Отговори
# 15
Здравейте мами,
Честитя трета месечинка на Александра на val_stef, и Деница на galiq_82, както и на всички отпразнували тези дни мини Р.Дни
Да са живи и здрави,много послушни!!!!

Ellenka, честито ти християнче Христо! Да ти е много здравичък!!!

Обърквация, и аз вчера реших да си сменям документите, заради смяна на фамилия. Пресрочих с 6мес. и ми написаха акт 20лв. Но здраве да е. Мислех да се разправям и представям болнични, но се отказах.....повече нерви от 20лв. ще строша.
Подадох си също документите към Соц. за детски и еднократна помощ. Е, там няма глоби, но и неизплащат със задна дата детски

Aila, добра идея е количката в колата, но внимавай. Ако имаш място в багажника,там я слагай, защото стават кражби. Аз немога да се възползвам от тази екстра, нямам място в багаж., а живея на 4-ти етаж без асанс.Но нерискувам

Моят син от 3 дни яде на 4часа, и вечер последно в 21ч., после в 5ч
Аз го насилвах през 3, мислех че е гладен, а той дъвче биберона, ядеше по 1ч. Докато неразбрах че ще чде през 4ч.  А преди това недочакваше и два и половина

Извинете за дългия постинг

Приятен ден

Последна редакция: пт, 20 окт 2006, 12:14 от bebon

# 16
здравейте момичета:)
съвсем на бързо се включвам че чакаме гости с михаела-колегите ми още не са я виждали:)
Блу ужасно е това с настимката но не се тревожете всичко ще мине,да те питам нещо понеже виждам че сте с много коса като нас -сушите ли я по някакъв начин или само с хавлията?
ка4их една снимка на Мишето в албумчето а за първата страничка как става?
Обърквация благодаря че се грижиш за оформлението
ние вчера не сме излозали че беше кофти времето и по тоя повод Миша протестира доста.
ох ще бягам че гостите идват по-късно пак Heart Eyes

# 17
Момичета, днес моята малка принцеска става на цели 3 месеца  Heart Eyes
Имам чувството, че вчера я родих... направо това време лети  Blush

Послучай мини рождения ни ден да ви почерпя виртуално, заповядайте!
Hug

# 18
  • гр.Добрич
Честито на Александра на Вал стеф и на Виктория на Ембър
Благодарим за почерпката. Тя ми напомня колко много ягоди и череши изядох това лято. Все си мислех, че ще се натровя Laughing, но ми се размина.
Днес като че ли времето в нашия град е по-добро и може да поизлезем.
Момичета, Ивчо от една седмица постоянно се опитва да  си вкара и двете ръце в устата. При вас има ли такова нещо и на какво ли се дължи?

# 19
Честити месечинки на  Али на мама val_stef, Деница на мама galiq_82, Виктория на мама Ember
Да ви се похваля, че май нашите колики отминаха. Пу-пу, да чукна на дърво. И снощи момченцето ми спа от 22.45 до 10.00, само имаше едно събуждане в 6 ч. да папка.
val_stef, тортата беше много вкусна. Я дай рецептата Wink
spinki , и мойто детенце постоянно иска да и вкара и двата юмрука в устата. Явно вече започват да си усещат ръцете и да опознават какво може да се прави с тях.
tintin, макар, че нашата коса не е голяма винаги я суша със сешоар.
Мадона, дано сме се заразили със съня от твойта принцеса.
bebon, да почерпиш после за новите документи:)
Netty, дано Ивчо се оправи от само себе си. Стискам палци, миличка:)

# 20
Вал,да ти е жива и здрава малката Али и много да те слушка  bouquet
Гъбка111 ами не са ли много малки бебчетата за сушоар малко ме е страх ,но от друга страна пък косата и не може да изсъхне само със хавлията  newsm78 чудя се а си имаме мноого коса.
и Миша си откри ръцете наскоро и много им се радва:)
хайде ние ще папкаме и отиваме на разходка че времето се оправи тук:)

# 21
  • у дома
Блу ужасно е това с настимката но не се тревожете всичко ще мине,да те питам нещо понеже виждам че сте с много коса като нас -сушите ли я по някакъв начин или само с хавлията?
titntin, дано скоро се оправим  Praynig Ния вече е на две сиропчета заради кашлицата и капки в нослето за хремата (адреналин 1ml + NaCl 10ml се смесват). Ние с таткото се лекуваме също. Цялото ни семейство киха, кашля и подсмърча, само кучето държи фронта. Косата я попиваме с хавлията хубаво и после с четчица разресваме, тя си изсъхва.
целувки от нас, като се пооправя ще ви чета и пиша повече  Hug

пп ЧЕСТИТИ МЕСЕЧИНКИ НА БЕБЧЕТАТА И ТЕХНИТЕ МАМИ   bouquet

# 22
блу аз слагах на миша такива капки по 4 пъти на ден по една капчица и много бързо се оправи не се тревожи-хайде оздравявайте:)

# 23
пак съм аз не мога да я махна тая лентичка и да сложа друга-изумявам се колко нищо не разбирам от комп,иначе си направих такава ама как да я сложа тук?!извинете невежеството ми Embarassed

