Седмокласници 2020/2021 - Първо класиране - (12.07 - 18.07)

• 95 069
  • 1 593
  •   1
Отговори
# 420
  • София
Момичета, съчувствам ви!
При нас- София област класирането излезе вчера след обяд, днес сутринта се записахме.
Представям си колко изнервящо е това чакане,  още повече,  че всеки има някакви планове.
Успех ви желая !
Ти изби рибата! Как е излязло вчера? Та и се записахте?

# 421
  • Варна
Стана ми интересно, къде публикуваха това класиране за София област?

# 422
  • В центъра на моретата
УжасТ, докато чета на 24 страница, се появили още 3 в темата. Явно адреналина се е покачил Simple Smile.
Дишайте дълбоко, тези, които са дошли до морето - да поплуват, тези, които са далече - да си усилят климатиците на студено. Зарязвайте чистенето, пуснете си някой як албум, усилете музиката и релакс до заветния час. Даже и рима стана Simple Smile.
Идва и второто класиране, а след него редене на желания и трето..... какво ще правите тогава.
И без това, засега ние нищо не можем повече да направим - децата дадоха всичко от себе си, оценките от НВО-тата са ясни, желанията наредени - на нас ни остава да чакаме.

# 423
  • София
Стана ми интересно, къде публикуваха това класиране за София област?
Партенка. Класирането излиза едновременно за всички области.

# 424
Момичета, съчувствам ви!
При нас- София област класирането излезе вчера след обяд, днес сутринта се записахме.
Представям си колко изнервящо е това чакане,  още повече,  че всеки има някакви планове.
Успех ви желая !
Да, сутринта в 9 часа го записах.
Не знам кога и дали е едновремено , казвам, че вчера излезе класирането и днес се записахме.
Останалите догадки не са моя работа.

# 425
Аз тук само да попитам дали мога да избера от училищата, на които се класирамЕ на първо и второ класиране, и пази ли НИ се мястото😀🤣😂😀?

Момичета, нека всяко дете да попадне в училище, което ще му даде крила и развие  възможностите му🥰. Късметът да е с вас и децата, и следващата седмица да се отдадете на заслужена почивка🤗.
Ние записахме юнакът миналата седмица, но сега се вълнувам за едно близко детенце и ви чета внимателно.
П.С. Не всички деца от София ходят на частни уроци 😉.

Последна редакция: вт, 13 юли 2021, 20:19 от silan

# 426
  • София
Момичета, съчувствам ви!
Представям си колко изнервящо е това чакане,  още повече,  че всеки има някакви планове.
Успех ви желая !
Не знам кога и дали е едновремено , казвам, че вчера излезе класирането и днес се записахме.
И къде това?

# 427
Момичета, съчувствам ви!
Успех ви желая !

Би ли обяснила, списъка в училището ли беше или на сайта на МОН?

# 428
Айдее, родИ се седмокласна легенда.

# 429
Що бе? Може да са записани в  ЧПГЧО " Челопеч".  Joy

# 430
http://www.pg-vpeev.com/%d0%ba%d0%bb%d0%b0%d1%81%d0%b8%d1%80%d0% … 1%82%d0%b0%d0%bf/
Що така злобно, бе момичета?
Дидева,  не го очаквах от вас!

# 431

Честито и хубаво лято  ! Злобни сме, защото сме изнервени и мислехме, че ни пързаляш

# 432
  • София
Шок! Момичета, тези не са и чували за лични данни.

# 433
Щото явно говорим за компютри и компоти. Не може всички да чакаме МОН, а Вие да не уточните, че гимназията няма нищо общо с очакваното класиране.
http://www.pg-vpeev.com/%d0%ba%d0%bb%d0%b0%d1%81%d0%b8%d1%80%d0% … 1%82%d0%b0%d0%bf/
Дидева,  не го очаквах от вас!

# 434
Дидева,  не го очаквах от вас!
                  Да бяха им написали и ЕГН-тата ! Yum За лични данни става въпрос! От години не съм виждала такъв списък.

Общи условия

Активация на акаунт