усещанията, които го разкъсват отвътре.

През цялото време на тази сцена всичко в него крещеше "прегърни ме", "имам нужда от теб", "ти си моето спасение". Рейян плачеше заедно с него, усети болката, самотата......това беше момента, в който тя реши да остане с него въпреки болката.

Здравейте и от мен и успешен слънчев ден а всички. И след този прекрасен превод се за мислете дали е възможно този човек да се е държал неадекватно грубо и е идвал пиян на сни ките твърдо казвам не. Той притежава изключително чиста душа и смятам, че е много раним човек много често казваше ролята на Миран какви чувства е отключила в него така я изигра, че ни по бърка и ни даде сметка да се замислим за много неще от живота ни и както казах неведнъж киното може да е само роля и илюзия, но 70% е реалността от живота и какви качества притежава човек.

Съгласна съм на 100%. Човек като Акън по никакъв начин не би се държал грубо и неадекватно. Всичко е една голяма лъжа и клеветническа кампания срещу него. Не получиха каквото искаха от него и се наложи да измислят лъжи. От всички интервюта през годините назад се осеща откровеността, интелекта, добротата в този човек.
Той наистина заслужава успехите, любовта на феновете и най-добрите роли.

Днешната ми игра 😂

Последна редакция: пт, 24 сеп 2021, 15:43 от DeniAra

# 652
Категорично и аз мисля, че това с пиянството е силно преувеличено. Толкова време да не се каже нито дума и точно на финала си е отвсякъде скалъпено. Всеки артист подписва договор и огромен екип участва в заснемането на всяка една сцена и се търпят неустойки ако се закъснява или възпрепятства процеса на снимки. Тази Бану е направила интригите и вместо любимците ни да се разделят с добро и хубави чувства те се отписаха от социалните мрежи и една финална снимка не направиха. Накрая заради хилядите недоволни фенове пуснаха общата с всички герои и екип от финалната сцена, но вече скандала беше голям. Яд ме е, че не се видяхме общи интервюта на Акън и Ебру в трети сезон и общи снимки, за което мисля, че освен някоя интрига от важен човек там няма какво друго да е. Нали точно продуцента е главния и трябва да сплотява екипа, а не да ги настройва.

# 653
Детели и Дени абсолютно сте прави и по този повод искам да вметна как всичко зависи от продуцент екип и т. н филма Почукай на вратата ми направи своя финал не можете да си представите какво уникално изпращане направиха всички, имаше невероятно много снимки, клипове, видеа и главните герой са двойка и в реалния живот какво нещо е екипа значи, всичко си зависи от хората това не значи, че Акън и Ебру трябва да са заедно, но тази кукувица Бану спретна една ужасна история и остави в хората усещане, че се мразят, но аз мисля, че те са запазили добрия тон и отношение по между си.

# 654
Дени, чудесни са.
Вили, страшна си, в добрия смисъл. Усмихна ме с кукувицата Бану. Поддържаме си орнитологическите заложби, след щъркела, свраката, гълъбите ни, сега си имаме и кукувица. Но си абсолютно права за всичко.

Знам, че Акън доста често е импровизирал репликите си, дали защото така е чувствал не знам, но е факт, че са много добри. Аз знам или поне си спомням за няколко момента, момичетата,които помнят останалите да казват...
Та днес стигнахме до една от импровизациите, които аз помня и това е ''Блокира. Системата ми блокира.''

Ето и момента ''Господ да помага''

-   Миран? Добре ли си, братле?
-   Отбий встрани.

-   Миран, добре ли си, братле?
-   Не. Душата ми не изстива, братко! Душата ми не изстива!

-   Разбирам, братле. Положението е тежко. Господ да помага.
-   Аз не знаех! Не знаех, че така ще стане! Блокира! Системата блокира!

-   Какво не знаеше, Миран? Не разбирам.
-   Че сърцето ми ще се разпадне и ще се разпръсне като пясък!

Всеки път, когато погледна Рейян, всеки път, когато трябва да я излъжа, нейните невинни погледи се забиват в мен, като остри игли! Нещо ми причинява болка! Никога не съм се чувствал така. Никога не съм се чувствал така!

-   Братле, ще се оправи. Всичко ще се оправи.
-   Какво ще се оправи? Какво ще се оправи?

Нищо няма да се оправи! Рейян няма да забрави това, което й сторих. Няма да го забрави! Никога няма да ми прости! Няма да ме погледне, както преди! Не знае дори и половината от лъжите, които й казах. Какво ще се оправи? Нищо няма да се оправи!

-   Братле, ти съжаляваш ли, че отмъсти?
-   Да тръгваме вече. Ще закъснеем.

# 655
Момичета, аз не мога да правя колажи, но много харесвам тези, които Вие правите.🌹🌹
Ще кача два, които ги взех от страниците във ФБ, посветени на нашите Реймирчета.

Последна редакция: пт, 24 сеп 2021, 18:21 от Stella2021

# 656
Да направя едно малко пояснение към прекрасния превод на Варна.

След края на поредицата Hercai турските фенове искаха да подарят на Акън нещо ценно, за да запомнят работата му, която обедини хиляди хора, влюбени в него и неговия герой. Поредицата докосна сърцата на мнозина и феновете решиха да сложат всички тези послания и благодарности в една книга. Лотосът беше изпратен на Акън преди няколко седмици, но след бегъл поглед той го остави настрана, тъй като трябваше да се чете на специален ден. Преди два дни, на рождения си ден, Акън прочете книгата и благодари на феновете...

По искане на турските фенове, корицата е създадена от красивата Анастасия Рос

''Почувствах, че тя трябва да принадлежи към специален ден, затова исках да изчакам рождения си ден, за да прочета цялата книга наведнъж.''