# 24
  • София
Тинтин,влез си в профила,там отиди на настройки и после намери къде пише подпис.На мястото на кода на тази ти лентичка сложи кода на новата,който ти дава сайта.Дано ме разбра,макар че не съм особено сигурна,че ти го обясних добре.
Обърквация,месрси за темичката Heart Eyes
ЧЕСТИТО НА ВЕЧЕ ГОЛЕМИТЕ БЕБЕТА!!!Блу,да се оправяте,ама много бързо Naughty Hug

# 25
Хайде и ние да се разпишем наБЪРЗО HugВ момента се храним,4е Дария нададе вой в градинката пред блока където бяхме  и аз се ка4их да я нахраня и да й сменя памперса.После пак слизаме,4е имаме и компания Wink- още 2 беб4ета.Днес изпратих свеки на гарата да иде да си види къщата и да нагледа свекъра.След няколко дни пак щяла да дойде.За сешоарите- Дария е с доста коса още от раждането(сега си правим и при4ески Crazy-слагам й фиби4ки Joy).Та- използвам сешоар всяка ве4ер след банята.много  й харесва. PeaceА и ако е нещо кисела,като го вклю4а и се успокоява.Голяма е смешка- върти си главата  по въздушната струя. LaughingАбе- майтапи ве4ерни .Таткото оперира с този уред.Не виждам проблем да се използва- още пове4е кАто е вклю4ен на слаба струя и се използва от разстояние Peace.Хайде - спирам с писаниците 4е Дари сес напапка и ще бягаме навън докато има слън4ице.Като се върна  ще ви из4ета   bouquet

# 26
  • варненка от София
Здравейте, тук днес е ужасно дъждовно, влажно, мрачно, мъгливо, студено, като ви чета с тези разходки и ви завиждам. Вече нямам търпение да ни пуснат парното, че вече не се търпи, топлим само в спалнята и в другите стаи си е студено. Шушката вчера беше кисела и нервна след ваксината, а днес пък спи почти цял ден, събужда се само за ядене и пак заспива, така аз успявам да свърша нещо по вкъщи, макар че ми се спи и лежи и мързелува.
velmar блазе ви за косата, Стефани е с много малко косичка, а на тила вече взе да оплешивява  Sad, това даже било и признак за рахит, сега давам двойна доза капки и сутрин и вечер по 3. Искам и аз вече да правя плитки, да слагам фибички, дано дойде и нашето време и дано не се окажи, че има рахит, за сега ще се борим с това нещо.
Остава и притеснението ми за допълнителната гънка на крачето, ще ходим на ортопед, едва тогава ще се успокоя.
Уф, оставям ви и отивам да си гушкам пилето, след вчерашния ден не съм спряла да имам желание да я гушкам силно, силно, силно и да ми се плаче много  Cry Cry Cry

# 27
Здравейте и от нас с Даяна  Hug Hug Hug

ЧЕСТИТА З МЕСЕЧИНКА НА АЛИ И МАМА VAL_STEF-ДА Е ЖИВА И ЗДРАВА,МНОГО ДА СЛУШКА И ДА РАДВА МАМА И ТАТИ   bouquet  bouquet  bouquet
Да Ви се похваля вчера най-накрая и аз успях да отида на зъболекар,викнахме свекито да постои малко при бебка,та свърших и тази работа,ама друго си е излъчването със здрави зъби
 Joy Joy Joy Joy Joy
Иначе и ние кихаме и кашляше,пръскаме в нослето "Еуфорбиум",пием Витамин С и капки "Синекод" ама вече 2 дни ги даваме и невиждам особен ефект,дано се оправим скоро,че ме е страх и на разходка да я водя newsm78.За обличането аз и слагам боди с дълъг ръкав,ританки и отгоре ватирано комплектче,шапка и търлички и я завивам с дебела завивка,струва ми се,че е още рано за "Космонавт" newsm78.
Относно повръщането и при нас положението е същото,или повръщаме веднага след като се нахраним или като минат 1-2 часа,питах педито и тя каза,че било от лакомото ядене,но дали е така...... newsm78
Хайде оставям Ви,отиваме на разходка и после пак ще вляза да Ви чета  Hug

# 28
Здравейте!
Ние вече сме изцяло на АМ /за съжаление/. Исках да кърмя повече, но откакто  се бях разоляла кърмата ми значително намаля. Колкото и често да я слагах на цицата, тя не се засили. Дано поне да не ни повторят коликите, че тъкмо спряха вече!
Едно въпросче към мамите, които са на АМ: кога мислите да започнете със сокчетата и пюретата? Аз каката я кърмех по-дълго и нямах с нея проблеми със захранването, но сега има толкова спорове кога да се започне захранването, че не знам.

Гъбка, много се радвам за вас, че ви намаляха коликите! С акането как сте?

# 29
Здравейте,

Честито на всички бебчета, които имат повод за празник и благодаря за вкусните торти! Hug
Марулка, и аз поревавам от умиление от време на време  BlushСмяната на настроенията ми си е същата и дори по-честа отколкото като бях бременна....

Мисс74, и ние сме горе-долу по този начин облечени, притеснявам се да не е много...Но пък на Ирма й харесва да й е топличко Heart Eyes

Анди, благодаря ти!

Поздрави на всички, ние сега ще се храним.

Общи условия

Активация на акаунт