Честитя трета месечинка на Александра на val_stef, и Деница на galiq_82, както и на всички отпразнували тези дни мини Р.Дни
Да са живи и здрави,много послушни!!!!
Ellenka, честито ти християнче Христо! Да ти е много здравичък!!!
Обърквация, и аз вчера реших да си сменям документите, заради смяна на фамилия. Пресрочих с 6мес. и ми написаха акт 20лв. Но здраве да е. Мислех да се разправям и представям болнични, но се отказах.....повече нерви от 20лв. ще строша.
Подадох си също документите към Соц. за детски и еднократна помощ. Е, там няма глоби, но и неизплащат със задна дата детски
Aila, добра идея е количката в колата, но внимавай. Ако имаш място в багажника,там я слагай, защото стават кражби. Аз немога да се възползвам от тази екстра, нямам място в багаж., а живея на 4-ти етаж без асанс.Но нерискувам
Моят син от 3 дни яде на 4часа, и вечер последно в 21ч., после в 5ч
Аз го насилвах през 3, мислех че е гладен, а той дъвче биберона, ядеше по 1ч. Докато неразбрах че ще чде през 4ч. А преди това недочакваше и два и половина
Извинете за дългия постинг
Приятен ден

чудя се а си имаме мноого коса.
Ния вече е на две сиропчета заради кашлицата и капки в нослето за хремата (адреналин 1ml + NaCl 10ml се смесват). Ние с таткото се лекуваме също. Цялото ни семейство киха, кашля и подсмърча, само кучето държи фронта. Косата я попиваме с хавлията хубаво и после с четчица разресваме, тя си изсъхва.
-слагам й фиби4ки
).Та- използвам сешоар всяка ве4ер след банята.много й харесва.
А и ако е нещо кисела,като го вклю4а и се успокоява.Голяма е смешка- върти си главата по въздушната струя.
, това даже било и признак за рахит, сега давам двойна доза капки и сутрин и вечер по 3. Искам и аз вече да правя плитки, да слагам фибички, дано дойде и нашето време и дано не се окажи, че има рахит, за сега ще се борим с това нещо.