Отговори
# 270
  • София
Велмар,честит и на тебе.При нас в Младост,ако повали още малко така,направо ще натрупа Rolling EyesАз бях писала за нослето,пръскам спрейче Низита,то втечнява секрета и го изтеглям с помпичка,става лесно и бързо,а Ина не протестира особено,е ако е в лошо настроение си показва гласовите заложби,но иначе даже ми се смее като пръскам спрейчето.
Кабив,радвам се,че оздравя,ама да знаеш,че хремата е много упорита,мен още ме държи ooooh!Аз меря водата с най-обикновен термометър рибка и съм доволна,ако искаш пробвай.
Дано Ина не е толкова зимонирчава като мен,че аз съм страшен случай,като дойде зимата и спирам да живея,а почвам да съществувам SickСега се чудя какво ще правим с разходките Thinking

АВГУСТУВСКИ СЛЪНЧИЦА СЕ ПОДГОТВЯТ ЗА СТУДА!   bouquet

# 271
Привет мамчета!
Все не ми остава време да се добера до компа!Честит първи сняг,при нас вали дъжд,но може и да обърне на сняг.
     newsm51Честити месечинки на малките дечица,които празнуват тези дни Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes,да са здравички и много послушни.
 Мама Иги ще се моля за малкият Лъчко newsm17всичко да мине благополучно и да се успокоите вече,че много тревоги ви се насъбраха.
Целувки на малките душички  love001И бързо да оздравяват болничките!

# 272
  • по света
Честит ви първи сняг!
Искрено се моля,да мине успешно операцията на Лъчко на Мама Иги!Дано всичко е наред и скоро да има добри новини!!

Последна редакция: чт, 02 ное 2006, 15:51 от juliana

# 273
Здравейте мами!
Ние вчера си легнахме по рано и сега като влязох в нета,първо виждам постинга на Kabiv ,толкова се разчувствах ,защото се сетих как се молих за това бебе толкова много време и когато видях двете чертички бях наистина щастлива, просто нямах търпение да споделя радостта си и събудих Иван посред нощ в 3 часа.Бяхме пробвали цяло лято да си заченем пак пролетно-лятно бебе и тъкмо се отказахме и ето изненада!
Та размечтах се аз  и гледам линка за Лъчко...,всичко в мен се пробърна ,погледнах Ели и не можех да си представя какво изживява мама Иги гледайки своето бебе и знаейки какво и предстои.Тя наистина е много силна жена,дано всичко мине успешно и само спомена остане като един лош сън!Ще се моля за вас!
Еличка днес е невероятно плачлива,не знам защо,от както се роди не е плакала толкова. CryЕто сега спа 40 мин и пак рев,яде през един час и после повръща,после пак рев,носим се заспи за 20-30 мин и всичко на ново ,ох пак плаче, ooooh!отивам !
Дописвам си с Ели на ръце:
А иначе на мен ми хрумна  1 заглавие:
Вятър студен вее ли вее,но мама Августовско слънчице я грее!, но и другото ми харесва!

Честито и на всички месечинки днес!  bouquet Пожелавам им здраве защото това наистина е най важното!
Гери,аз пробвам водата с вътрешната част на китката и няма грешка до сега! HugРадвам се че си по добре! Hug
бубче ще те оправим от твоето зиморничество,приятелски разходки не се отказват,нали!
Честит ни първи сняг и от мен!

Последна редакция: чт, 02 ное 2006, 16:13 от MamaMargo

# 274
Мама Иги, моля се всичко да мине успешно ! PraynigДано малкият Лъчко бързо се възстанови и вече само да те радва! Praynig

# 275
Мама Иги ще се молим всичко да мине благополучно и Лъчко да се въстанови бързо! Praynig Praynig Praynig

# 276
Мама Иги, успех на операцията и занапред само слънчеви дни!

# 277
Мама Иги молим се всичко да мине благополучно и Лъчо да се възстанови бързо!  Praynig  Praynig  Praynig

# 278
Мама Иги молим се всичко да мине благополучно и Лъчо да се възстанови бързо!  Praynig  Praynig  Praynig

Praynig Praynig Praynig

# 279
  • Sofia
Мама Иги, стискам палци за малкия Лъчко! Вярвам, че всичко ще мине добре!

Днес ни излез резултата от взетия секрет от носа и ...имаме си стафилококи Sad и най-вероятно сме си ги лепнали от Шейново.Педито каза, че не е страшно положението и предписа бактробан - това е мазило, което трява да слагам вечер след баня в нослето. Дано това помогне Praynig Praynig Praynig Аз го пробвах и не е гадно, така че се надявам Димана да не плаче, като и го слагам.
Като изключим стафилококите, сме добре. Сега се събуди и ска да й обръщам внимание - няма как, отивам Laughing

# 280
  • Някъде там...
Здравейте  Stop

Мама Иги нека всичко мине успешно и Лъчко да се възстанови мноого бързо Praynig Praynig Praynig

От поста на Кабив и Блу и аз започнах да си спомням за миналата година по това време , все още си пазя теста за бременост в шкафчето:)

МамаМарго и ние днес сме като вас -плачливи , тъкмо заспи и се събуди след 20 мин, такъв рев досега не е имало. като се почна от 2 часа през ноща ,заспи за 20 мин , събуди се , рев голям. мрънкане и така всичко се повтаря и през деня. Направо се побърках. Днес е и ужасно времето , не мога го разходяи още по-зле. Одеве го взех и бум в количката и порева малко и заспа веднага навън в студа и го прибрах:) Иска си детенцето навънка, но то пък едно гадно време, а и доколкото разбрах в София валяло сняг Sad Sad SadУфф как е мразя зимата, не е истина.

