Седмокласници 2020/2021 - Първо класиране - (12.07 - 18.07)

• 94 882
  • 1 593
  •   1
Отговори
# 720
Ние утре се записваме - момче в 35 -то  - Природни науки - БЗО ХООС
НЕ интензивно РЕ.
Успех на всички!

# 721
  • София
Ярослава Чакърова, не, във вашия случай нищо не рискува.

Хексе, знам. Благодаря ти, че си го забелязала:smiley:

# 722
  • Пловдив
Училището в което учеше сина ми..а и сега си остана  много се е занижил бала а винага е било в топ 10в Пловдивска област(даже но 5то и 6то място).Миналата година А парарелка(езикова) мин бал е бил 338на 494 най-висок.Тази година е 260/435.Професионалната гимназиа в района.е обрала децата.Мин,година там мин бал е бил 100,тази година е 240.

За кое училище става въпрос?

# 723
  • София
Приложно програмиране Попов. Според моите изчисления балът му е 311,системата го е изчислила на 300. Доволна съм, в четвъртък го записвам, че утре съм на едно тъпо обучение и няма как.

Хм, странно е да има разминаване... да не би да има още някъде проблематични заявки и грешки в класиранията?..

# 724
  • София
Приложно програмиране Попов. Според моите изчисления балът му е 311,системата го е изчислила на 300. Доволна съм, в четвъртък го записвам, че утре съм на едно тъпо обучение и няма как.

Хм, странно е да има разминаване... да не би да има още някъде проблематични заявки и грешки в класиранията?..

Разликата е точно 11т колкото би била при по-ниска балообразуваща оценка в свидетелството. Най-вероятно се балообразува с друг предмет, който е с по-ниска оценка.

# 725
  • София
Момиче, бал 455.5,приета на второ желание I АЕГ английски с френски. Първо е английски с испански в същата гимназия, но няма да участваме.

# 726

Разликата е точно 11т колкото би била при по-ниска балообразуваща оценка в свидетелството. Най-вероятно се балообразува с друг предмет, който е с по-ниска оценка.
Там балообразуват с оценките по мат и ИТ (а не БЕЛ) от свидетелството. И аз мисля, че от там разликата.

# 727
  • София
16то желание - 1831   1 СУ "Пенчо П. Славейков", ГР.СОФИЯ   Чужди езици - ИЕ интензивно АЕ - 397.500

Детето е доволно, аз също.

# 728
Не знам, записвам го. Това ни беше второ желание, първото ни беше системно програмиране.
И по бел и по мат и по ит има 5.
66 бел и 52 мат. Както и да го смятам, все е 311, но на мен лично не ми пука, тук искаме.

# 729
Имам въпрос - ако детето е прието в 118 училище на 17-то желание, но иска да чака второ класиране за горните 16 желания, всяко училище ли трябва да се посети и да се подаде заявление за второ класиране?

# 730
Приети по 2-ро желание в ЕГ с ФЕ-АЕ, но де факто си е първо, защото писахме първото като чиста екзотика . Утре се надявам да успеем със записването. Не давам бал, защото сме прованс Simple Smile .

# 731
  • На морето!
Имам въпрос - ако детето е прието в 118 училище на 17-то желание, но иска да чака второ класиране за горните 16 желания, всяко училище ли трябва да се посети и да се подаде заявление за второ класиране?
Не. Подава се в училището, в което е прието.

# 732
Не знам, записвам го. Това ни беше второ желание, първото ни беше системно програмиране.
И по бел и по мат и по ит има 5.
66 бел и 52 мат. Както и да го смятам, все е 311, но на мен лично не ми пука, тук искаме.
Ами 300 точки Ви е балът Simple Smile Честито Simple Smile
3Х52+66+39+39=300

# 733
Не. Подава се в училището, в което е прието.
Благодаря от сърце за бързия отговор.

# 734
Аз си разпечатах заявлението за участие във второ класиране и вече го попълних. Но не съм сигурна там, където пише "входящ номер" какво се има предвид - номерът на самото дете в системата  или номерът, който е получил след подаване на заявление за участие в първия етап? Вероятно е първото, но все пак потвърдете и вие. Grinning
Статистиката за София ме обнадежди, да видим какъв ще му е късметът!

Общи условия

Активация на акаунт