Седмокласници 2020/2021 - Първо класиране - (12.07 - 18.07)

• 95 037
  • 1 593
  •   1
Отговори
# 360
Чакането продължава най-рано да 14 часа.

# 361
  • София
НПМГ - класирането засяга само София. Децата от др области си кандидатстват там с отделно заявление, следователно класирането им там по никакъв начин не се влияе от това дали са приети или не в НПМГ.

Събщението "работим по въпроса" не е необходимо по отношение на класирането, защото още никакъв срок не е изпуснат. Но да, би било добре да има някаква информация за всички стотици деца и родители, които сега виждат погрешен бал за НПМГ (ако могат да се логнат де). Но... по-добре да се фокусират върху алгоритъма и прекласирането сега, ако трябва да се избира къде да се хвърлят усилия.

Ако аз вземах тези решения в Информационно обслужване, сигурно щях да заключа системата за изборите, ако са били притеснени от атаки. Но с подходящо събщение (изготвя се класиране, извиняваме се за неудобството), а не с произволни грешки. Но зад завесата щях да изчисля и публикувам баловете още на 8-9.07, след подаване на всички заявления на 7.07. Така родителите щяха да реагират и да се оправят грешките в алгоритмите на спокойствие. Нищо де, ако ги пуснат днес и верни,  ще им простя Simple Smile

# 362
  • гр. Пловдив
И съобщение :
Първото класиране за прием в гимназиите след 7 клас ще бъде обявено днес след 14 часа. 
В момента се прави последна проверка и верификация на данните с РУО.
Къде мога да видя това съобщение? Благодаря! Relaxed

# 363
Във Facebook профила на МОН.

# 364
И съобщение :
Първото класиране за прием в гимназиите след 7 клас ще бъде обявено днес след 14 часа. 
[/q
И съобщение :
И съобщение :
uote]

Говорих с пресцентъра на МОН от там ми дадоха същата информация
И съобщение :

# 365
  • София
А майките, които нямат бал...😭😭😭😭
Нищо де, ще отидат на дискотека. Joy

На дискотека с бални рокли - и вълкът -сит, и агнето -цяло Joy

# 366
И съобщение :

https://www.facebook.com/%D0%9C%D0%B8%D0%BD%D0%B8%D1%81%D1%82%D0 … -1557953497816581

# 367
  • Варна
Ок, значи поне няколко часа ще се опитам да поработя, че досега въобще не можех един мейл да напиша!Чакането продължава .

# 368
  • на пистата
Да ви разсмея малко.Моят синковец като малък си мислел,че Бал е:
Отиваш,танцуваш,който танцува най-добре има най-висок бал 🤣🤣🤣

# 369
  • Бургас
вече е и на прием.мон.

толкова ли пък не можаха да ги напишат и проверят тези алгоритми предварително...начините за балообразуване са одобрени и публикувани преди месеци...

# 370
Хубаво е, че го написаха това съобщение. Толкова хиляди хора се вълнуват ( ученици, майки, роднини и приятели). Дано само това “след 14” часа да не е към 5 😀

# 371
  • София
Или да се окаже, че са имали предвид след 14 чАса Simple Smile

# 372
Да 😂
На мен от 8 и половина са ми зазвъняли да ме питат къде е прието детето ми. Последно така ме тормозиха, когато бях бременна и ми мина термина, а аз още не бях родила 🤣

# 373
Или да се окаже, че са имали предвид след 14 чАса Simple Smile
възможно е, ще е малко преди полунощ Laughing и ще спазят срока
при нас драма няма , знаем къде ще е прието, но пак проверявам

# 374
Като гледам какви са коментарите по случай класирането и грешките  във фейсбука на МОН , чак срам ме хваща Sweat Smile

Общи условия

Активация на акаунт