Седмокласници 2020/2021 - Първо класиране - (12.07 - 18.07)

• 94 667
  • 1 593
  •   1
Отговори
# 120
  • Варна
На сайта на МГ Варна от 2 ЮНИ още пише, че комисията по записване на нови ученици ще работи от 13.07 в 11:00ч. до 16.07 в 17:00ч.
Най-добре да се види дали има такава информация в сайта на училището или като излезе класирането да звъннете да питате, в случай, че не е обявена.
Ще рефрешвам бг-мама вместо сайта, да не му навъртам трафик Simple Smile И за оценките от тук разбрах, и за класирането на вас разчитам Simple Smile

# 121
  • В реалността
Не чакайте днес класирането.
https://bnr.bg/post/101497660/otstranen-e-tehnicheskiat-problem- … -saita-priemmonbg

"Отстранен е техническият проблем с влизането в сайта priem.mon.bg, където утре ще излязат резултатите от първото класиране за прием в гимназии след завършен 7 клас, съобщиха за „Хоризонт“ от Министерството на образованието и науката."

# 122
  • София, в момента в любимото ми село Железница
,

# 123
Днес сме 12 Simple Smile , значи утре на 13.

# 124
Не чакайте днес класирането.
https://bnr.bg/post/101497660/otstranen-e-tehnicheskiat-problem- … -saita-priemmonbg

"Отстранен е техническият проблем с влизането в сайта priem.mon.bg, където утре ще излязат резултатите от първото класиране за прием в гимназии след завършен 7 клас, съобщиха за „Хоризонт“ от Министерството на образованието и науката."

Убиха всичко детско в мен Simple Smile

# 125
Излезе бала и за Плевен

# 126
  • гр.Варна
Момичета,
Какво ще кажете за точка 1?
Мислех,че ако не си приет на първо,отиваш директно на 3-то класиране!
Това е сайта на РУО-София,а не случаен.
Моля,кажете ми къде греша?
https://ruo-sofia-grad.com/%d0%b8%d0%b7%d0%bf%d0%b8%d1%82%d0%b8- … yh0X-k3kyzp207cKY

# 127
  • Пловдив
Какъв точно е проблемът? Винаги е било така - не си приет на първо класиране, затова автоматично участваш на второ класиране.

# 128
  • Стара Загора
Не, на второ отивате без да е необходимо да подавате заявление. Желанията са тези, които са наредени преди 1 во класиране

# 129
Не, на второ отивате без да е необходимо да подавате заявление. Желанията са тези, които са наредени преди 1 во класиране
Това не е ли в случай, че не сте класирани по нито едно желание?

# 130
  • гр.Варна
1.Резултатите от първи етап на класиране следва да проверите в профила на ученика на сайта https://priem.mon.bg. Ако няма посочена паралелка, ученикът не е класиран и продължава автоматично да участва във втори етап на класиране, като НЕ Е необходимо да се подава заявление.Подчертаният текст ме смути!
Нали все повтаряме,че трябва да се пишат повече желания,за да влезеш в класирането,защото не влезеш ли в първо,изпускаш и второ и вече имаш право да участваш чак на трето с ново завление и пренареждане на паралелките според наличните?

Последна редакция: пн, 12 юли 2021, 14:05 от Bonanza

# 131
  • Пловдив
Бонанза, всяка година по няколко пъти се обсъжда тази тема. Ако ученик не е приет на първо класиране в нито една от посочените в заявлението му паралелки, не е необходимо да подава заявление за второ класиране, а участва автоматично.

# 132
  • Ланкър, планините Овнерог
Това не е ли в случай, че не сте класирани по нито едно желание?
Точно и точно за това се отнася т.1

Много се надявах да не е на 13-ти. Колкото и да се правя на несуеверна, не исках да е на 13-то число.

# 133
  • Стара Загора
Точно това пише в тази точка 1.
Вярно, че ме напече на обяд, ама няма да пропусне 2 ро класиране, ако има подадено заявление преди 1 во.

# 134
  • гр.Варна
tanya_p, явно не само теб те е напекло. Тотално се омотах и вярвах,че след толкова четене всичко е ясно,но явно не е Simple Smile За заявлението  ми  е напълно ясно,но съм се объркала,че не се ли класираш на първо,участвашнаправо на трето класиране Kissing FaceFlushed

Общи условия

Активация на акаунт