А, и между другото, след като разбрах за какво иде реч във въпросната книга ''Лотос'', това изречение придобива съвсем друг смисъл:
''Аз съм едно дете и тази книжка ми помогна да не се чувствам самотен и ми показа, че всъщност съм част от многолюдно семейство.''
Това означава, че в момента той се чувства самотен...

Последна редакция: пт, 24 сеп 2021, 18:00 от cvetansk

# 657
Цвети, и аз останах с чувството, че се чувства самотен, но не и само сега, а и в детството си е имал моменти на самота.

https://www.instagram.com/p/CUGTf8AocAW/?utm_source=ig_web_copy_link

Последна редакция: пт, 24 сеп 2021, 19:00 от Stella2021

# 658
За импровизациите на Акън, Джем Кърджъ и май Тансу бяха споменали в интервю, но конкретен момент не знам. Всъщност в хотела в Урфа мисля имал предложение, конкретно за сцената с влизането им. Но пък за режисьорски гафове веднага се сещам, ето вчера по ДФ се позабавлявах с сладките капризи на бременната Рейян за шоколад и дюнер и вълнението на бъдещият татко Миран. Та понеже зрителите много искаха да видят реакцията и на Рейян когато научава новината за бебето и самата сцена е била снимана след това в кадъра се виждаше пръстена на Дилшах, който Миран даде след като научи за бременността й, тоест в до сниманата сцена този пръстен не трябваше да е на ръката й. Също сещам се и за момента когато Рейян припадна пред вратата на колибата, беше сутрин и щяха да влизат да закусват, а после когато Миран и Фърат чакаха притеснено докторката да я прегледа, заради припадъка изведнъж беше станало вечер и тя приготвяше вечерната трапеза с допълнителните прибори за госта от далече дето малко ще се забави. То излезе че притеснения от припадъка й Миран ще чака Фърат да доведе докторката цял ден, да бе да. За мен това си беше пореден режисьорски гаф.
Ох, а като чух отново обвиненията и  грозните клетви на Султан към Миран и най вече Рейян пак ми призля. Принципно не съм суеверен човек и не се връзвам на такива неща в живота, но да го чуеш от страни много грозно беше. Разбирам я, душата й гори, загуби дете което едва скоро беше преоткрила, но изрече много тежки думи бе. Гюнюл поне обвиняваше себе си и изпитваше угризения на съвестта, заради постъпките си спрямо Рейян и Миран.
Също така се сбогувахме с Мави, както Цвети беше писала на скоро много красиво заснет момент.

# 659

''Почувствах, че тя трябва да принадлежи към специален ден, затова исках да изчакам рождения си ден, за да прочета цялата книга наведнъж.''

''Аз съм едно дете и тази книжка ми помогна да не се чувствам самотен и ми показа, че всъщност съм част от многолюдно семейство.''
Това означава, че в момента той се чувства самотен...

Изключително красив и ценен подарък за един човек и то артист. Заслужил си е цялата любов на феновете. Да прочетеш благодарности, споделени истории как си повлиял на непознати хора, как си въздействал за промяна в мислене и начин на живот е колкото насърчаващо, толкова и задължаващо. Феновете са непостоянни и както обичат, така за една грешка могат да смачкат човека. Затова Бану се опита чрез лъжи и манипулации да въздейства на феновете. Искаше да срине Акън. Просто той реагира супер интелигентно, не се повлия от глупостите и не отвърна с гадно, а запази видимо спокойствие. Това го задържа на повърхността и предизвика феновете да го подкрепят още повече. Удивителна постъпка за човек с темперамента на турците и изобщо народите на нашите ширини. Без да правя сравнения, но познавам това чувство и колко е трудно да запазиш добрия тон когато се излива помия върху теб.

''Почувствах, че тя трябва да принадлежи към специален ден, затова исках да изчакам рождения си ден, за да прочета цялата книга наведнъж.''[

Това изречение показва колко е търпелив и дисциплиниран в ежедневието си. Да запапазиш удоволствието за един специален ден означава, че умее да се въздържа, да изчаква, да контролира импулса. Това не се постига за един ден, години работа се иска върху себе си, за да се научиш на такава дисциплина. Още означава, че както се въздържа да му е хубаво, се въздържа и от лошото. Само уравновесен човек и такъв, който познава себе си може да реагира по този начин. Абе, обичам този човек, имам чувството че го познавам, че ми е приятел с когото не сме се виждали от много години. Не знам дали съм полудяла, но така ми действа и ми харесва. Всяка негова дума е като прозорец към душата му.

]''Аз съм едно дете и тази книжка ми помогна да не се чувствам самотен и ми показа, че всъщност съм част от многолюдно семейство.''

Абсолютно признание за душвното му състояние. Може външно да не му личи, но отвътре търси сродна душа, споделяне, топлина. Даже и да не е толкова самотен колкото ние си мислим, самотата присъства в живота му. За един интроверт като него да признае за самотата си е знак, че е почти накрая на силите си. Не съм психолог и споделям само мое собствено виждане, но категорично Акън крещи за възпламеняваща любов. Ролята му на Миран май е оказала повече въздействие върху него отколкото върху зрителите.

Най-новата снимка на Акън. Споделена е преди минути от човека с него. Според коментарите това момче с очилата бил адвокат и негов приятел. Фенките полудяха по външния му вид. Повечето коментари са "Този човек става все по-красив". Ами така си е 😍🤩

За Акин/Миран времето е спряло. Реалност и роля са се слели в едно. Ето моята интерпретация на сливането...

Последна редакция: пт, 24 сеп 2021, 21:34 от DeniAra

Общи условия

Активация на акаунт