Седмокласници 2020/2021 - Първо класиране - (12.07 - 18.07)

• 94 818
  • 1 593
  •   1
Отговори
# 735
  • на пистата
Училището в което учеше сина ми..а и сега си остана  много се е занижил бала а винага е било в топ 10в Пловдивска област(даже но 5то и 6то място).Миналата година А парарелка(езикова) мин бал е бил 338на 494 най-висок.Тази година е 260/435.Професионалната гимназиа в района.е обрала децата.Мин,година там мин бал е бил 100,тази година е 240.

За кое училище става въпрос?
СУ "Васил Левски" Карлово
Скрит текст:

Скрит текст:

# 736
Здравейте, дъщеря ми е приета на второто си желание и в момента се чуди дали да се запише или да се пробва на второ класиране за първото си желание. Въпросът ми е - ако и на второ класиране не и стигне бала за първото желание, рискува ли да загуби класирането по второто желание.

абсолютно нищо не рискува

# 737
  • София
Не знам, записвам го. Това ни беше второ желание, първото ни беше системно програмиране.
И по бел и по мат и по ит има 5.
66 бел и 52 мат. Както и да го смятам, все е 311, но на мен лично не ми пука, тук искаме.
Балообразуването е 3 х МАТ, 1 х БЕЛ - получава се точно 300.

# 738
Има ли някъде статистика за София област?

# 739
# 740
Момичета, ние утре отиваме да се записваме, но пак ще ви чета.
Благодаря ви за експресната информация, която много ни помогна за подредба на желанията. Приети сме на първо желание  ГПЧЕ "Ромен Ролан" и радостите на всички около девойката са големи.
Честито на всички приети и успех на всички, които ще се пробват на следващите класирания!

# 741
Момичета, какви документи се подават за второ класиране?

# 742
  • София
Момичета, бързах за киното и не успях да напиша всичко. Честито на приетите по първо желание и късмет, успех и попътен вятър на всички, които ще чакат второ класиране Kissing Heart
KallyMay, st.dobri, темата ще опустее без вас, това, с кандидатстването, е само момент в живота на децата ни. Тук си споделяме всичко Kissing Heart
Забравих да напиша бала на сина ми - 443.500, 2АЕГ с ИЕ, МАТ, География.

lulumba,  силни прегръдки и от мен, детето ти е прекрасно и най-важното - има страхотна майка до себе си Kissing Heart

# 743
  • Голямата Мушмула ¯\_(ツ)_/¯
няма да ви напускам. не още, е скоро, а може би и хич не. Simple Smile
научавам много от всяка от вас. Simple Smile

честито на всички приети. късмет на тези, които ще чакат второто класиране. Simple Smile
аз смятам да се почерпя и по двата повода. Simple Smile да не се развали бейлиса. Simple Smile

и да кажа, дете на добра приятелка е прието по трето желание.
и двете са доволни, защото  в дните за размисъл, поразмислили и решили, че третото е трябвало да е първо. Simple Smile Simple Smile Simple Smile

# 744
lulumba,  силни прегръдки и от мен, детето ти е прекрасно и най-важното - има страхотна майка до себе си Kissing Heart
Наистина е такъв - умно и възпитано дете. А хората с интересни хобита са си интересни като личности Simple Smile Лулу, не се отчайвай, другата седмица ще се наредят нещата 😘

# 745
Привет, 3.5 точки преодолими ли са в желано училище за 2ро класиране?

# 746
Нашата девойка е приета в желаното училище - 32 СУ, но във втората по желание паралелка АЕ/НЕ. Дели я 1 точка от тази с АЕ/ИЕ, така че ще се пробваме и на второто класиране. Бал 430 т.

Поздравления за всички записващи се деца и късмет на останалите на следващото класиране!!!

# 747
  • София
Сакън за бейлиса, Добри!

Бебчо, тук съм си и нямам никакво намерение да ви напускам Hug .
Пък и тепърва ще става весело - и в 10-ти и в 12-ти клас, че и нататък да сме живи и здрави.

Някой по-назад беше написал, че свидетелството за основно образование не остава в училището, в което се записва детето. Това наистина ли е така, защото при нас (в ЧУ) го взеха и казаха, че остава при тях? Мислех си, че това си е стандартно при записването.

# 748
  • София-Младост
Остава оригинала, ще им го върнат на края на 8 клас.

# 749
Лулу, стискам палци, още малко драма до 20ти, но дано да го бъде и ще си струва зора!

Общи условия

Активация на акаунт