Вчера по обяд се прибрах, за да накърмя Виктор, но той сука сравнително малко. Следобяд отидох в 15,00 ч.- Виктор пак скоро беше ял адапте. По- късно сукваше по малко, но като цяло гърдите ми бяха огромни... и ужасно болезнени
Към 17ч. се прибрахме в къщи, вече ми се ревеше... С баткото никога не съм успявала да изцедя кърма, а вчера- без помпа /нали се кълнях, че няма да се цедя/ издоих 150 мл. Това далеч не беше всичко в гърдите, но поне ми поолекна.
Вечерта беше НЕПОНОСИМ.
Ревеше като съдран- на ръце, на гърда... Направо луднахме.
Тази сутрин пак не сука много, та от сега си усещам гърдите препълнени... ще взема да направя накой мастит с тази моя работа и това ревящо и неядящо бебе

Днес съм се наканила да се прибера в 12, та да може следобяд да си видя за повечко време детето и да поподредя в къщи /след сутрешното ни излизане май нито една вещ не е на мястото си/

Хайде, лек и спорен ден на всички ви!
.Е 0 усещат се гърдите пълни,но болката и буците ги няма.КАто се прибера от работа храня Дари от едната гърда и изцеждам другата ,за да събера дозата за другия ден.Тази схема действа успешно при нас.Успех 

,но сам ре6ила да го облека и д а си го изкарам на разходка 8
,в4ера не сме излзиали.И така и моя сладур ака по-малко 
дори напазирхме зарзават.

Само че аз спрях веднага след първия опит.Сега от 1 седмица давам с лъжичка,вече сме на 6 лъжички и няма проблем никакъв.Тя и преди много хареса вкуса,но стомахчето й не беше готово.Една лъжичка наистина е 2-3мл,так че ние вече сме почти на 15мл,но ще си ги увеличавам с по лъжичка на ден.