Седмокласници 2020/2021 - Първо класиране - (12.07 - 18.07)

• 94 971
  • 1 593
  •   1
Отговори
# 345
  • Пловдив
Паралелките с природни науки са профил. Освен това смятам, че извън София те са доста малко, а вероятно има интерес към тях. Тази година и в ХГ-Пловдив има такава паралелка. Досега имаше такива паралелки само в три училища, които сравнително бързо се запълваха.

# 346
Разбира се, че една грешка би дала отражение на всички. Чакаме си търпеливо Wink
Аз не знам как бихме били сигурни, че класирането, когато и да е готово, ще е реално.
В Хоум офис не може ли всичко да си правиш? Само от кръста нагоре трябва да си прилично облечен и то ако има видео конференция, среща или подобно? Слава Богу аз съм си в офиса, имах 3 дни Хоум и откачих, благодарна съм на "ходенето на работа", запази ми психиката доколкото може да се каже, че е запазена LaughingLaughingLaughing

# 347
  • Бургас
Разбира се, че една грешка би дала отражение на всички. Чакаме си търпеливо Wink
Аз не знам как бихме били сигурни, че класирането, когато и да е готово, ще е реално.
В Хоум офис не може ли всичко да си правиш? Само от кръста нагоре трябва да си прилично облечен и то ако има видео конференция, среща или подобно? Слава Богу аз съм си в офиса, имах 3 дни Хоум и откачих, благодарна съм на "ходенето на работа", запази ми психиката доколкото може да се каже, че е запазена LaughingLaughingLaughing

ще четем в бг-мамма дали са оправили сгрешените балове Joy

# 348
Ще сте сигурни за класирането (или поне за изчистването на тази грешка), когато майките потвърдят, че вече са им коректни баловете.
И пак - само софиянци са засегнати. Както и тези кандидатсващи там, но само за класирането им в София. На другите това не се отразява.

# 349
А майките, които нямат бал...😭😭😭😭

# 350
Ако класирането го правеше Дидева до сега да е готово и да сме се записали Simple Smile
Много ми допада връзката на МОН с “потребителите” - просто няма такава, защото явно не сме заслужили поне едно информативно съобщение “ работим по въпроса”. Сигурно когато пуснат сървъра, ще падне, защото броят на седмокласниците искащи да си видят класирането “ще ги изненада”

# 351

И аз съм така. Никакъв хоум , сама между четири стени. Ужас. В офиса е супер.

Успех на всички!!!

# 352
  • София
Да го пускат вече, че това чакане ме побърква вече... Sad

# 353
  • София
Тази година класирането за АК, както и резултатите от НВО се появиха в интервала 11-11.30, или аз поне тогава разбрах. Вътрешно май си чакам този час Joy
Нека всичко се провери и оправи - няколко часа чакане са нищо в сравнение със сълзите дори и на едно дете.
Изчезвам да мия банята, че ще си търся още някакви съвпадения до откат Joy

# 354
Мисля, че в НПМГ могат да кандидатстват деца отцялата страна и класирането навсякъде зависи от това в НПМГ. Е, в София много повече, разбира се. Успех на децата Simple Smile

# 355
  • софия
МОН се бъгна. Май качват класирането.Многооо  чакане....

# 356
Миналата година класирането е излязло сутринта – в 8,40 ч.
 От МОН
Първото класиране за прием в гимназиите след 7 клас ще бъде обявено днес след 14 часа.  
В момента се прави последна проверка и верификация на данните с РУО.

# 357
  • София
А майките, които нямат бал...😭😭😭😭
Нищо де, ще отидат на дискотека. Joy

# 358
Мисля, че в НПМГ могат да кандидатстват деца отцялата страна и класирането навсякъде зависи от това в НПМГ. Е, в София много повече, разбира се. Успех на децата Simple Smile

Не пускайте от въздуха реплики така. Пак ще има шашнати майки.
Класирането на НПМГ касае и би разместило само софийското класиране. За детето от Видин, например, което кандидатства и в НПМГ, и във Видин за класирането му във Видин какво става с класирането му за НПМГ няма никакво значение.

# 359
И съобщение :
Първото класиране за прием в гимназиите след 7 клас ще бъде обявено днес след 14 часа. 
В момента се прави последна проверка и верификация на данните с РУО.

Общи условия

Активация на акаунт