Седмокласници 2020/2021 - Първо класиране - (12.07 - 18.07)

• 94 884
  • 1 593
  •   1
Отговори
# 1 425
  • София
Добри, добре съм те копирала няколко години по-късно. И аз похабих бал - тогава всички учиха английски, аз исках само немски и така стана. От гимназията избираха по две деца, да кандидатстват в Германия по някаква програма за обмен, избраха ме, а аз - а, не в чужбина не мога, ще ставам офицер. Та за ужас на всички в 90тата минута започнах подготовка по математика и ето ме втори випуск жени на ВВВУто, машинен инженер. По дескриптивна геометрия доцентът казваше, оф, на жени с ЕГ трябва със закон да им забранят да влизат за инженери.

# 1 426
  • София
Simple Smile Simple Smile Simple Smile тъй си е.

разбирам те за рабфака. ако знаеш каъв интерес предизвика темата за "фъкането". Simple Smile
Скрит текст:
през ден се налагаше да обясняваме, че е техника на бродиране на възглавнички Wink

Laughing
Ох, бе! Joy

# 1 427
  • Голямата Мушмула ¯\_(ツ)_/¯
Simple Smile събрахме се. Simple Smile

# 1 428
  • София
Рабфак имаше и редовно. Имахме колеги в групата по на 30 години, приети по тази система. Малко смешно беше - 18 годишни учат с 30 годишни, но се разбирахме отлично.

# 1 429
  • София
Рабфак имаше и редовно. Имахме колеги в групата по на 30 години, приети по тази система. Малко смешно беше - 18 годишни учат с 30 годишни.
Пък сега нищо невероятно - в момента в групата най-младата ми студентка в магистратура е 97 набор, а най-възрастната 63.

# 1 430
  • София
За рабфак чувам за първи път /Гита Ог Joy /, а се мислех за що-годе образована и наясно  с всичките соц артефакти. Laughing
Беше и далавера да се докопаш до университета с ниски оценки, но се сключваше договор с някое предприятие да работиш там 10 години. Ако знаех, че соца ще падне няколко месеца по-късно щях да се прежаля да подпиша с ТКЗС-то в близкото село, имаха място за юрист.

# 1 431
Ей, това е вече седмокласна тема! Влязохте в ритъм! С кеф ви чета!🍹

# 1 432
  • Ланкър, планините Овнерог
Ей, това е вече седмокласна тема! Влязохте в ритъм! С кеф ви чета!🍹
Тъй, тъй, до вторник все някак трябва да мине времето Simple Smile

Добри, фЪкането не ми е странна дума. Може би, защото съм я чувала и не правя мръсна асоциация. Но, ако "ъ" се смени с "а".... друго е Grinning

# 1 433
Стана ми едно мило. Сетих се за годишната си четворка по алгебра в седми клас. В праисторическите времена алгебра и геометрия се учеха отделно. Joy

# 1 434
  • София
Може ли да си избера по няколко портебители от всяка седмокласна тема и да си направим една обща? Joy

# 1 435
Добри, разкажи ни за фъкането, моля 😀. За онова с "а" сме чували 😀🤣😅

# 1 436
  • София
Да, така беше с алгебрата и геометрията. В подгответо още имах шестици,защото госпожа-другарката ни жалеше, че по немски е зар. В 8 клас я смениха... Едва изкласих 3 по алгебра и 4 по геометрия. После за дипломата останах с 5.33. Голям рев падна на кандидатстването за висше, но все пак от 12 бях 11-та.

# 1 437
  • Ланкър, планините Овнерог
Стана ми едно мило. Сетих се за годишната си четворка по алгебра в седми клас. В праисторическите времена алгебра и геометрия се учеха отделно. Joy
Не ми припомняй. Геометрията ми беше враг номер едно.

# 1 438

И учебниците бяха едни тънки, формат половината на А4, и имаше мнооого часове за упражнения.

Хванах последната година с УПК, бях в Производство на алколохолни напитки.
Мисля, че това ме беляза за цял живот.

# 1 439
  • София
Боже, нямам никакъв спомен от учебниците си по алгебра и геометрия. И като вид, и като съдържание. Joy

Общи условия

Активация на акаунт