Седмокласници 2020/2021 - Първо класиране - (12.07 - 18.07)

• 94 933
  • 1 593
  •   1
Отговори
# 210
Сефте. Абе знаят си работата, несъмнено. Успяват всяка година да се изложат.

# 211
  • София
Аз пък ви изтървах тотално. Току-що пробвах на майтап. Направихме залози в къщи къде ще светне утре младежът, направих скрийншот на баловете и сайтът падна.

# 212
Дали пък няма да ни изненадат посред нощ Simple Smile

# 213
Сефте. Абе знаят си работата, несъмнено. Успяват всяка година да се изложат.
Само да не им спре тока утре Grinning

# 214
Голяма излагация с тоя сайт. Дали утре ще работи 😤

# 215
Как може всяка година някакви пълни некадърници да са администратори на сайта на МОН, толкова не се научиха

# 216
Според мен, напротив...трябва да има специализирани изпити за прием в училищата със съответната насоченост и само тези изпити да са критерий за прием. Аз съм била адска зубрачка и имам едно дете адската зубрачка и едно от модела, "не ме касае нищо друго, освен това, което ме касае".... от висотата на сегашния ми опит, мисля че второто е по-разумно и че децата трябва да се развиват където са им интересите.
Значи, понеже и моята ситуация е същата Joy подкрепям с две ръце.

# 217
Как може всяка година някакви пълни некадърници да са администратори на сайта на МОН, толкова не се научиха
Това са ИТ в държавната администрация !!
Колкото плащат МОН - толкова и получават Joy

# 218
Според мен е съвсем умишлено 😁

# 219
  • Plovdiv, Bulgaria
Появи се класиране като бутон само.

# 220
Sanaka, можем ли да ги съдим за системен психически тормоз? Работодателите да ги съдят за пропуснати ползи, а също и за издевателства с непълнолетни?

# 221
Има бутон класиране и един милион грешки излизат… след като работят в 8 часа вечерта, дали няма да го качат сега или само тестват?

# 222
  • София
Sanaka, можем ли да ги съдим за системен психически тормоз? Работодателите да ги съдят за пропуснати ползи, а също и за издевателства с непълнолетни?
В какво се изразява издевателството?

# 223
  • на пистата
Има бутон класиране и един милион грешки излизат… след като работят в 8 часа вечерта, дали няма да го качат сега или само тестват?
Пише-класирането в процес на обработка 😁

# 224
  • София
Добре де, вие защо непрекъснато влизате в сайта priem? Нали утре излиза класирането? Миналата година само оценките излязоха по-рано, всичко друго си беше по график. А и сроковете са възможно най-минимални, не мога да си представя по-кратки такива. Хора все пак стоят отсреща, не е като да е магическа пръчка.

Общи условия

Активация на акаунт