Седмокласници 2020/2021 - Първо класиране - (12.07 - 18.07)

• 95 079
  • 1 593
  •   1
Отговори
# 390
  • София
Години съм тествала нови системи и не искам да ви плаша, ама нашите специалисти бяха ... Като дойде нова версия се оправя последното искано за оправяне нещо и се връщат добре забравени стари грешки, които направо не знам къде са си ги крили, та да ги извадят от чекмеджето пак. Успокоява ме мисълта, че системата която съм тествала е в пъти по-сложна от това, което се очаква да стане тук.

# 391
В крайна сметка от МОН ще спазят срока. Всичко друго са нашите нерви …

# 392
  • София-Младост
Грета Ей
Страшно е...ако сами не си всеем паника, няма да ни бъде...драма, чета и във ФБ, абе луда работа. Сякаш с мрънкане ще станат по-бързо нещата. "
"Имат цяла  седмица, какво правиха до сега и не си свършиха работата... а защо пише до 13.07., да го напишат по-ясно...написаха след 14 - ама защо чак тогава...сега ли намериха да проверяват..."

# 393
  • Някъде на край света
Някъде към сътраница 44 на темата ще се появят резултатите. Дотогава може да направите овесени бисквити, отнема време и ще се разсеете.

Грета, това нещо предизвикателно ми звучи ! Simple Smile
Някои сме на работа без бира... Wink

# 394
Ние от Варна още не сме си видяли баловете, да се надяваме, че няма нови паралелки тази година, за да не се затруднят ай ти специалистите...

Smile

"That made my day", ми идва на ума. Сигурно на български ще се каже: едно нещо, което да ме накара да се смея от сърце в сегашното ни положение...
Flowers Hibiscus

# 395
  • София
"Имат цяла  седмица, какво правиха до сега и не си свършиха работата... а защо пише до 13.07., да го напишат по-ясно...написаха след 14 - ама защо чак тогава...сега ли намериха да проверяват..."

И майка ми точно това ми пише... 🤣 Срам нямали... Казах и че все още са си в срок и да се успокои малко. 😀

# 396
  • София
Бабите са .... Майка ми се обади 5 минути след 11 часа в деня на матурите да пита какво е направила внучката. Ми тя внучката още не беше излязла ....

# 397
  • София
Бабите са .... Майка ми се обади 5 минути след 11 часа в деня на матурите да пита какво е направила внучката. Ми тя внучката още не беше излязла ....
В моя случай тя е майката, а брат ми е кандидат-гимназистът. 😀
Иначе спря да ми пише, явно очакваше и аз да ги насоля, ама удари на камък. 🤣

# 398
Вие представяте ли си как се въвеждат оценките на 11 000 деца? Всяко има поне по 10.
После трябва да се въведе балообразуването на 400 паралелки. Нормално е да стане в последния момент, просто си отнема няколко дни.

Толкова ли е страшно, че вместо в 10:00 резултатите ще се появят в 14:00 или в 17:00? До сега чакахме, ще чакаме още. Така или иначе записването е от утре.
Аз нямам проблем с чакането. И да, представям си как се въвеждат данните, като обаче отчитам, че самата държавна институция - МОН си е определила сроковете за въвеждане и съответно публикуване на класирането.  И то ВЯРНО. Така че, никакви извинения за държавната администрация нямам - все пак тази система и всичко свързано с нея е платено с данъците на всички ни.  Все ми е тая дали класирането ще излезе в х или у часа, важното е да е днес и то коректно.

# 399
И аз току що бях удостоена със скрийншот и загрижено питане - " ти успя ли да я запишеш преди да се срине сайта?"

# 400
  • Варна
Много пъти съм споделяла колко е "наясно" ММ с кандидатстването. Обаче явно днес и той се е развълнувал Simple Smile Преди малко ми вика: "Сайта на МОН за класирането пак се е сринал. И вчера било така. Да знаеш, няма нужда да проверяваш излишно". Пратих го към хладилника и да не ме мисли колко често ще проверявам! Joy

# 401
Вие представяте ли си как се въвеждат оценките на 11 000 деца? Всяко има поне по 10.
После трябва да се въведе балообразуването на 400 паралелки. Нормално е да стане в последния момент, просто си отнема няколко дни.

Толкова ли е страшно, че вместо в 10:00 резултатите ще се появят в 14:00 или в 17:00? До сега чакахме, ще чакаме още. Така или иначе записването е от утре.

Някъде към сътраница 44 на темата ще се появят резултатите. Дотогава може да направите овесени бисквити, отнема време и ще се разсеете.
Много топло за фурната Simple Smile А аз иначе кокосова торта ще правя, Simple Smile

# 402
  • Бургас
доста вероятно е системата на мон да е свързана с електронните дневници, а алгоритмите за балообразуване можеше да си ги напишат предварително.
те с тая система го изкараха все едно ръчно броят всичко.
вярно, че още срокът не е минал, но с това зависване последните дни и за капак грешен бал, някак си напрежението доста се вдигна, поне за мен.

# 403
  • София
Аз събрах една чета деца и ще ги водя на кино - прожекцията е от 14.20 часа, ще хапвам пуканки и дано успея да се концентрирам върху филма Joy

# 404
  • София
От три дни лъскам прозорци, блестят като никога... Остана един етаж, явно МОН играят партия с половинката ми.

Общи условия

Активация на акаунт