А онзи ден както ви бях писала нали се бяхме запекли и то май е от АМ , с което го дохранвам и то от Нутрилон Омнео се запече-уж за запек и колики , а пък се запече и сега си минахме пак на Нутрилон само,и си ходи на ден честичко. А тогава вечерта му бръкнах с термометъра и да не ви казвам какво стана ха ха Shocked Shocked Shocked, навакса са си момчето за трите дни #Crazy #Crazy

Kabiv аз меря водата с термометър от 2-3 лв-рибка и не имало проблем.А обикновено като пусна водата и по моята чувствителност  на ръката определям и като сложапосле термометъра и винаги е 37-38 градуса.

Искам да попитам мамите, които имат климатици как овлажнявате стаята. Климатика работи през ноща нон стоп, а и от днес и през деня, но много се изсушава въздуха. Имам режим на климатика за овлажняване , но като го пусна и духа студено и не мога да го държа постоянно, та ако ми икажете с какво да овлажнявам ?

Еми това е от мен за сега. Чао и целувки.

# 281
  • София
Мамо Иги стискам палци операцията да мине успешно и Лъчко да се възстанови бързо newsm17 newsm17 newsm17
Не съм писала отдавна, но от вчера започнах работа от вкъщи - редактирам новините на колегите, че нещо не успяват да се справят. Добре че Калоян е добричък и успявам да се справя и с редактирането, и с него и с домакинската работа. Е, малко нагорно ми идва, ама няма начин Weary
Лека вечер на всички и спокойна нощ на бебоците!

# 282
Мамам Иги и нашето семейство е с теб.Стискаме палци и искрено вярваме че малкото съкровище ще се оправи. Praynig Praynig

Мама Иги, стискам палци за малкия Лъчко! Вярвам, че всичко ще мине добре!

Днес ни излез резултата от взетия секрет от носа и ...имаме си стафилококи Sad и най-вероятно сме си ги лепнали от Шейново.Педито каза, че не е страшно положението и предписа бактробан - това е мазило, което трява да слагам вечер след баня в нослето. Дано това помогне Praynig Praynig Praynig Аз го пробвах и не е гадно, така че се надявам Димана да не плаче, като и го слагам.
Като изключим стафилококите, сме добре. Сега се събуди и ска да й обръщам внимание - няма как, отивам Laughing

Eliona и ние си имаме стафилококи .Нашите са АУРЕУС .А при вас кои са знаеш ли??На нас педито ни каза ,че засега нищо няма да ни изписва и че имало вероятност малката да се пребори сама с тях. newsm78 newsm78Аз обаче я заведох на хомеопат и започнахме схема с хомеопатични лекарства.Колкото до Бактробана знам че е на антибиотична основа и затова засега се отказах от него.
Вятър студен вее ли вее,но мама Августовско слънчице я грее!,  Peace
Подкрепям темата много ми харесва Peace
Kabiv и мен много ме разчувства постинга ти,и аз като MimSss  си пазя тестовеТЕ в шкафчето и си ги погледнах с толкова умиление днес.Още повече че аз забременях след 10 месеца след направена операция на ендометриозна киста  и отсранен яйчник и то без никакво лечение.Благодаря на Господ за малкото съкровище с което ни дари.Да са ни живи и здрави слънцата и да огряват с усмивките си домовете ни. Hug
Ние от два дена се будим в 6.00 сутрин след хранене в 21.00.Преди това се будеше в 4.00 .Така че смело мога да кажа ние забравихме вече нощното хранене-пу пу пу
Толкова засега от нас.Лека и спокойна вечер за бебоците и техните мами и татковци.

# 283
Дано всичко мине успешно при малкия Лъчко и мама Иги,пожелавам им много късмет и скорошно оздравяване

# 284
Мама Иги, пращам на теб и Лъчко всичката позитивна енергия, която нося в душата си!
Стискаме палци малкото съкровище да оправи и занапред да не ви тормозят никакви  болести!
Момичета, моля ви, пишете, ако има новини за тях!
При нас вчера какафонията беше по- малка... Дано до седмица- две да "влезем в час" всички, защото иначе не ми се мисли  newsm78 С нетърпение очаквам събота и неделя да внеса някакъв порядък в домашния хаос  Crazy и най- накрая да сготвя на моите мъже прилични гозби, че напоследък мъжът ми кара само на яйца /скоро чакам да започне да кудкудяка  Blush/
У нас сме с локално парно /с камина/, което безпроблемно ни топли 2 г. Тази година правихме преустройства и преместихме камината на ново място. Явно някой от съседите ни е ровил нещо из комините, защото преди 2 вечери камината започна да пуши безподобно /от всяка цепнатинка излизаше пушек/, та освен, че я гасихме по спешност целият апартамент се окади /още ми се плаче като погледна към комина- до половината е жълт, а нагоре- катранено черен ooooh!/
Напоследък единствения щастлив човек у нас е баткото- вчера като влезе възкликна "А-а-а, мирише на саламче" /заради гадния мирис на дим/, а днес беше на седмото небе от щастие като се събуди и видя бялата снежна пелена навън  Hug Ще трябва да се науча да гледам на света през неговите очи- ще ми е доста по- лесно да възприемам нещата, които сега смятам за крайно неприятни Flutter

Общи условия

Активация на акаунт