Седмокласници 2020/2021 - Първо класиране - (12.07 - 18.07)

• 94 771
  • 1 593
  •   1
Отговори
# 975
  • Перник
Към тези, които вече са се записали - смени ли се статуса ви на "записал се" в сайта?

Проверих около 2 часа след записването, статусът беше сменен. Но при нас организацията беше следната: след като попълниш хартиите в коридора ти ги проверяват, подписват и те пускат да влезеш в кабинета по химия, където седят 3 дами - едната чете бавно и отчетливо имената на дете и родител, втората ги записва в тетрадка, а третата (госпожата по ИТ, както ме уведоми Калоян после) цъка нещо на компютъра. Та вероятно тя е сменяла статуса Simple Smile

# 976
  • Голямата Мушмула ¯\_(ツ)_/¯
ако аз трябваше да кандидатствам щяха да ме скъсат и на 18 класиране значи. Simple Smile Simple Smile Simple Smile
Благодаря, ети, но вчера май видях друго, по-човеколюбно.
пишеше паралелката и след това минимален и максимален бал.

# 977
  • Някъде на край света
Дидева се е погрижила да ни е оцветено и красиво. На сайта й го има. Simple Smile

# 978
  • sofia
Ние подадохме за второ класиране днес ,макар да няма шансове да се добере до второ желание  - 10 т отгоре е последното прието дете. Статуса ни се промени на " заявил  участие" .

Как така сте подали молба за второ класиране и сте последното прието дете?

# 979
Когато са 1-2 РУО за план Б - да, но не и половината азбука, разхвърляна из цяла България.
.
katiABV, дали видяхте географският показател на сниманите РУО?
Конкретно в изказването, което съм цитирала, няма изобщо снимки, та не знам - но и не виждам какво значение има географския показател. Ако си готов да обмислиш да си пуснеш детето да живее само от 8-ми клас - на общежитие - в името на по-добрата гимназия... но в същото време имаш и задръжки, и угризения, и... ами, просто ти е мъчно... да, можеш да имаш колебания. Колкото си искаш. До последния момент. Вкл. до второ класиране и в двете области.

# 980
  • София-Младост
ако аз трябваше да кандидатствам щяха да ме скъсат и на 18 класиране значи. Simple Smile Simple Smile Simple Smile
Благодаря, ети, но вчера май видях друго, по-човеколюбно.
пишеше паралелката и след това минимален и максимален бал.

https://docs.google.com/spreadsheets/d/17hD_N03CKhpTtZGB6W0_66VG … /edit?usp=sharing

# 981
Ние подадохме за второ класиране днес ,макар да няма шансове да се добере до второ желание  - 10 т отгоре е последното прието дете. Статуса ни се промени на " заявил  участие" .

Имам предвид , че последното прието дете по второ желание , за което играем на второ класиране , има бал с 10 т  по-висок бал от нашия . Явно не съм се изразила ясно.

# 982
Дидева се е погрижила да ни е оцветено и красиво. На сайта й го има. Simple Smile

Simple Smile Simple Smile  Simple Smile точно това търсех. Simple Smile
благодаря

# 983
  • sofia

Имам предвид , че последното прието дете по второ желание , за което играем на второ класиране , има бал с 10 т  по-висок бал от нашия . Явно не съм се изразила ясно.

Искренно ви пожелавам да успее да влезе 👍. При нас за желанието ни трябва да падне с 16 точки, което май е мисия невъзможна. В крайна сметка са са ни живи и здрави.

# 984
  • София

Конкретно в изказването, което съм цитирала, няма изобщо снимки, та не знам - но и не виждам какво значение има географския показател. Ако си готов да обмислиш да си пуснеш детето да живее само от 8-ми клас - на общежитие - в името на по-добрата гимназия... но в същото време имаш и задръжки, и угризения, и... ами, просто ти е мъчно... да, можеш да имаш колебания. Колкото си искаш. До последния момент. Вкл. до второ класиране и в двете области.

В конкретния случай със снимката са 11 области!!! От цяла България от край до край. Това за мен си е истинско безумие - София-Варна и всички области по средата. Освен, ако не разполага с личен хеликоптер да пътува по-бързичко.
Игра на тото ли е било, не знам?!

# 985
  • София
Момичета, на подалите за второ класиране променя ли се статусът в системата по някакъв начин?
Да, при нас от незаписал се, на заявил участие. Някъде по обяд, а иначе сутринта рано се подаде заявлението.
Аз да питам ако има някой записал се в Първа или Втора АЕГ, искат ли сега медицински картон, т.нар. ЛАК или не?
Да знам да предвидя ли ходене до личната лекарка другата седмица, че са само два дни за записване и да не се окаже, че трябва. Нашата е много бавна.
Ние се записахме днес в I АЕГ, не са ни искали ЛАК.

# 986
  • София
За участие на 3то класиране имаше ли разлика дали детето е било класирано някъде или не ?
Нещо ми се върти за "гнездата", но не си спомням къде го четох.

storm76, да ви е жив и здрав рожденикът! Хубав празник и да е много щастлив с изборите си.

# 987
Когато са 1-2 РУО за план Б - да, но не и половината азбука, разхвърляна из цяла България.
.
Даже и удебеленото не е нормално. Какъв план Б?
Детето гений, с родителите (не такива) гении, ако не са били наясно, че ще бъде прието навсякъде без София с този бал, но пък самоотвержено готови да го пратят във всяка точка на България, защото, както се оказа, Ловеч е тесен за потресаващия бал от 440.5.

# 988
За участие на 3то класиране имаше ли разлика дали детето е било класирано някъде или не ?
Нещо ми се върти за "гнездата", но не си спомням къде го четох.

забрави гнездата, че пак ще се почне сутрешната битка. Simple Smile

подаваш за трето класоране, с пренареждане на желанията, като се избиара между останалите незаети.
к'от - такоз!

# 989
  • София
Десем, няма значение дали е било класирано някъде, има значение дали е било записано. Ако е записано след първо/второ класиране, за да участваш в трето, трябва да го отпишеш.

Общи условия

Активация на акаунт